Cect i9

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Patesz
Van egy ilyen eladó készülékem! Cect I9/I68+ Független, 100%-ban MAGYAR menü! 2Sim, ÚJ készülék! Csak kipróbáltam. Sürgõs lenne eladnom, akit érdekel jelentkezzen.

ÁR: 30.000Ft
Érdeklõdni: [email protected]

Helló!
Nekem jelenleg pont olyan telóm van. Hála nekem bevált! Rengeteget használom és eddig még semmi baja.
helló most készülök venni egy cect i9+++!! szeretném ha valaki akinek már volt már ilyen telója néhány mondatban tudna valami jellemzést írni,hogy mégis mijen megéri megvenni és nins valami komoly baja amiért inkább jobb elfelejteni! inkább elöbb kérdezek mint utána mérgelõdjek!!
válaszokat elöre is köszönöm!!!!!!!!!!!
nem úgy van beállitva a nyomáspontja.... hanem az érintõképernyüknek 3 fajtája van.. az iphoné az úgynevezett kapacitiv:
A kapacitív megoldás esetében egy kemény üveg- vagy mûanyag lap alatt egy rácsos szerkezetû vezetõ réteget helyeznek el, aminek segítségével a kijelzõ „felett” egy elektromos mezõt alakítanak ki. Amikor ujjunkat közelítjük a panelhez, zavart okozunk ebben az elektromos mezõben (töltést vezetünk el a kezünkkel), amelyet a vezérlõchip érzékel, s ez alapján határozza meg a pozíciót. A mûködési elvbõl adódóan a legfontosabb tulajdonság, hogy a vezérlés egyszerre több ponton is képes érzékelni, így a kapacitív felület alkalmas multitouchra. További elõnye a jó fényáteresztõ képesség, viszont hátrány a relatív magas ár valamint az, hogy ezek a kijelzõk csak csupasz kézzel vagy aktív stylusszal mûködnek. ilyen például az iphone

a rezisztiv meg ami ceruzával müködik.. illetve müködik újjal is. a legtöbb pda-ba ez van. elönye h olcsó

Üdv!
A teló már elkelt!
Sziasztok!
Eladnám az I9 tipusú telómat! 3 hónapos, tökéletesen mûködik, egy pici esztétikai hibával ami a mellékelt képen látszik.
Ha kérdésed van tedd fel nyugodtan! Az ára 23 000 pénz. Az árból nem engedek! Csere nem érdekel!!! Kivételt képez ez alól GPS navigáció! MÁS NEM KELL! Ezen a számon elértek: 70/940-9736.

Kép 1

Kép 2
Hali! A vatera.hu aukciós oldalon szoktam látni ilyen átalakítót! Az árát sajna nem tudom...meg azt sem, hogy jelenleg van-e!
Patesz
hello.
A héten vettem egy Cect Sciphone i68+ elnevezetû készüléket (azthiszem ez ugyanaz mint az i9 csak a neve más) és szeretnék venni hozzá egy 3.5 jack átalakítót.
Ilyet:
jack átalakító
Az ebay-en néztem de ott nagyon magas lenne a szállítási költség (kb 5000 Ft). A termék meg kb 1000 Ft.
Magyarországról nem lehet ilyet rendelni? Vagy valamit nemtudtok honnét tudnék beszerezni egy ilyet?
Szükségem lenne egy ilyenre mert nagyon szarul szól az eredeti.
Elõre is köszönöm a segítséget

Én is ugyan ezt írtam le! :-)) Csak te egy kicsit másképp fogalmaztál, bár a lényege ugyan az!

