Fingerboard

← ElőzőOldal 3 / 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

leho94
ollie piszok könnyû , kb 1 óra alatt megtanultam , mosmár 15cm magasra olliezom

\"Minek inni és mászni, ha lehet szívni és szállni?\"

hungary27
nekem is van csak a régi jót eladtam blacklabel volt most meg vmi awa vagy awar van ez is tech deck
John Cena
nekem is van iylen deszkám de nem megy semmi:D olli-zni se tudok:D skate parkot meg tudnék csinálni:D

L2 | LvL 70 SPS | NobleSoul

leho94
deszkáim :

leho94
hát nemtom , én igazi deszkával 3 nap alatt megtanultam olliezni:D

leho94
én tolom , már majnem minden trükk megy , van spanokkal geci nagy skateparkunk:D

Shifter
anyátok... ilyenem nekem is volt csak aztán kipróbáltam mintha igazi lenne :D azóta nincs XD (kb 6.-7. ált osztályba szórakoztunk ezzel)

ಠ_ಠ

kovacsgellert
Persze, minden függ az ügyességtõl. Én az átlagról beszéltem.

VRSDM
2-3 hónap sem elég. attól függ ki mennyire deszkázik :) mennyire van érzéke az egészhez. most nem felvágok de fél évig deszkáztam, kickeztem meg heeleztem 30-40centi magason, olliztam bõven fél méterest, shovitot meg elsõre megtanultam :) helybõl meg flipvarialozni is ment, de menet közbe soha. :)
am volt fingerboardom meg félcsövem hozzá, meg ministreet elemes parkom, de már elajándékoztam.

u dont have to listen anybody else but me

kovacsgellert
Nekem a kedvencem, azmit legtöbbet használok ilyen:

kovacsgellert
Nagy meglepõdésemre, még nem találtam ilyen topicot, pedig ennek a sportnak nagyon sok rajongója van. :)

Néhány szó az ujj-gördeszkákról, annak aki még nem ismeri õket:

-amint nevük is mutatja, az ujjaiddal kell megcsináld ugyanazokat a trükköket, amit rendes gördeszkával is csinálnak
-jóval könnyebb elsajátítani az alapokat, mint egy rendes gördeszkánál, így sokan 2-3 nap után már ollie-znak és pop shovit-okat csinálnak, amihez rendes méretû gördeszkánál 2-3 hónap sem elég.
-nagyon jól el lehet szórakozni velük, ah épp unatkozol

Összefoglaltam nagyon-nagyon röviden a lényeget.

Sokna vannak viszont azok is akik elítélik ezt a miniatûr sportot, bár nem értem miért. GYerekeknek kitûnõ szórakozás lehet, felnõtteknél már tényleg bénaság. :)

← ElőzőOldal 3 / 3