Need for Speed: World (MMORG)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.
Be original, be creative, be fresh, be righteous, be yourself and let no one stop you! B.Boy4life!
DISCORD: grimanddark
beáldoztam néhány 3-4 * -os alkatrészt és így meglett a 3000 pontom és ezáltal az ajándék autóm is 😊
egy 911 CARRERA RSR 3.0 "személyében", ráadásul ** csillagos sárga alkatrészekkel 594 overal-lal 😊))
már régóta gondolkodtam egy ilyen autó vásárlásán, szerintem B classban egész jó alternatíva, főleg néhány pályán...
korábban már volt ilyen autóm az egyik NICK -em alatt és akkor jókat autóztam vele 😊))
ráadásul a rendőr RX 8 -amat toltam fel B class tetejére a jelzett 3-4 * -os alkatrészekkel, szerintem az is jó leszzzzzzz 😊))
Be original, be creative, be fresh, be righteous, be yourself and let no one stop you! B.Boy4life!
néha megtolja kicsit a farát, de még nem bírtam rájönni, hogy kell vele bánni 😊
azért a 25 pontot bezsebeltem 😊 már 2990 pontom van, még 10 pont és jön az ajándék autó 😊))
Nem rossz járgány, most mennék is vele egy kört valamerre ha nem köcsög mobil netem volna csak.
Hey
youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.
így érthetőbb mint a gugli fordítóval 😊
The third day of our Cherry Blossom Community Goal Event went just a tiny bit better than the day before. That however was enough to get us past both the 1.3 and the 1.6 million targets. After three days the total amount of events completed with INFINITI, LEXUS, MAZDA, MITSUBISHI, NISSAN, SCION, SUBARU and TOYOTA was 1,722,865. The next two sets of Race Improved parts have now been unlocked and available for purchase with in-game cash at the Performance Shop.
Here are the parts that have been unlocked for in-game cash so far:
Tier 1 – 1,000,000 runs
- Richter improved (Red) Engine, Forced Induction and Transmission
- Gromlen improved (Yellow) Suspension
- Norset improved (Green) Brakes and Tires
Tier 2 – 1,300,000 runs
- Kestrel improved (Blue) Engine
- Gromlen improved (Yellow) Forced Induction
- Kestrel improved (Blue) Transmission, Suspension, Brakes and Tires
Tier 3 – 1,600,000 runs
- Gromlen improved (Yellow) Engine
- Kestrel improved (Blue) Forced Induction
- Gromlen improved (Yellow) Transmission
- Norset improved (Green) Suspension
- Gromlen improved (Yellow) Brakes and Tires
Here are the remaining targets and what they will unlock:
Tier 4 – 2,000,000 runs
- Norset improved (Green) Engine, Forced Induction and Transmission
- Richter improved (Red) Suspension, Brakes and Tires
Tier 5 – 2,600,000 runs
- Richter sport (Red) Engine, Forced Induction and Transmission
- Gromlen sport (Yellow) Suspension
- Norset sport (Green) Brakes and Tires
Tier 6 – 3,200,000 runs
- Kestrel sport (Blue) Engine
- Gromlen sport (Yellow) Forced Induction
- Kestrel sport (Blue) Transmission, Suspension, Brakes and Tires
Tier 7 – 4,100,000 runs
- Gromlen sport (Yellow) Engine
- Kestrel sport (Blue) Forced Induction
- Gromlen sport (Yellow) Transmission
- Norset sport (Green) Suspension
- Gromlen sport (Yellow) Brakes and Tires
Tier 8 – 5,200,000 runs
- Norset sport (Green) Engine, Forced Induction and Transmission
- Richter sport (Red) Suspension, Brakes and Tires
If you want to help the community unlock more performance parts for in-game cash, simply switch into a Japanese marque car (Infiniti, Lexus, Mazda, Mitsubishi, Nissan, Scion, Subaru or Toyota) and complete as many Sprints, Circuits, Team Escapes or Drag races as you can in any game mode (singleplayer, multiplayer or private match) before the deadline on Thursday night, midnight in-game time.
bár B-ben kell hozzá elég sok jó alkatrész...
na és a skill-ek...
a többiről nincs tapasztalatom... bár nem is számítok a legtapasztaltabbak közzé...
Chevrolet Corvette Z06 “Yellow” – $1,500,000
Ford GT “Black” – $1,400,000
Audi A3 3.2 Quattro “Red” – $999,999
Pontiac Solstice GXP “Silver” – $500,000
Tapasztaltaktól kérdem, hogy a felsoroltak közül melyiket mire érdemes esetleg megvenni?
Asus Maximus HERO VIII, Core I5 6600K 4.4Ghz, 16Gb Corsair Vengance, MSI 1080TI
valszeg van az életben néhány dolog amihez nem értesz... bízom benne, hogy nem hasonló hangvételű beszólást kapsz értük...