Adok egy tippet! :-)
Regisztrálj a vatera.hu oldalon ha még nem vagy ott....Ha ez megvan keresd ezeket az embereket: karosa, vagy bencebacsi
Ezek a csávók foglalkoznak az ilyen típusú telók buherálásával. Szerintem ha valaki, akkor õk tudják a választ!
gepsys
Szia!
Félre értettél!
Az a gáz, hogy telefonálok az 1-es SIM-rõl(T-mobájl), hívnak a 2es SIM-en(Pannon), akkor annak aki hív engem, azt mondja, hogy nem vagyok elérhetõ. Ugyebár létezik a hívásvárakoztatás, már egy pár éve. Na most ilyen beállítási lehetõséget nem találtam... Valahol olvastam, hogy a szervízmenüben be lehet kapcsolni. Jó lenne, sõt, K.RVA jó lenne, mert direkt ezért vettem ezt a telót!
Na mindegy. Szóval ha erre a problémára van valakinek megoldása, legyen szíves megosztani velem!
Köszönöm!
Üdv!

Rába fan... M3N78 Pro, X3 710, MSI 4830 OC, Thermaltake Mambo, iPhone 2G 8Gb

Hali!
A hívás közbeni problémádról meg annyit, hogy amit Te szeretnél az nem lehetséges, vagyis, hogy egyszerre tudjál telózni mind a két számról. Egyszerre csak az egyikrõl lehet hívást kezdeményezni, illetve fogadni. Kivételt képez, ha menet közben ugyan arra a számra fut be a hívás. A második hívás fogadása lehetséges.
De ha mégis megtudod az ellenkezõjét csinálni akkor azt a trükköt én is kérem! :-)))
Na mondtam én, hogy az a baja a hívó azonosítónak! :-) Csak attól függ, hogy hogyan küldi a számot a hívó fél! 06, vagy +36... Nekem pont fordítva kellett beírnom mint neked. Ez lehet, hogy szolgáltatótól is függ. Ez a probléma nálam például csak a T-mobilnál jelentkezett. A vodánál, meg a pannon-nál nem.
A javát meg, hogy nem viszi azt csodálom! Nekem van egy I9-em, meg egy I9+++ -om is és mind a kettõn megy a java. Raktam rá opera böngészõt is és az is fut rajta.

Amúgy az I9 telóm eladó! 3 hónapos, minden gyári kütyüje megvan. 23 ezer pénz.
rájöttem az út megvolt csak megkellett találni.kaptam segítséget hogy át kell írnin a számokat +36 -ról 06-ra de ez nem jött be pont hogy a fordítotja +36-ra kellett átírni a 06-ot.mert ugye bár a másik telefon pont hogy úgy küldi a számát hogy +36 a teló meg nem vette mert benne 06.volt. ki érti ezeket a kínaiakat. de megoldódott így elmarad a gravitáció ereje! már csak egy van vissza a java játékot nem veszi nem tudom hogy miért! se a jar se a jad semmijen formátumu játékot nem ismer fel még megsem próbálja megnyitni csak tovább küldeni tudom!!!!!!
hogy lehet ezt megszüntetni az agyamra megy hogy csak a számot írja ki a nevet nem!!! a teló jó de ha sokáig nem fog engedelmeskedni a gravitáció megoldja a gondot!!
megnéztem és a teló könyvben úgy van benne hogy 0620 de ha hív vagy smst küld akkor már +36-tal írja ki a számot ami ha minden igaz akkor azt jelenti hogy aki hív az elküldi a számát de a teló nem azonosítja nem???????
gepsys
Sziasztok!
Kíváncsi lennék a szervíz menü kódjára! Leírbá nekem valaki?
Olyan problémám van mindösszesen, hogy ha telefonálok az egyik kártyáról, akkor a másik kártyán azt jelzi, hogy nincs bekapcsolva. Semmi beállítási lehetõség sincs ami erre vonatkozna!
Elõre is THX!
ÜdV!

