Álláskeresés
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ismerõsök meg kellenek, ha tetszik, ha nem, én pl külföldre ki sem mennék anélkül, hogy egy ismerõs keze ne legyen benne, vagy egy nem fix helyre, csak úgy ki a világba, az merészség nagyon, fõleg manapság...
.: mobilize.hu :.
több szem többet lát...
külföldön mi nem vagyok csak "fucking foreingners"
tisztában vagyok vele
de azért el lehet ott lenni
itthon is le kell nyelni a békát...ha akarsz vmit
Ha szakmai dolgot írsz be azt írd rendesen, pl. grafikusi állásra Corel Draw helyett koreldró (láttam az önéletrajzot) és állítólag dolgozott vele...
Írj bele érdekes hobby-t, ha van, hogy ne csak a magasságod és a mellbõséged alapján jegyezzenek meg (nem basztatásból írom), hanem fúú az a jó csak aki szeret sziklamászni is, pl. én beírtam az önéletrajzomba, hogy szeretek fõzni és miután felvettek meg is kérdezték, hogy igaz e 😊
Gondolom azt nem kell mondani, hogy ha fényképes önéletrajz kell akkor a kép ne legyen túl qrvás 😄D (ez se basztatás)
Meg mostanában jobban szeretik az amerikai stílusú önéletrajzot.
Ha interjúra mész legyél magabiztos vidám, ha megkérdezik mennyi fizetést szeretnél mond azt, hogy ezt egy próba hónap után beszéljétek meg. Ne mondj összeget ha nem muszáj.
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
joadag hátránnyal indul az ember, elsösorban az angolokat preferálják (leszámitva a legcsovesebb melokat)
\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"
én is Pest, Anglia felé orientálódok
\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"
Németországban esetleg tudnék vmit...de ott is csak hosszú távra
ReaL MaDRid x siempre
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
ha majd letettél vmit az asztalra...utána szólj be...thxbye
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
=)
Lehet,hogy a sulira kellene komolyan rámenned és addig csak valami laza állás ha kell a pénz...
oda kellene berobognod
ha tudsz iskolalátogatási igazolást szerezni, akkor benyomnak ilyen árufeltöltõnek, vagy szórólapot osztogatni,esetleg vmi egyszerû gyári betanított munkára
nem sok minden még...ez itt a probléma
érettségi, egy középfokú nyelvvizsga, meg egy OKJ-s cucc,de az semmire nem jó (biztosításközvetítõi), meg jogsi 😄
diploma még nincs (mivel még most is fõsulira járok, angolból meg még most készülök a szakmaira)
szakmai tapasztalat csak pénzügyi területen van
most egyenlõre marketinges/újságírói meló amit nagyon szeretnék,de az sajnos így diploma nélkül esélytelen; ezért adminisztratív/asszisztensi melóra gondoltam
i5-2500K; GTX560Ti; 8GB DDR3 http://bofox.hu
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
-Milyen papírjaid vannak?
-Milyen területen szeretnél elhelyezkedni?
-Hova tud ismerõs berakni?
9-5-ös: fõállás
másrészt meg nem is szeretem ezt csinálni, és én inkább "nine-to-five job" párti vagyok
de azért vannak álláshirdetések a neten dögivel
önéletrajz, kísérõlevél minták, javaslatok
bérekhez, munkavállalói jogviszonnyal kapcsolatos fontos infók, stb.
minden amire fontos odafigyelni,ha munkát keresel/kapsz