Ensiferum

Oldal 1 / 2Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

nearo
Na koncert valaki? Nagyon epic volt, alig maradt hangom 😄
Azt sajnálom csak, hogy Sami hamar elhúzott és nem tudtam aláíratni vele a sisakom... meg mondjuk Petrié is alig látszik, nem volt a közelben alkoholos filc.

az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(

nearo
úúú ez nagyon ott van 😮

az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(

tuti jó lesz a koncert, alapból petri élõben garancia 😊

ezt csekkold

nearo
Na de sebaj, jön még idén egy Wintersun, remélem az jó lesz... nameg megvannak már a jegyek az októberi Ensi koncertre is, remélem azért összehoznak egy jó bulit.

nearo
Ezek is nagyon jól leírják az érzéseim az albumról:
"Now, to be fair, I don’t think Unsung Heroes is ‘bad’, necessarily, but it is painfully, overwhelmingly average, an unacceptable trait for an Ensiferum album."
"Perhaps if I had never heard the band before, I would have enjoyed it. Certainly there’s nothing straight up horrible, or even legitimately bad"

Fõleg a második... egy saját példát tudok felhozni: Eluveitie-nek az "Evocation I - The Arcane Dominion" albuma. Én úgy ismertem meg Elu-t, hogy ez az album már kint volt, és számomra hozzátartozott az együtteshez. Nekem baromira tetszik, de a kritikák alapján a régi fanok, akik a kezdetektõl hallgatták Eluveitie-t azoknak csalódás volt az album...

nearo
Encyclopaedia metallum-on jól meg lett fogalmazva, hogy tulajdonképpen mi a bajom nekem is az albummal:
"No longer does Ensiferum make me feel as if I am standing amongst a vast viking horde, sword in hand, ready to crush anyone and anything in my path."
Az azért jelent valamit, hogy 80% alatti értékelés még nem nagyon volt, az új album meg 56%...

nearo
ezen felröhögtem, amikor elõször meghallgattam 😄

lehet hogy a norther hiányát érzem, petri abban zuzott mint az atom, és jo lenne még hallani 😊

nearo
Ja akkor bocs, azt hittem olyasmi az ízlésed, mint egyik haveromnak.

de így nem is akarok még véleményt mondani, majd miután többször meghallgattam. bár már most furcsa hogy nem egybõl ahogy megtaláltam azt hallgatom.

persze már leszedtem én is.
ne érts félre, nekem az ez elõtti lassú számaik is tetszettek, csak azt nem akartam hogy az egész album olyan legyen. a retr...stb -t meghallgattam, az pörgõs de sztem szar. ami különösen tetszik, az a pohjola, még van 1-2 amit nem hallottam, köztük az utolsó ami jónak tûnik.

nearo
Hajjaj... lekalózkodtam az albumot, és hát... azt kell, hogy mondjam, hogy az albumhoz képest a Burning Leaves egy pörgõs, erõs szám. Retribution Shall Be Mine-t érdemes meghallgatnod szerintem, a többi erõsen felejtõs lesz neked, ha jó a megérzésem. Azért hallgass bele a többibe is, hátha kellemes csalódást okoz valamelyik, de összességében gyenge lett az album.

Interjú Sami-vel az új albumról

az in my sword i trustot el tudom képzelni egy sporteseményen amikor buzdítják a szurkolókat, többre nem.
remélem lesz blood is the price of glory stílusu számuk, ami nem ennyire lötyögõs.
mindenesetre koncertre kéne menni, ott biztos kitesznek magukért. ráadásul a club 202-ben (akkor még wigwam) voltam már ensiferumon, és már akkor megõrültünk, leizzadtunk és elfáradtunk a tömeg elején amikor még nem is ment a koncert, csak várakoztunk 😄

nearo
Hát... szerintem In My Sword I Trust egész jó lett, de Burning Leaves is elmegy egynek. Azt semmiképp nem mondanám rájuk, hogy botrányosan szarok, bár ha ezek lesznek az album legjobb számai, akkor baj van.

van 2 új szám, szerintem botrányosan szar

nearo
október 7 Club 202 Bp Ensiferum^^
Mennyi szokott lenni oda a jegy?

nearo
Jõvõre jönnek Metalfestre! Gyûjtsétek a pénzt! ^^

pajti

nearo
Felõlem fluortomival is jöhetnének legközelebb, most már akkor is elmennék 😄

most voltak lol, ilyenkor még ritkán tudni 😄
én is szeretem õket, ha rendes zenekarral jöttek volna mentem volna, de egy ilyen eldivatosodott szutyok, a régi jó zenékkel felhagyó bodomot nem nézek meg

nearo
Pénteken volt koncert... sajna nem voltam 😞
Iron
Ahti
Into Battle
A következõre viszont mindenképp szeretnék elmenni... nem tudja valaki véletlenül, hogy mikor jönnek legközelebb Magyarországra? 😊

idén nem voltak.