köszönöm szépen a válaszokat!!!! az egy tök jó fórum
Szoftverinfó: *#8375#
De ezzel nem mész semmire. Kiír egy számsort és ennyi. Tudni fogod a szovtververziót.
....Ja...amúgy meg JAVA játékok futnak rajta. Azt meg eccccerûen lehet találni.
Üdv!
A hívó fél kijelzésénél csak annyit kell csinálnod, hogy átírod a telószámokat a telefonodban! Ne úgy legyen benne, hogy +36 30....hanem 06 30. Onnan tudom, hogy én is így jártam! :-) És amire rájöttem..... :-) Nem tudom, hogy miért van ez így?!
helló sziasztok!! két dologban kérném a segítségeteket! nemrég vettem egy cect a8+ érintõkijelzõs telót tök jó csak angol menüs és meggyûlt az angollal a bajom!!

1: hol tudnám beállítani azt hogy amikor hívnak ne csak a számot írja ki hanem a nevet is (pesrzse ezek az emberek benne vannaka telefonkönyvbe.de mégis csak a számot mutatja nem pedig a nevet!) hol va a hívás azonosítás menü sehol sem találom!

2: hol tudnék hozzá játékokat letölteni? és ha valaki tudná hogy mijen formátumot fogad el!!!

válaszokat elõre is köszönömn mindenkinek nagy egítség lenne!!
Megtaláltam a hívásvárakoztatást, be van kapcsolva. Már mindennel megpróbálkoztam. Látom nincs ötlet. Azért köszi.
Sziasztok. Most vásároltam egy i9-es telót. Annyi a bajom, hogy ha az egyik kártyámon beszélek, akkor csak arra tud hívást várakoztatni, a másik nem elérhetõ. Nem találok semmi menüt a hívások beállítására. Segítséget elõre is köszönöm.
http://www.i9forum.co.uk/phpBB3/

igy reklám nélkül jobb..

[img]http://img.uptime-project.net/img/8/105270.png[/img]

http://www.i9forum.co.uk/

wááá...
nekem sincs benne a settingsbe ez a Gsensor switch wallpaper,
valamikor fél éve mikor vettem olvasgattam egy külföldi forumon ahol irtak egy számkombináciot amire bejött a szerviz menü, és meglehetett nézni a szoftverinfot, demár elfelejtettem.
valakinek esetleg sikerült már szoftvert frissiteni rajta?

gepsys
Hali!
Ha nem nagy kérés, tudnál nekem egy videót csinálni a teló mûködése közben, mert amik a youtube-on fent vannak, azok elég gagyik!
Meg annyit szeretnék még kérdezni, hogy hol találtál rá programokat?
Beszélhetünk privátba is!
Köszi!
Üdv!

Sziasztok ha valakit érdekel van egy ilyen telom eladó 25 -ért 8gb micro sd vel töltövel adatkábelel és autostöltövel.
Tel:06-20-9942550
06-30-5709460
Üdv Gábor
Én már lassan fél éve használom nap mint nap az i9+ telót!Könnyen kezelhetõ, gyors és az érintõképernyõ is remekül mûködik.Szerintem csak a felbontása lehetne nagyobb, de már láttam olyan kínaimobilt is (ebbõl a fajtából is) aminek jobb a kijelzõje.Rengeteget használom filmnézés üres órákban,zenehallgatás és rengeteg játék van rá!:)
Szerintem egy strapabíró kütyü. Persze nem kell dobálni a földre, de higgyétek el,hogy csak a harmadik földre "ejtés" után sérült meg a kijelzõje,de még mindíg mûködött rajta minden!!!!!
MerlinW
<#vigyor3> Azért nem mindegy, hogy kínában csak a gyártósor van-e, vagy ott is tervezik az adott kütyüt. Kína általában tömegnek gyárt olcsó dolgokat, olcsó alkatrészekbõl, hogy a csórók is meg tudják venni - van belõlük elég - és utána megint és megint és... :)

Ahogy írtam korábban is, én a véleményemet írom csak le, én nem ajánlom. De ha valaki vesz és meg van vele elégedve, akkor annak örülök:) Én nem csak az i32-vel, hanem több kínai csodával is befürödtem már, így én a saját káromon tanultam, itt pedig próbálom jó szándékúan a "mások kárán" opciót hangoztatni:)

Lényeg, hogy nyugodtan hurrogjatok le, de 1 vagy 2 SIM ideoda 50-60pénzért már telefont lehet kapni. Az dual SIM-es Samsung telóktól kezdve bármit. Még iPhone 2G-t is lehet már ennyiért kapni. Az meg hogy melyik jobb, az már egyén és igény kérdése.

