Ikarus EAG

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ikarus EAG
<#kocsog>

Aki integet az búcsúzkodik, aki fut az sportol, az utas az aki a megállóban vár!!

Ikarus EAG
te mi az a két felkiáltójel?

Aki integet az búcsúzkodik, aki fut az sportol, az utas az aki a megállóban vár!!

zárható topik <#bdead>

AudiQuattro
<#levele><#bdead><#wilting><#lama>

aka Padlogáz http://www.kamionfan.atw.hu

lószar fórum . :C

Ikarus EAG

Ikarus EAG
szerintem mind jó ameik Ikarus
az EAG-al az a probléma hogy egy kicsit zörgõsek de ha az utak jók lennének ez a probléma sem jelentkezne

a régi 256-osok jobbak...

....:::: http://nijhofwassink.picturepush.com/ ::::....

Ikarus EAG
nem jár erre senki?

Ikarus EAG

Ikarus EAG
<#mf1><#kocsog>

jól elbeszélgetsz magaddal kishaver <#wow3>

Ikarus EAG

Ikarus EAG

papírmakett szerintem 10-bõl 15-ös

Ikarus EAG
Kengyel Kristóf rajza

Ikarus EAG

Ikarus EAG
pedig a buszok mindõségével sem volt gond

Ikarus EAG
Nem értem miért zárták be a céget és hogy tudott eladósodnei annyyi megrendalés után.

zárható ... hetek óta nem írnak bele

Ikarus EAG
http://feci988.extra.hu/

Ikarus EAG

Sziasztok!
A buszokhoz, mint olyanokhoz nem értek, de ez indulatokat kelt bennem. Elég nagy szégyen, és az ország helyzetét mutatja, hogy az Ikarusok helyett egyre több Volvo és Mercedes gurul a buszos társaságoknál, és hogy az Ikarus gyárat bezárták. Hibás az Ikarus is, annyira sikeres és szép állami vállalkozás volt régen, hogy nem tudom elképzelni, hogy nem tudtak volna az utóbbi idõkben piacképes jármûveket megalkotni.

Majd talán egyszer utazhatunk új Ikarus buszokkal, amiket itthon csinálnak.

LZ forever

Narxis
lol tápig<#wow3>

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

dragon11
Visszaolvasva kicsikét.. régebben Te mondtad nézzek szét, 2x járjak a dolgok után és most Te nem tetted ezt, s még Te vagy felháborodva.😊

Sztem picit vegyél vissza.😊

Kisöreg, jó lenne, ha felkeresnél valami pszichológust... súlyos gondjaid vannak, ahogy látom. Zsibbadj el, és próbálj meg engem békén hagyni...

Engem Te a moderátor topikban a büdös életben nem fogsz látni panaszkodni... ne vetítsd rám a hülyeségeid...

www.smart-bus.hu

Lord Nomak
Na, jó hosszú életû topic volt, megérte megnyitni. Solt téged meg nem kommentállak mert a végén még mész panaszkodni a moderátor topicba.

The power to believe in yourself. That will become the power to change fate.

Nos annak örülök,hogy a topic létrejött!
Osztom azt a véleményt is,hogy elférhetett volna a kicsit hanyagoltabb buszos topicban,de ha engedélyezték ezt a modik igy is,akkor nekem igy is jó.
Egyébként hazánkba a 395-ös megjelenésig nagyon nem is volt ismert az EAG név,mert hazánkba a fehérváron gyártott Ikarusok terjedtek el,és azt ugye meg gondolom sokan tudják,hogy az eag székhelye mindig is Mátyásföld volt.
Azt meg a tisztán látás kedvéért,hogy az Ikarus CSAK karosszériát gyártott mindig is(pl csepelek fülkéi),az összes többi más gyárak termékei.
És ha már a Setra is szóba került,akkor az is mindig csak karosszéria gyártó volt.Egyébként a setra=selbstragend>önhordó vagyis a önhordó karosszéria.
Egyébként sajnálom,hogy az EAG is ilyen szomorú sorsra jutott,pedig nem kis piacokat hóditott meg.Hazánkban mindig is ár érzékeny volt a piac,ez is gátolta a belföldi elterjedését!

Ikarus EAG
Ikarus S91

Ikarus EAG
ja XD

URL beszúrása gombot ISMIZED ?