Chevrolet Corvette Z06 “Yellow” – $1,500,000
Ford GT “Black” – $1,400,000
Audi A3 3.2 Quattro “Red” – $999,999
Pontiac Solstice GXP “Silver” – $500,000
Chevrolet Corvette Z06 – GLINT WIDE bodykit 1350 SB
Chevrolet Corvette Z06 – VERGE WIDE bodykit 1350 SB
Ford GT – VERGE WIDE bodykit 1250 SB
Audi A3 3.2 Quattro – WIZEN bodykit 1020 SB
Audi A3 3.2 Quattro – PRIME bodykit 1020 SB
Pontiac Solstice GXP – VERGE WIDE bodykit 950 SB
Pontiac Solstice GXP – PRIME bodykit 630 SB
Pár alattomos ostoba húzás, pont, mint az NFS-ben, de mégis elviseli az ember , mert elgurigázik a labdával meg az autókkal is. Hey
Gondolom menne...csak egy kicsit próbálgatni kéne 😊 ...végülis akkor is csak úgy ment,annyira meg nem nehéz a játék ..
Lehet,hogy én vagyok hülye,de nem volt még ez az áprilisi tréfa is pár évvel korábban? 😊 ... vicces,hogy még a viccelődések is ugyanazok csak aktualizálva...
A fifa worlddel csak az volt a bajom,hogy a menü olyan sebességgel működött mintha már maga a játék menne...meg még 3x a háttérben...de hát szeretek fifázni megbocsátottam...de mikor zsinórban 3x meccs közben kilépett az ellenfél ,mert veszített én meg-mivel erre esetre csak szarság volt írva a programba-nem kaptam rá semmit,sőt egyszer még beírt nekem egy döntetlent érte végleg betelt a pohár...na meg persze ctrl+alt+del mert a játék nem tudta mi van és lefagyott ,mert az úgy jó neki...mivel EA ez is nem is számoltam javítással...
Amúgy egész játszhatónak értékeltem főleg azért,mert a piac úgy alakult,hogy nem az számít ki mennyit tud hanem milyen a neve 😊...50 000 körüli pénzből összeraktam magamnak egy 80+-os csapatot aztán el voltam vele...minek ide messi meg costa meg minden hülyegyerek 800 000/darabjáért miközben alig jobbak...
Utoljára szerkesztette: Quqa, 2015.04.02. 12:25:25
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
A sok nem normális + veszi a season pass-t aztán az összes gépet pofán vágom egy Focus-al pl. C-ben az leggyorsabb gépem, simán lehagyja az ugyan olyan lvl szintű Lambo-t! Ez franko nem?
Utoljára szerkesztette: Quqa, 2015.04.02. 01:08:15
április 1.
Keresek bárkit EU CHICANE szerveren barátok közé. (1 magyar sincs felvéve 😞 ) Név: Madder1 vagy MadderI nem tudom már fejből 😄
...megszületett az NFS érzéssel telerakott,
első NFS online autóversenyzős játék.
A játékosok dacolva a korlátokkal, a birodalom által
engedélyezett 31matricahelyből gazdálkodva készítették
egyre összetettebb mesterműveiket.
Majd egy napon a valós világ verdáitól ihletve,
kezdetét vette a
Klónok Háborúja
útjára indítva ezzel, az újabb festőversenyt.
Te pedig válassz egy képet, melyen a koppintandó autó szerepel,
és vesd bele magad a Klónok Háborújába.
Légy bár Jedi vagy Sith, a lényeg hogy kreatív festéseddel igyekezz uralni az erőt.
TOVÁBBI RÉSZLETEK A VERSENYRŐL ITT!
Utoljára szerkesztette: goregrind, 2015.03.31. 09:31:28
milyen autó?
elbambultam rendesen 😊))
majd legközelebb 😊))
Utoljára szerkesztette: eLitMiLan, 2015.03.27. 15:32:49
csak az kerülte el a figyelmemet, hogy D classban kellett volna a 10 db TE -et megcsinálni...
jól elb...tam 😞
Bentley Continental Supersports $2,000,000.
Bentley Continental Supersports Coupe:
- VERGE WIDE bodykit 1470 SB (was 2500 S😎
- HEX bodykit 980 SB (was 1500 S😎
- VERGE bodykit $200,000
Bentley Continental Supersports Convertible:
- VERGE WIDE bodykit 1470 SB
- HEX bodykit 980 SB (was 1470 S😎
- VERGE bodykit 980 SB
Keresek in game barátlistára bárkit 😊 Chance szerver EU.
Utoljára szerkesztette: Malachit, 2015.03.27. 09:42:05
lehet, hogy én nem kaptam, pedig lefutottam a 10 TE -t...
Utoljára szerkesztette: Milo82, 2015.03.25. 18:11:57
de nehogy elolvasd: 23-a 23:59 ingame time szerint, ami magyar idő szerint 24-e 0:59, azaz még van 98 perc hátra
Utoljára szerkesztette: eLitMiLan, 2015.03.23. 23:21:27