[merlinw.org]

Jajjj! Még egy hozzászólást az elõzõhöz!.......
Manapság már mi nem kínai?????????? :-)
Már lassan én is! :-)
Üdv!
Hát én egy kicsit cáfolnám a dolgokat! :-) Én is vettem egy i9-es telót 4 hónapja. Én is csak a 2 kártya miatt vettem meg mert utáltam, hogy 2 teló van a zsebemben. Na ha valaki nyüstöli a telóját akkor az én vagyok! Simán letelefonálom vele azt a havi 60-70 órát, és hál istennek még abszolút semmilyen problémája nem volt. A akkuja símán bírja a 3,5-4 óra beszélgetést.
Szerintem vehet az ember akár 150 ezerért is telót, úgyis fog olyan embert találni akinek beszart 2 hét után. A nagy márkákban is vannak olyanok amik szarok, meg ezek közt is ezt nem tagadom! Ki kell fogni. Egyszóval nekem ezidáig bejött! Hát a garancia az hagy némi kivetnivalót.....ebben nem vitázom!
MerlinW
Kínai csodát sosem érdemes. Nincs supportja, - nincs szoftverfissítés, javítás, rendes garancia - lassú instabil cuccok. Amolyan olcsó húsnak híg a leve darabok. Vannak a piacon dual sim-es telefonok normális gyártóktól.

Ha mindenképpen kínai akkor max Meizu, bár annak is 100 körül van/lesz az ára.

[merlinw.org]

gepsys
Igen olvastam, hogy te megszívtad vele, de ha jól láttam neked az i32-es volt, ugye? Elképzelhetõ, hogy az még elsõ verziós volt. Olvastam hogy az i9 vagy az i9+ elég jó. Azért kérdeztem, hogy ezeket érdemes-e.

MerlinW
Picit visszaolvasol és meglátod miért nem éri meg:)
Egyébként: nem nem és nem.

[merlinw.org]

gepsys
Sziasztok!
Én most gondolkozom egy ilyen i9-es vételén, és igazából nekem a Dual SIM számít. Persze tetszik a full érintõ kijelzõ.
Szóval én olyan embertõl szeretnék kérdezni, akinek van és használ i9est vagy elõdjét, hogy mennyire bírja a strapát? Érdemes-e venni? Nem agyon használnám hanem, a céges kártyák kerülnének bele és szinte csak telefonálni kéne. Mit gondoltok?
Minden véleményre kíváncsi vagyok!
Üdv!

Az enyém i9+ . legalábbis ez van a telóba írva.de hát ezeknél nem lehet tudni,mert ugyanolyan készüléket forgalmaznak más néven.és lehet más készülék is ua. a néven. bár állítólag az összes kínai mobil ugyanazon szoftverrel szerelt és uagyanúgy néz li a kezelõ felülete.de ez még nem garancia arra, hogy így is van.
Ha ismerõs valaki zala megyében,akkor engem itt érdekelne valaki,aki magyarítással foglalkozik!
Na mind1!
Majd ha rakatok rá egy magyarítást akkor megmondom, hogy lökjenek rá egy fissebb szoftvert...vagy éppen egy régebbit. Nem tudom, hogy melyik a jobb. Lehet, hogy pont ez az újabb....csak eszerint szarabb is. Legalábbis a háttérképek terén tuti!
Azért köszi a segítséget!

