Need for Speed: World (MMORG)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Rocat az igazi :)
COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming
Kellene a piaci kódja a játéknak
ha valaki csinált az keresse ki nekem valahol itt kell lennie.
Steamen a készített képeknél kikeresed a játékot rákattansz a lemezen levő képekre és a remote\?????\screenshots közötti szám kéne nékem:)
Fel szeretném dobni az xfirés képeimet steamre.
COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming
Csatlakozz egy korábbi NFS World közösséghez az nfswhun.eu oldalán:
http://www.nfswhun.eu/index.php/topic/568-real-racing-3-mobil/?p=14495
youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.
Androidon most mentem pár online futamot a real racinggel és kezdeti NFS World jellegű a futam. Laggolunk kicsit ide-oda a kb 6 fős futamban. Rá tudok nyomni, hogy menjünk tovább, nem javítok autót és már tesz is a kövi futamba, variálja a pályákat, ha mindenki kész, zöld, akkor indít is a pályán. Több autóval lehet menni, különböző kategóriákba lehet feljebb lépni, ha az alsóban már jól mentünk. Az ára ingyenes, mint a NFS World, de az aranytallér már odabasz, az olyan, mint a BOOST. Most variálják át a naponta belépős ajándékozós rendszert, mint a gyémántos volt NFS-ben, már van fenn hír valahol a facebookon állítólag. Az egy jó kis funkció, tetszik. Befizetések és vásárlások mehetnek a google pénztárcával játékon belül. Pályák vannak, jönnek, variációik is vannak, autók közt van Porsche és Ferrari, ami nem semmi: Ferrari F40, F50 és az újak is, Porsche is szintén, mivel EA termék, tele van: régi Porsche, új Porsche, a Le Mans-i győztes autó, van minden, Bugatti, Koenigsegg meg az anyjapicsája is benne van. Nekem Skyline-om van, elég balfasz módon megy, olyan, mintha valami 4 fokozatú automata váltó lenne benne, hangra nem tudok vele menni, nagyon balfasz megoldás.
Akit érdekel a Real Racing 3 akármilyen mobil eszközön, azoknak ajánlom az nfswhun.eu oldalát, amit goregrind irányít , ott van külön topik a játéknak. Lehet ott dumálni róla, belépek oda én is, szintén mobilról a tapatalk alkalmazással.
youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.
Az RRRE-t azt min tolod droidon is van?
majd egyszer. Már nincs konkrét időpontom új PC-re, nem is igénylem. Vennem kellett egy új telefont, azzal viszont eljátszogatok a real racingben, nem is olyan rossz, sőt, szerintem nagyon jól fejlesztgetik. A karrier mód minden játékban egy szar, mert előre megmondják, hogy lépkedjek előre, ahogy ebben is, de az online funkciókat szépen adogatják hozzá. Van időmérés, online verseny, festegetés, videó visszajátszás, képek mentése, akciók, stb. Ajánlom mobil eszközre, nekem ez most fontosabb volt, mint az új PC. Platformot váltottam most.
Ha lenne PC-m, belépnék a TheCrew-ba, viszont ez mellett egy rakás értékes tartalmam van a RRRE-hez, és ott már mennek a bajnokságok a jól megszokott rendszerben, az is nagyon jó.
Nem akarlak sürgetni, csak az utolsó nap elfelejtettem menteni így csak a régi mentésem van meg.
más:
az mitől van, hogy az új felhasználó szerkesztőben át írtam a PowerUp-okat 15-ről 25-re, de a játékban meg minden 0, hiába írom vissza nem segít :(
ezt valamelyik XML-ben is át lehet szerkeszteni?
DISCORD: grimanddark
Jó kép, köszi az emléket!
Pár képem van a google drive-ban nekem is, előkeresek egy top3 legemlékezetesebb momentumot.

Utoljára szerkesztette: SUNNY84HUN, 2015.07.18. 11:53:08
'06 Honda Accord 2.4 TypeS K24A3 , '03 Honda Civic 1.6 LS D16V1 - Ha második vagy, te vagy az els?, aki veszít. -

http://imgur.com/a/dSZrl#0
Utoljára szerkesztette: RoboKutya78, 2015.07.15. 18:50:28
Asus Maximus HERO VIII, Core I5 6600K 4.4Ghz, 16Gb Corsair Vengance, MSI 1080TI
Volt idő, mikor naivan még azt is vártam, hogy majd elkészítik hozzá az Undercover térképét is. Hát abból sem lett semmi sosem.

NFSWRemélem lesz egy második rész is ami sokkal jobb lesz ettől.

Be original, be creative, be fresh, be righteous, be yourself and let no one stop you! B.Boy4life!
Elolvasom megint a versem, kacagok egy jót, és végiglapozgatom a képernyőmentéseimet. Köszönet a sok krúzért, a SB farmolós tippekért, az olcsó Lengyel boostért és a végtelen porsche-s bugért! Szevasztok!
X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun
BMEGNFS, KISMALAC, GERGE1Y
Köszi előre is!
NFSW: BMEGNFS, KISMALAC, GERGE1Y
A mottóban érvénytelen karakter szerepelt az 'á' betű, átírtam 'a'-ra és már be is töltötte rendesen :)
na most már én is tudom menteni akár naponta, játék után :D
Közben megérkezett a veyron az offline verzió car dealer-be is!
hét elején még csak 1.1Béta volt... haladnak a srácok.
más:
meg van a Bugátti, megvettem :)
Egyébként meg az alábbiak kellenek az offline játékhoz:
Need For Speed World - 4,04 GB
Python27 - 109 MB
NFSW offserver v7.7.15 (jelenlegi verzió) - 9,21 MB
Hatalmas tárhely szükségeltetik! :)
Utoljára szerkesztette: Malachit, 2015.07.09. 13:20:33
Asus Maximus HERO VIII, Core I5 6600K 4.4Ghz, 16Gb Corsair Vengance, MSI 1080TI
amúgy már csak 550e kell és meg is vehetem. :)
akkor gyorsan össze szedek még egy misit :)
@ tutuhawer: Majd ha lesz géped akkor kukucskálsz! Ami mentve van az már nem veszik el, csak kiabálj ha kell! Van 2-3 mázsa profil mentés a gépemen! :)
most ugye nem elérhető a Bugatti az offline-ban (trükközés nélkül).
Be original, be creative, be fresh, be righteous, be yourself and let no one stop you! B.Boy4life!
egyébként nem rossz dolog, pár profilba én is belépnék, beléptem volna annak idején. Viszont nem fut a PC-men a játék, egyáltalán, így marad az olvasás. :(
Utoljára szerkesztette: tutuhawer, 2015.07.07. 20:38:59