Heti kvíz

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Lacee
érdekes módon egy másik géprõl sikerült kitölteni, pedig mindkettõn ugyanaz a firefox van telepítve... nem értek hozzá, de érdekes 😊

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

Grove4
dettó az van, mint nektek.

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

Casillas
nálam is rossz volt sajnos

Vivimos por ti, vence por nosotros.

N o N a m e
nekem jó volt, nem tudom most mi baja a tieteknek.
Lacee
próbáld meg, vesztenivalód nincs azon a két percen kívül 😊

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

Grove4
Most akkor kitöltsem vagy ne?

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

Lacee
igen, az elõzõ kérdéssor válaszai szerepelnek mindenhol, és az óra is pont ott van megakadva, ahol leadtam az elõzõ fordulót. próbáltam a böngészõ cache-ét törölni, de nem segített. meg hát így láthatóak a megoldások is sajnos 😞

Gurren
akkor ezt a fordulót vegyük érvénytelennek, szerintem. pedig jól sikerült ;_;

szinten.

Bandee1987
nálam is ugyanez

SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!

Fabio Capello
LOLOL.

Csúnya bugnak hangzik, mert viszont egyikõtöktõl sem jött visszajelzõ mail, hogy kitöltöttétek volna O.o

Amúgy a matekost én szúrtam el, egy többest nem írtam a megoldás végére :|

Szerk: nézzétek meg pls, nem e az elõzõ forduló megoldásai maradtak ott automatikus kitöltés miatt, hátha...

Barnabyka
Ugyan ez nekem is, teljesen random dolgok voltak, csak nekem 6 pont lett és nálam is a matekoshoz egy teljesen abszurd válasz volt beírva..még annál is abszurdabb..ez mi ez?

ráadásul a matekos kérdéshez valami teljesen abszurd válasz van adva, és ki van pipálva 😄
nem értem, hogy mi történt, de amikor behoztam a 7. fordulót, már alapból be volt írva mindenhová valami válasz, semmit nem tudtam módosítani rajta, és 10bõl 7 pontot dobott
valaki kitöltötte a nevemmel? 😄
Gurren
ha a matekos kérdésrõl van szó, akkor nekem is :3

toysoldier
nekem is

He has gone to bring us back our heart’s desire. What is our heart’s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.

Fabio Capello
yep.

N o N a m e
Kész. Szvsz nekem a 4. kérdésre adott válaszomat el lehet fogadni, bár hibásnak jelölte a quiz.
Fabio Capello
A hetedik forduló elindult, link a bannerban!

Fabio Capello
Eredmények frissítve

Fabio Capello
eredmények és új kör a mai napon!

szeptimusz pontusz
4

chhaya
Teccõs az újfajta 😊

you are like a butterfly, a caterpillar's dream to fly

Bulykin
szintén :/

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. ちび Kicsi

Casillas
a mindenit, majdnem kicsúsztam az idõbõl <#wow2> ez most nagyon gondolkozós volt nekem, az utolsó kérdésnél három másodpercem maradt elolvasni a válaszokat...
de az új kérdésfajta nekem is tetszett 😊 viszont mivel csak 5 pontom lett, gondolom az a válaszom helytelennek számított 😞

jhetedikj
5

anno 1987

Fabio Capello
#3535: Jogos, nem tudom miért öt pont került be... 😊

#3536: Hozzáadtam a 3. fordulóhoz (így még szép is, 8-8-8-8-8 pont 😄)

Ha nem látszik a listán, várjatok kicsit, valamiért lassú a gdocs.

Lacee
jó volt ez az újfajta is 😊

viszont a korábbi eredményeknél kérnék tisztelettel egy plusz pontot a megbeszéltek alapján, még a Károly herceg - Charles herceges kérdés miatt (#3506).

zsutyesz
Kedves Capello,
tisztelettel szeretném megkérdezni, hogy az hogy lehetséges, hogy az e-mailben, amit kaptam, az 5. fordulóban 7 pontom volt, az aktuális állás táblázatban pedig csak 5?
Lehet, hogy valami elkerülte a figyelmemet? 😊

Köszi!

Ale Alonso! poppe fan club&#8482;

Grove4
6 pont

Gurren
3 pont <#ticking>

Fabio Capello
A hatodik forduló elérhetõ.

Kísérleti jelleggel jött egy új kérdésfajta, a visszajelzéseket várom ofkorz, tetszett e 😊

Fabio Capello
Fordulóeredmények feltöltve.

Hegi90
11/10
Mindig ilyen könnyû szokott lenni?

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

Fabio Capello
Eredmények és új kör a "szünet" miatt holnap.

Bandee1987
Thx 😊 (csak most vettem észre 😊

SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!

Fabio Capello
HBD Bandee 😊

Atti12
8 itt is 😄

zsutyesz
kész

Ale Alonso! poppe fan club&#8482;

Fabio Capello
rendben lesz.

N o N a m e
könnyû volt 😊
csak 7 😞
az utolsót elcsesztem rendkívül buta módon
Gurren
nekem is olol

Grove4
8 pont szintén

Casillas
nekem is 8 lett
fél pontok nem lesznek az olyanokért, ahol 2-t kell eltalálni, de csak 1 jó? 😄

shumika
BOSS nézd már meg nekem a 8. kérdést.Annak jónak kell lennie

E34M5 Owner volt amig neki nem adta pixxelnek! BMW S1000RR. BMW-s szív, BMW-s lélek, BMW-s leszek amíg élek!

shumika
kabbe hogy? XXXXXXXXDDDDDDD

E34M5 Owner volt amig neki nem adta pixxelnek! BMW S1000RR. BMW-s szív, BMW-s lélek, BMW-s leszek amíg élek!

8 pont 😄😄😄

shumika
3 pont fuckyeah