Heti kvíz
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"
Csúnya bugnak hangzik, mert viszont egyikõtöktõl sem jött visszajelzõ mail, hogy kitöltöttétek volna O.o
Amúgy a matekost én szúrtam el, egy többest nem írtam a megoldás végére :|
Szerk: nézzétek meg pls, nem e az elõzõ forduló megoldásai maradtak ott automatikus kitöltés miatt, hátha...
valaki kitöltötte a nevemmel? 😄
He has gone to bring us back our heart’s desire. What is our heart’s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.
de az új kérdésfajta nekem is tetszett 😊 viszont mivel csak 5 pontom lett, gondolom az a válaszom helytelennek számított 😞
Vivimos por ti, vence por nosotros.
#3536: Hozzáadtam a 3. fordulóhoz (így még szép is, 8-8-8-8-8 pont 😄)
Ha nem látszik a listán, várjatok kicsit, valamiért lassú a gdocs.
viszont a korábbi eredményeknél kérnék tisztelettel egy plusz pontot a megbeszéltek alapján, még a Károly herceg - Charles herceges kérdés miatt (#3506).
tisztelettel szeretném megkérdezni, hogy az hogy lehetséges, hogy az e-mailben, amit kaptam, az 5. fordulóban 7 pontom volt, az aktuális állás táblázatban pedig csak 5?
Lehet, hogy valami elkerülte a figyelmemet? 😊
Köszi!
Ale Alonso! poppe fan club™
Kísérleti jelleggel jött egy új kérdésfajta, a visszajelzéseket várom ofkorz, tetszett e 😊
Mindig ilyen könnyû szokott lenni?
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!
az utolsót elcsesztem rendkívül buta módon
fél pontok nem lesznek az olyanokért, ahol 2-t kell eltalálni, de csak 1 jó? 😄
Vivimos por ti, vence por nosotros.
E34M5 Owner volt amig neki nem adta pixxelnek! BMW S1000RR. BMW-s szív, BMW-s lélek, BMW-s leszek amíg élek!
E34M5 Owner volt amig neki nem adta pixxelnek! BMW S1000RR. BMW-s szív, BMW-s lélek, BMW-s leszek amíg élek!