Még csak most került kezembe az új album, már nagyon bánom, hogy Paganfestrõl lemaradtam, tavaly voltak, gondolom idén is jöttek.

Eszméletlen jó \m/_

Minden embernek joga léte valóját neki tetsz? álmokra cserélni

DaemoonHunter
Szerintem is hasonló!
Ment is napi 2-3x az albom most ez is megy minden nap! Nagyon eltalálták

kovacsgellert
Még nem hallgattam meg, de biztos jó. 😊

új album kikurt jó lett, vélemények róla ? 😊 ez is megy a polcra eredetiben. kicsit olyan mint az equilibrium - sagas szerintem.

kovacsgellert
Nem tom, de nem akar válaszolni. 😛

Kisendre
Hát eztet meg hogy szülted meg?

kovacsgellert
Ez arra volt válasz, hogy már három koncerten voltál. Hogy nem jönnek hozzánk, az szerintem is szomorú.

kovacsgellert
<#mf1>

nem jönnek magyarországra az uj lemezzel 😞 legalábbis nem idén 😞 bár már 3 ensifeurm koncerten voltam ,szerintem a 4. is beleférne, nem kicsit jók

kovacsgellert
Lassaban emberek! Túl nagy itt a tolongás, ne írjatk annyi hsz-t, met nm gyõzöm o<#shakehead><#idiota>lvasni...

<#eljen>, ráadásul nekem Uriah Heep is nagy kedvenc akiktõl az eredeti van ugye 😊

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

Brolly28
Victory Song favoritom!!!!

Az élet semmi, csak egy árnykép, a gyengék menedéke, ami persze nem védheti meg õket. \"Az ember nem hal meg olyas valamiért,amiben õ maga nem hisz\" - A.H. Heil Sogron! &#3663;&#815;&#865;&#3663;)

Snexi
hmm,már régóta ismerem õket,megvan a victory songs és az iron lemez is
egyetlen folk metál zenekar amit hallgatok

YW!<#nevetes1>

McFrost
Azt látom, de mindegy is....

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

kovacsgellert
Tényleg nem rossz szám. A kedvenceim közé tartozik, de csak a Windrider és BAttlesong után.

Ez a feldolgozás kifejezetten tetszik tõlük.
Ensiferum

kovacsgellert
Nem értem pontosan, hogy mire gondolsz, mert befagyott az agyamban a Linux... Na mind1, de amint leírtam nem érdekel, hogy kit utánoznak, csak a zenéjük jó legyen. 😄

0ppika
Csütörtökön Turisas koncert, úgy volt hogy megyek, aztán mégsem 😞

http://epica.nl

McFrost
MInt írtam: az Ensiferum kiemelkedõ banda, a kópiát nem csak zeneileg kell értelmezni... persze a Cruchuan nyílván Bathory hatású, akik pedig....

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

kovacsgellert
A Cruachan-t nem ismerem, de így ahogy meghallgattam pár számukat én személyesen nem látok egy fikarcnyi hasonlóságot sem az Ensiferum-hoz viszonyítva, de engem az sem izgat ha leutánoztak valakit. Nekem az a lényeg, hogy a zenéjük tényleg nagyon jó. 😊

<#eljen>

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

McFrost
Korpiklaani és a Turisas is hasonlóan jó banda, az Ensiferum is kiemelkedõ, viszont sajnos õk is utánoznak valakit : Cruachan

Apus
Király zene, én valamiért világ életemben azt hittem Enslaved szerû zenét tolnak😊

Xbox360,Gamecube,Sega Megadrive,Sega Master System,Dreamcast,Ps2,NES,DSi,Snes,Atari Lynx,2600,520St,800XL,C16,C64.

kovacsgellert
Ez egész jó. Nem is tudtam róla. Köszi. : -)))))))

Oldal 1 / 2Következő →