<#idiota><#nevetes2>

"ismized" <#wilting><#ijedt>

14 éves kis hülye p.csák írnak ilyeneket iwiwen

Ikarus EAG
http://www.youtube.com/watch?v=n88OotSGC9s

iet busszal is lehet?! XD <#taps>

Ikarus EAG
válaszgombot ismized?

PepsiMax
ez a buszok topicba nem fért volna el?<#lama>

P4,Intel Celeron 3,06 GHZ,1024 MB RAM,Sound Blaster Live,Ati Radeon HD2400(AGP)

Ikarus EAG
gondoltam ojanok jönnek majd akik az EAG -al kapcsolatban írnak

Ikarus EAG

EAG

"értve vagyok ?" <#banplz><#idiota><#idiota><#idiota><#idiota>

foLYtassátok, tanulj már meg heJJesen írni

Ikarus EAG

Eag logo

A stílus rád is vonatkozik! Mi az, hogy "értve vagyok"? Eleve nem lenne vita, ha normálisan kezdted volna a topikot...

www.smart-bus.hu

anyázós topik <#idiota>

Ikarus EAG
Na a vitát fojtassátok a gumiszobába.
Jó?
A topic az EAG ról szól nem a vitárol.
Értve vagyok?

Bárki írhat a topikba, csak a megfelelõ értelmi színvonalon, és, ha valamivel nincs tisztában, akkor értelmes emberhez illõ nyelvezeten megfogalmazza a kérdését! Nem pedig beböfög valami eget verõ marhaságot úgy, hogy közben még a másikat nézi hülyének! Ráadásul miután hülye volt, még neki áll feljebb! Ismerõs?

Egyébként egy szóval nem mondtam, hogy nem kellett volna az elsõ hozzászólásban leírást adni! Innen is látszik mennyire hadilábon állsz a szövegértelmezéssel... A stílus volt a problémám bogaram... az, hogy butaságot beszéltek, és ez alapján "hülyéztek" mást...

Tehát a hozzám intézett mondandód üres fecsegés... zsibbadj el, és látogasd az többi új keletû topikot...

Megértem, hogy nem szívlelsz... a gonosz mostoha is a tükörre haragudott mert az csúnya képet mutatott vissza neki...

www.smart-bus.hu

Lord Nomak
Mert csak az írhat egy topicba aki ért hozzá ? És még te vagy 30-35 között ? =D Maradjál már nyugton inkább ha kérhetem. Amúgy sem szívlelem az ilyen embereket. A "fail" jelzõ meg nem okoskodás mások részérõl, hanem egy részben tudatlanság amirõl speciel õk nem tehetnek. De persze azok a faszok akik nem voltak képesek utánanézni a topic témának nem pedig az, aki képtelen 3 sort írni vagy linkelni ahogy a 11. kommentben is olvasni/látni lehet.
Na pihenj egy kicsit, bár én úgy is off innen mert halott topic ha nem is zárják.

Van a topiknak egy címe okoska... Akinek semmit nem mond, azok nagy részének van annyi esze, hogy nem jön ide okoskodni... Ennyi a történet zsenikém...

www.smart-bus.hu

Lord Nomak
Ja meg, hogy én is okoskodjak egy kicsit nagyfater (isten nyugosztalja) jó pár évet szentelt a Scaniaknak mint szerelõ, szóval jah, én vagyok az élõ példa az epic failhez.

És igen, zárható, mehetne buszos topicba szerintem is.

Lord Nomak
"A kép maximum neked semmit mondó..." Csak nekem igen, mert a másik 300 ezer ember aki itt regisztrálva van az mind profi belõle. Neked is kár volt megszólalnod.

Lord Nomak
Persze, az én dolgom utánanézni annak amirõl valaki topicot nyitott amikor a topic nyitáshoz hozzátartozik az információ adás az elsõ kommentben. Gratulálok. Amúgy meg a fail felõlem arra szólt, hogy ennyire ostoba nem lehet, hogy egy topic nyitási "szabályzatot" sem képes betartani.

DJKonya
Zárható.
Buszos topicba nem elfért volna?

CB|Ðömpi&#8482; \"90 a max, és életben maradsz!\"

A kép maximum neked semmit mondó...

Egyébként pedig nem a Scania felirat észrevételével van gond, hanem a pökhendi okoskodással!

www.smart-bus.hu

John Cena
FAIL-eseknek FAIL😄

L2 | LvL 70 SPS | NobleSoul