Need for Speed: World (MMORG)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Aztán mikor fel van instalálva minden akkor el kell dönteni milyen serveren akarsz játszani, nem tudom hol van több magyar én World Uniteden tolom (toltam). Igazából regisztrálhatsz mindenhová aztán ahol jobban tetszik ott maradsz. Remélem segítettem.
Be original, be creative, be fresh, be righteous, be yourself and let no one stop you! B.Boy4life!
Be original, be creative, be fresh, be righteous, be yourself and let no one stop you! B.Boy4life!
DISCORD: grimanddark
Én szoktam játszani de World United szerveren.
Utoljára szerkesztette: bboyatty, 2025.08.31. 12:13:09
Nem is tudom mennyi év után, de pár napja újra biggyeszkedem a nagyvilágban (nightriderz szerveren, REXINFERNUMH). Ha esetleg valaki nosztalgiázik még rajtam kívül kiabáljon már rám!
COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming
Utoljára szerkesztette: bboyatty, 2021.01.25. 19:25:20
"Nulla tenaci invia est via"
Nem játszotok páran a NFS Heat-tel, ami a legújabb?
én hasítok benne, csak ritkán tudok öszefutni online versenyekre.
Próbáljátok ki, hátha összefutunk ott
youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.
Utoljára szerkesztette: Tarpi, 2020.04.22. 22:03:38
BF2, BF3, NFS MW (Origin): Trapi_Hun; CS:S (Steam):G@-Bika; www.veterans.hu
Egy kérdés a multiplayer a most kiadott verzióban sem működik? Vagy én rontok el valamit?
Készülget a gép lassan, de biztosan..
BF2, BF3, NFS MW (Origin): Trapi_Hun; CS:S (Steam):G@-Bika; www.veterans.hu
Kedvenc Ford-omat összevissza tunngoltam benne.
https://discord.gg/23YhKMY
2 éve Windows 10 van a gépemen, azóta nem játszottam a játékkal. Nfswhun-on nem találtam telepítőt, gondolom nem az a verzió van már, ami jó 2 éve volt. Honnan lehet letölteni a játékot, esetleg egy telepítési segítséget is elfogadnék. Ahogy olvasom, van élő online része? Megvette valaki az engedélyeket vagy csak a saját szakállára?
Köszönöm előre is a segítséget!
Készülget a gép lassan, de biztosan..
Közben próbálgatom, de továbbra is nagyon lassú bizonyos időszakokban (érsd:használhatatlan), multiból is 10 ből jó ha 1 db összejön.
Viszont látom a folyamatos fejlődést, reméljük összeáll majd idővel.
Utoljára szerkesztette: Dunna, 2018.07.18. 12:16:27
Akik temették a játékot azoknak azt üzenem hogy eléggé vicckategória az amit írtatok, pont kb 10-11 hónapja kezdett feléledni, mostmár speedboostos hülyeség nincsen, kevesebbet kell farmolni, azt csinálsz amit akarsz.
Már csak annyit kell farmolni, hogy amikor customizálni akarod aftermarket alkatrészekkel a kocsit, azt csak paklikból tudod megszerezni, azaz treasure huntolni és versenyezni kell, nincs mese.
Dunna néven megtaláltok Apex US szerveren, 2011-2012-ben is ez volt a nevem, szóval ^^.
Utoljára szerkesztette: Dunna, 2018.07.18. 12:06:20
Leszedtem én is és fülégérő mosollyal ültem a gép előtt a boldogságtól.
Nosztalgia, a régi szép idők.
Apex szerón REALWEREWOLF néven megtaláltok.
"Nulla tenaci invia est via"
Félre értés ne essék nekem a kedvenceim közé tartozik a carbon meg a most wanted, de ezt kb 1 óra után letöröltem.
Az hogy ugyan azt a 3 versenyt kell csinálni folyamat és szintet lépni, meg egy rakat kocsi csak igazi pénzel volt megvásárolható, a traffic magnet, az irritáló rendőrök számomra mind agyhalál volt.
Szóval nem értem mit szerettek annyira az emberek ebbe, láttam egy videót ahol az utolsó 10 percet nyomják a srácok, mintha valami isten tudja minek lett volna vége...
Szóval aki ráér nyugodtan írjon pár sort hogy mi is volt ebbe olyan jó, csak kíváncsiságból.
Én 100x jobban örülnék egy TDU remasternek vagy ha jönne a TDU3... abba legalább jók voltak a krúzok.
Need For Speed World: SoapBox Race World infók Magyarul!
Utoljára szerkesztette: goregrind, 2018.02.09. 12:57:36
Honnan lehet leszedni a játékot? Ami lentebb volt linkelve, az sajnos már nem jó.
Köszönöm!
Sajnos még csak 2 játékos Team Escapelhet/Versenyezhet, és még a Friend List sem él még.
Egyelőre minden kocsi nagyon olcsó, minden tuningot el lehet érni boltból, valószínűleg ez addig lesz így ameddig összes featuret nem programozzák meg a fejlesztők, így addig ki lehet élni jobban a fantáziát :D.
Szóval, lehet Cruiseot rendezni ismét, a régi idők emlékére, meg nem csak arra, mert mostmár az NFS World újra él :D.
Ma sikerült online keverdeni a játékba de sajnos pont elromlott a multizás...szóval maradt a chat meg a festés.

akinek van lementve profilja és akinek a legjobb autó festése van a profiljában,az nyugodtan elküldheti nekem a profilját ez e-mail cimemre: [email protected]
de mindenki elküldheti nekem akiknek van
köszönöm előreis mkinek ha külditek esetleg,várom
mertezilyen
Nem fikázom csak leírtam, hogy aki ki akarja próbálni tudja, hogy mire számítson. Reménykedek, hogy fel tudják még pofozni a játékot működőképesre.<#circling>#circling><#eljen>#eljen>
Itt egy tutorial videó:
https://www.youtube.com/watch?v=2ad-yRp6YtQ
Itt van az a discord cim, ahol az orosz szerverre lehet, vhogy TICKET.et szerezni:
https://discord.gg/TUsXvVp
Kell az alapjáték hozzá ami a videó alatt linkelve is van és ugyan ott a link a launcherhez is!
Regisztrálni kell email cim, jelszó (kitalált email cim is lehet), csak utána meg kell jegyezni mert azzal email, jelszó kell mindig belépni ahhoz hogy ne keljen mindig új profilt létrehozni! Igen új profil teljessen új kezdet, elsőnek egy gyors alap verseny és utána lesz elérhető az online világ....
Vannak bugok, hibák a többjátékos versenyzésekkel és a free room kivan kapcsolva ebbe a verzióba, állítólag az orosz szerveren ott az is müködik!
mertezilyen
Köszi.
egy haverommal szeretnék lanon multizni a WORLDel csak nem tudom hogy kéne
valaki segitene? köszönöm
mertezilyen

Utoljára szerkesztette: ShifTime, 2017.02.13. 14:24:15