Mit várnak a hölgyek?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ha megyvizsgálod az aláírásomat akkor talán rájössz, hogy miért.
Nem kezd kicsit sok lenni az off? Engem zavar.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Nem azért élek, hogy megfeleljek a te elvárásaidnak és te sem azért jöttél a világra, hogy a kedvem szerint élj...
Nincs tudomásunk olyan weboldalról, amely ehhez a könyvhöz kapcsolódik. Ha önnek van, írja meg nekünk!
OLVASÓI VÉLEMÉNYEK
Még egyik látogatónk sem küldött véleményt..."
Biztos sikeres is lehet.
SxE nem. Sõt, az SxE-s emberkék okosabbak az átlagnál. A jelmondatuk körülbelül:
Nem iszok, nem cigizek, nem szexelek. Én legalább tudok gondolkozni.
Szex alatt csak az alkalmit értik.
Nem azért élek, hogy megfeleljek a te elvárásaidnak és te sem azért jöttél a világra, hogy a kedvem szerint élj...
ugyan nem olvastam, láttam héven h ezt olvassa valaki, biztos tanulságos lehet 😄
De többször hallgatok inkább elektronikus zenét, és nem járok társaságokba.
Ennek a stílusnak már neve is van: straight edge. 😄
neked mikor volt utoljára vkid?
Részben igen, de hát ugye vagy komoly kapcsolata van, vagy nagyon sok kevésbé komoly.
Én nem a farkamra hallgatok. Hanem arra a tényleg kevés eszemre. Ez van.
Fontos a társaság szelleme. De én élõben negatívan viselkedem... pont
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Thrash \'Till Death
Még ha a másik 999 vagy 99 999 csak a felszínes röhögésig jut.
Aki nem tud, az azt sem tudja, hogy mit nem tud még a világon.
akkor minek ülsz a gép elõtt?
azt hiszed,h nem bocsájt ki káros sugarakat? nem rontja a szemed, és koptatja a csukló ízületeidet? 😄DDDDDDDDDD
nem zavar, h gyerekek rakták össze éhbérért az alkatrészeit a gépednek?
sztem hozzá se nyúlj!
ez kész fertõ! 😄
Mit várnak a "hölgyek"? - Hát ki nem szarja le? De most tényleg.
Mindig az a lényeg, hogy mit vár az a lány, aki VELED van. De azt meg kell tõle kérdezni, nem szabad bunkónak lenni, és nem szabad feladni, tudni kell veszíteni, tudni kell nyerni.
hanem ellened érvelek
mert te kb. egy másik bolygón élsz
kész ennyi, felesleges válaszolni a baromságaira, mert még nagyobb baromságot produkál
Én mindenre nemet mondok, és eddig sikeresen, és jól érzem magam. 😄
Zsebpénzem elmegy így sokkal értelmesebb dolgokra, mint a HD TV, Xbox 360, vagy az újonnan vásárolt Intel Atom rendszerre. Majd ha lesz még egy kis pénzem, elköltöm hangfalra. Tehát élvezem az életet cigi, pia, és a harmadik említett dolog nélkül. (óvszer sem kell 😄)
Érdekes érvelés...
ha vkinek meg kell halni...meg is fog...elüti egy autó,ráesik a fejére egy tégla, vagy rákos lesz, stb.
két emberen múlik a fogamzásgátlás, de egy ember testében mennek csak végre változások! A nõében!
Honnan tudod,hogy az óvszer készítése során nincsenek olyan anyagok összetevõként belekutyulva amik károsak?
A cigi, kipuffogógázok, a tartósítószerek nem zavarnak?
Téged nem zavar, hogy egy olyan világban élsz, ahol te kívülálló vagy?
Asszem itt kell röhögnöm rajtad, megint.
A nagy filozófiai szárnyalások mellett csak egy apróságról feledkeztél meg. A szabad akarat kifejezés mond neked valamit?
viszont bizonyos szerek használatában lehet 100-200 éves tapasztalata az emberiségnek
Aha. És szerinted régen mennyien patkoltak el abban, hogy mindenféle cuccot megukba raktak, de akkor azt sem tudták mire jó, de mert az mondta a varázsló vagy a vajákos asszony? Ma nagyon komoly tesztek elõznek meg egy új szer forgalombahozatalát. Ja igen, persze. Mindjárt jössza gógyszermaffiával? Filozófus topikok már csináltál párat másból. Monst konteó lesz soron?
A lényeg a többszáz milliós minta lenne, aki majd 40 év múlva kap rákot vagy hal meg..
Az elsõ fogamzásgátló szrerek 40 évesek. Mondjuk azokat nem is használták sokáig, pont azért mert nem voltak túl kifinomultak. Nem látom, hogy millók halnának meg.
A hanolatod kb. olyan, mintha egy bokaficamtól halna meg 40 év múlva sok-sok ember.
Az eszem megáll sötétségeden.
E kérdésben máris meg lehet mahinálni, szembe lehet vele menni - azzal amire eredetileg cakkompakk van?
viszont bizonyos szerek használatában lehet 100-200 éves tapasztalata az emberiségnek
tudom, ha piacra dobnák az orgatabicus orgazmuso fokozó és frigiditás oldó, és általános közérzet javító szert akkor nyakló nélkül vedelné mindenki, miközben senki sem tudná, hogy a háttérben a cián-arzén mikrokoktél bújik meg...
A lényeg a többszáz milliós minta lenne, aki majd 40 év múlva kap rákot vagy hal meg...
És azért ugatok bele, mert az egészsége mindennél fontosabb.
Ezért ugatok bele.
Elképzelhetetlen számdra? Nem érdekel.
Úgy gondolom, hogy ha egy nõ teherbe esik akkor az két emberes feladat.
Ezért sem kéne oly lazára, szórakozásra, felelõtlenre venni a dolgot.
Tudom én vagyok megint az elvont idióta, aki az Embert helyezi elõtérbe.
<#kerdes>#kerdes><#kerdes>#kerdes><#kerdes>#kerdes>