Esetleg Békés megye közelében nem tud valaki olyan emberkét aki ilyen teló magyarításával foglalkozik? Megköszönném ha megdobna az elérhetõségével!
Hát ez cumi!
Az én telómban nincs is ilyen menüpont! :-)
Akkor milyen telóm van?? :-) Vagy neked milyen van!? A dobozán i9 van ráírva ez tuti. Akkor ezért nem tudtam sehogy megoldani a dolgot. Csak nem vagyok annyira béna! :-)
ki tudod kapcsolni!!!!!!!!!:)
Lépj be a Settings-be,aztán Phone Setup,majd pedig az ujjaddal tudod görgetni felfelé a menüket,vagy a hangerõ gombal tudod lefelé léptetni,és akkor lépj be a Gsensor switch wallpaper.Ez rögtön kikapcsolja.Alatta tudod kikapcsolni azt, hogy ne váltson zenét rázásra.
Hali!
Erre én is rájöttem, hogy így kell....Csak, hogy ott is maradjon a háttérkép! Na az már nem megy! :-) Ugyanis mozgás közben váltogatja a képeket, és ha egyszer átugrik egy másik képre amit én raktam be az már nem jelenik meg többé! Csak a gyári fényképek. Mintha be sem raktam volna!
Esetleg ezt a magától váltogatós funkciót nem lehet kikapcsolni valahogy?
háttérképet kétféle képpen tudsz betenni.az egyszerûbb:amikor az albumba nézegeted a képeket,kiválasztod a neked tetszõt,és amokir kijelölöd,megjelenik egy csomo felirat egymás alatt.na ott kell kiválasztani a forward feliratot,majd pedig a to wallpaper feliratot.
lol, eddig tartott? :D
MerlinW
Nem mondom, hogy én megmondtam:)

[merlinw.org]

Tgdt159
Köszi a választ bondarfeco!
Utána néztem telefonálgattam Cect i9 beszerzõknek, és lehett hozzá rendelni headset átalakítót amibe utána olyan headsettet lehet dugni mint a PC-be. kb.: 3000Ft. Mert a Cect fülesek alapból rossz minõségûek (nekem ezt mondták, ezt is tapasztaltam.

Ha valakit érdekel eladó a telóm (a Cect i9)!!!! Magyar szoftverrel, 3 napos, dobozában. ár.: 35.000 Ft. Ha érdekel : [email protected]

Egy kérdés!
Hogy a gyíkba lehet a CECT I9-en háttérképet beállítani? Ecccerûen nem jövök rá! ÁÁÁáááááááá.....
Üdv!
A CECT I9-hez nem jó az iPhone headsettje!
Nincs valami ismerõsödnek egy ugyan olyan telója hogy azzal kipróbáld hogy mûxik? Lehet a headsett a szar. A vaterán árulnak hozzá külön headsettet is. Nem is drágán 1500-2000 Ft körül van.
Tgdt159
Sziasztok!
Tegnap vettem egy Cect i9-et, szép és jó is. De amikor a headsettett beletettem majdnem elájultam olyan csúnyán szól. Ha vásárolnék hozzá egy eredeti Iphone fülest a gondom megoldódik vagy jobb lessz? Egyáltalán az Iphone füles jó hozzá?
Vagy a telefonnal van a probléma?

A napokban próbáltam egy iPhone-ra küldeni egy képfilet Bluetoothon keresztül. A tulajdonosa közölte velem, hogy szinte biztosan nem mûködik. Kipróbáltuk többször is, más telefonnal is, egyszerûen nem csinált semmit.
A lassú+buta i9-essel bezzeg ilyen baj nincs, hajlandó kommunikálni. Szerintem annyi pénzért mint az iPhone ára, elvárható lenne, hogy a készített fényépeimet megoszthassam mindenféle e-mail nélkül a barátaimmal. (Az én telómban szerencsére van email-kliens)

Ejnye iPhone...