Tomb Raider: Underworld
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
http://www.sg.hu/cikkek/75599/feladta_wow_os_eletet_a_valosagert ------- MMORPG rajongóknak: \"Ne feledd, minél királyabbul fest a karaktered, annál szánalmasabb az életed.\"
Nah letöltöttem a demo-t mert ilyen jót már egy játékról sem olvastam régóta..
Megy a start.. lara kisaszony a hajón ..úszkál(nék) mindenfele.. kimegyek a sziklaszirtre.. felmászok balra.. és átugornééééék a bal oldali barlang(?) bejáratához, de nem lehet, mert leesik elõtte. Most már 20x próbáltam. Ott van a helpben.. nyomjam a balrát + a space-t. De mindig leesik elõtte. Most én vagyok a béna? (megesik) De valaki mondja már meg, hogy hogyan kell átugorni oda.. Ott csimpaszkodik a kurva, de átugorni nem tud, mer csak a talpával éri el és lepottyan. Olyanmarháraideges vagyok már...
Elõre is köszi a helpért..
VGA: észrevételed jogos. X1300XT (leánykori nevén X1600Pro) GF 6600GT-vel van partiban a mai napig is (diver supprot ide vagy oda, X1300XT teljesen ki van használva, sõt karcsú is).
Örökzöld sláger lett a \"Hol a Start-menü?\", melyet a mai, informatikában dolgozó, az adófizetõk pénzén kiképzett, magukat értelmiségnek nevezõ emberek költöttek. Ennyi konzervatív f@szt...
Ami mindig röhögésre késztet:
Minimum konfig: 128MB nVidia GeForce 6800GT/ATI 1300XT
1. 128MB-os GF6800GT nem létezik, egyes gyártók készítettek ilyen ál-GT-ket (Asus)
2. Hol egy kategória a két kártya? Teljesítményben nem, az tuti, maximum képességekben (SM3.0). Viszont akkor meg miért nem GF6600/R1300 az ajánlott minimum? Komolyan mondom, mintha a szoftverfejlesztõ cégek kurvára nem lennének tisztában, milyen hardverek jelentek meg...
A másik dolog a minimum processzor ajánlás. Ott gyanítom, hogy a P4/A64 idõkre fókuszálva adták meg az Intel 3GHz és AMD 2,5GHz órajeleket.
Nothing to say
Retrofaktor - régi játék bemutatók és végigjátszások youtube.com/retrofaktor - retrofaktor.blog.hu
\"Csak egy szimpla forma, aki nem szívja orrba\"
Grafika: nagyon szép, nagyon tetszik és szerintem Lara most a legszebb
Kezelõfelület: sajnos már hozzászoktam, hogy nagyon nehezen tudják megoldani a kamera kezelését (nem csak a TR-re gondolok)
Játszhatóság: röhej, ez volt a legrövidebb rész és az idegeimre ment, hogy vázákat kell szétrúgnom...
MI, nehézség: LOL
Hang,zene: ez rendben volt
Összesség: Az egyetlen nagy gondom a rövid játékidõ volt, egyébként rendben van
Olyan világban élünk, amelyben a limonádé mesterséges aromákat tartalmaz, ellenben a bútorápoló szer valódi citromot.
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
(vajon a csillaggal értékelõk a játékot vagy a kritikát értékelik?)
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...