Álláskeresés

← ElőzőOldal 5 / 5

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Met
megnézhetem
nevemkukacsgmail.hu

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

autoszimulator
teljes szakterület függõ, tudok olyat, ahol például külföldieket keresnek javarészt, és nem a csatornatisztításra, hanem bizony felsõfokú papírral.

Ismerõsök meg kellenek, ha tetszik, ha nem, én pl külföldre ki sem mennék anélkül, hogy egy ismerõs keze ne legyen benne, vagy egy nem fix helyre, csak úgy ki a világba, az merészség nagyon, fõleg manapság...

.: mobilize.hu :.

esetleg megnéznéd az önéletrajzomat, ill. motivációs levelemet?
több szem többet lát...

tudom
külföldön mi nem vagyok csak "fucking foreingners"
tisztában vagyok vele
de azért el lehet ott lenni
itthon is le kell nyelni a békát...ha akarsz vmit

Met
Ne legyen az önéletrajzod zsúfolt, csak a lényeges dolgok legyenek benne, pl. ilyen, hogy 2 hétig voltál gyakornok valahol nem lényeges, meg próba napon voltál valahol stb.
Ha szakmai dolgot írsz be azt írd rendesen, pl. grafikusi állásra Corel Draw helyett koreldró (láttam az önéletrajzot) és állítólag dolgozott vele...
Írj bele érdekes hobby-t, ha van, hogy ne csak a magasságod és a mellbõséged alapján jegyezzenek meg (nem basztatásból írom), hanem fúú az a jó csak aki szeret sziklamászni is, pl. én beírtam az önéletrajzomba, hogy szeretek fõzni és miután felvettek meg is kérdezték, hogy igaz e 😊

Gondolom azt nem kell mondani, hogy ha fényképes önéletrajz kell akkor a kép ne legyen túl qrvás 😄D (ez se basztatás)

Meg mostanában jobban szeretik az amerikai stílusú önéletrajzot.

Ha interjúra mész legyél magabiztos vidám, ha megkérdezik mennyi fizetést szeretnél mond azt, hogy ezt egy próba hónap után beszéljétek meg. Ne mondj összeget ha nem muszáj.

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

REPS0L
már miliárdos lennék <#gonosz1>

i5-2500K; GTX560Ti; 8GB DDR3 http://bofox.hu

Guer
anglia sem a kánaán sajna...
joadag hátránnyal indul az ember, elsösorban az angolokat preferálják (leszámitva a legcsovesebb melokat)

REPS0L
aha, na hát az az amit kihagyok.

Rockynhooo
menjünk együtt 😄 sokan tartanak vissza h menjek még fõsulira meg ilyesmi de nem látom értelmét h itt tanuljak :S Aztán ezt így jó lenne megvalósítani amit írtam ha semmi se jön be akkor meg hazajövök és leteszek még egy szakmát aztán azzal már csak 😊

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

úgy látom hasonló céljaink vannak
én is Pest, Anglia felé orientálódok

Rockynhooo
én meg most akarok menni szerencsét probálni pestre , remélem vmi kis szar melot kapok... aztán nyáron jó lenne eltépni angliába.

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

én is néztem egy-két ilyen oldalt, de nem sok helyen keresnek rövid távra embereket; és nem is vmi kifizetõdõ szerintem
Németországban esetleg tudnék vmit...de ott is csak hosszú távra

hunbasser
én meg angliában vállalnék vmi munkát (bármilyet) 2 hónapra.nem tud valaki olyan magyar vállalkozót kint Angliában,aki szívesen venne fel magyar munkaerõt?

ReaL MaDRid x siempre

MR ME
sokminden van az asztalon itt elöttem, egyik se magától repûlt oda, értsd én tettem le -.-

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

aranyom
ha majd letettél vmit az asztalra...utána szólj be...thxbye

MR ME
téged a kutya sem fog felvenni, törõdj már bele :/

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

köszönöm!
desigo
itt találsz pár sablont...
laslandes
fizetett spammer.

önéletrajzhoz majd vmi tippet tudtok nyomni?mivel kezdjem elég-e a sulikat csak felsorolni szal vmi infot ezzel ha lehetne...
=)
desigo
Mikorra várható a diploma kézhezkapása?
Lehet,hogy a sulira kellene komolyan rámenned és addig csak valami laza állás ha kell a pénz...
vannak diákszövetkezetek
oda kellene berobognod
ha tudsz iskolalátogatási igazolást szerezni, akkor benyomnak ilyen árufeltöltõnek, vagy szórólapot osztogatni,esetleg vmi egyszerû gyári betanított munkára

azt nem, de azért köszi 😄

ismerõs révén nem akarok bekerülni sehova, szóval ezt hagyjuk

nem sok minden még...ez itt a probléma
érettségi, egy középfokú nyelvvizsga, meg egy OKJ-s cucc,de az semmire nem jó (biztosításközvetítõi), meg jogsi 😄
diploma még nincs (mivel még most is fõsulira járok, angolból meg még most készülök a szakmaira)

szakmai tapasztalat csak pénzügyi területen van
most egyenlõre marketinges/újságírói meló amit nagyon szeretnék,de az sajnos így diploma nélkül esélytelen; ezért adminisztratív/asszisztensi melóra gondoltam

REPS0L
én 18 kor alatti munkalehetõségekre vagyok kíváncsi, papírosztogatással kíméljetek.

SötétBarom
Én tudok dusk till dawn típusut Sopronban 😄

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

desigo
három dolog:

-Milyen papírjaid vannak?
-Milyen területen szeretnél elhelyezkedni?
-Hova tud ismerõs berakni?
annak hívod aminek akarod

Barnabyka
szvsz..egyéni vállalkozó..a másik felére én is kiváncsi lennék.

ev= egyéni vállalkozó
9-5-ös: fõállás

bertino
egyéni vállalkozó ?

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

Ööö....mi az az "ev.", és a 9-5 párti? Utóbbi csak a munkaidõre vonatkozik? (Felteszem, nem)

ügynök?

pillanatnyilag ev. vagyok és pénzügyi területen "dolgozom"..dolgoznék,de most nagy a pangás...
másrészt meg nem is szeretem ezt csinálni, és én inkább "nine-to-five job" párti vagyok

miért akarsz munkahelyet váltani? mit dolgozol?

munkát találni sosem könnyû
de azért vannak álláshirdetések a neten dögivel

Petka
Hát ez most nehezen fog menni 😄

Jöhet minden:
önéletrajz, kísérõlevél minták, javaslatok
bérekhez, munkavállalói jogviszonnyal kapcsolatos fontos infók, stb.
minden amire fontos odafigyelni,ha munkát keresel/kapsz

← ElőzőOldal 5 / 5