Ensiferum
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Azt sajnálom csak, hogy Sami hamar elhúzott és nem tudtam aláíratni vele a sisakom... meg mondjuk Petrié is alig látszik, nem volt a közelben alkoholos filc.
az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(
az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(
"Now, to be fair, I don’t think Unsung Heroes is ‘bad’, necessarily, but it is painfully, overwhelmingly average, an unacceptable trait for an Ensiferum album."
"Perhaps if I had never heard the band before, I would have enjoyed it. Certainly there’s nothing straight up horrible, or even legitimately bad"
Fõleg a második... egy saját példát tudok felhozni: Eluveitie-nek az "Evocation I - The Arcane Dominion" albuma. Én úgy ismertem meg Elu-t, hogy ez az album már kint volt, és számomra hozzátartozott az együtteshez. Nekem baromira tetszik, de a kritikák alapján a régi fanok, akik a kezdetektõl hallgatták Eluveitie-t azoknak csalódás volt az album...
"No longer does Ensiferum make me feel as if I am standing amongst a vast viking horde, sword in hand, ready to crush anyone and anything in my path."
Az azért jelent valamit, hogy 80% alatti értékelés még nem nagyon volt, az új album meg 56%...
ne érts félre, nekem az ez elõtti lassú számaik is tetszettek, csak azt nem akartam hogy az egész album olyan legyen. a retr...stb -t meghallgattam, az pörgõs de sztem szar. ami különösen tetszik, az a pohjola, még van 1-2 amit nem hallottam, köztük az utolsó ami jónak tûnik.
Interjú Sami-vel az új albumról
remélem lesz blood is the price of glory stílusu számuk, ami nem ennyire lötyögõs.
mindenesetre koncertre kéne menni, ott biztos kitesznek magukért. ráadásul a club 202-ben (akkor még wigwam) voltam már ensiferumon, és már akkor megõrültünk, leizzadtunk és elfáradtunk a tömeg elején amikor még nem is ment a koncert, csak várakoztunk 😄
Mennyi szokott lenni oda a jegy?
én is szeretem õket, ha rendes zenekarral jöttek volna mentem volna, de egy ilyen eldivatosodott szutyok, a régi jó zenékkel felhagyó bodomot nem nézek meg
Iron
Ahti
Into Battle
A következõre viszont mindenképp szeretnék elmenni... nem tudja valaki véletlenül, hogy mikor jönnek legközelebb Magyarországra? 😊
Eszméletlen jó \m/_
Minden embernek joga léte valóját neki tetsz? álmokra cserélni
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
Az élet semmi, csak egy árnykép, a gyengék menedéke, ami persze nem védheti meg õket. \"Az ember nem hal meg olyas valamiért,amiben õ maga nem hisz\" - A.H. Heil Sogron! ๏̯͡๏)
egyetlen folk metál zenekar amit hallgatok
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
Xbox360,Gamecube,Sega Megadrive,Sega Master System,Dreamcast,Ps2,NES,DSi,Snes,Atari Lynx,2600,520St,800XL,C16,C64.