Internetes ismerkedés
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Igen, néha szoktam korizni is, de idén sem nyit ki a Mûjég...
Színázba már nem járok, mert nincs rá idõm. Régn a József Attilába jártam 3-4-szer egy évben. Most mással kötöm le magam.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Amúgy azt mondod, h Szigetszentmiklósi vagy, ami rögtön Pest mellett van, akkor elvileg az is zajos, meg koszos, meg betonrengeteg, vagy nem?
Ja, és neked mit takar a szórakozás? Szeretsz korizni? Én pl azért irigylem nagyon a városiakat, mert ott van koripálya... Meg színház.
Jajj, és nem témába vág, csak úgy eszembe jutott: nézed/nézi itt valaki az Xfaktort? Ha igen, akkor mit szóltok ahhoz, h Muri Enikõt, meg a valamilyen Dzsenifert nem engedték tovább az élõbe? Hetekkel ezelõtt volt, de én még mindig ki vagyok rajta akadva...
Ebben is valami, h más ritmusban élnek. Amúgy azt tapasztalom, h a városiak meg a falusiak nem jönnek ki annyira egymással. Persze vannak kivételek, meg lehet, h csak velem van így, de az én környezetemben a városiak inkább egymással haverkodnak meg a falusiak is egymással... Tapasztalat?
Szóval te akkor Pesti vagy, és vidékre jársz dolgozni?
Én igenis érzem a különbséget. Mikor muka miatt Beregdarócra mentem - ukrán határ - azt láttam, hogy valami teljesen más ritmusban élnek arrafelé az emberek. Egészen mások a távolságok, a lehetõségek, más a napi rutin.
A te is az jelenti, hogy te az vagy?
Örökzöld sláger lett a \"Hol a Start-menü?\", melyet a mai, informatikában dolgozó, az adófizetõk pénzén kiképzett, magukat értelmiségnek nevezõ emberek költöttek. Ennyi konzervatív f@szt...
Amúgy te hány éves vagy?
SALSOUL-ra válaszolva meg: hát elgondolkodtam azon, amit írtál, és lehet benne valami. Az ember itt tényleg jobban ki mer nyílni, mint személyesen, mert úgysem tudja senki, h ki vagy. Meg az is igaz, h a stílusból itt is elég hamar le lehet szûrni, h ki a bunkó, és ki normális. Na, de mennem kell, még mélázgatok a kérdésen, és majd írok 😊
Nincs FB accountom, így lövésem sincs, hogy mirõl van szó. Egyébként fõvárosi vagy? Mert a vidék és fõváros annyira más világ, hogy sokszor még én is meglepõdöm...
Tudom, hogy vannak rossz tapasztalatok is, ezek számomra inkább tanulságként jelennek meg. Oka van annak, hogy valaki miért adja ki másnak, mint aki valójában. Azért egy "beszélgetésben" elég gyorsan átjön, hogy valós-e az illetõ, vagy csak játszik.
Akár valós, akár játékos, a saját egyéniségét adja bele. Egy nick mögé rejtõzve nem kell a valódi arcát adnia, egy-egy beszólás-elszólás nincs kihatásal a mindennapjaira, ha nagyon elszúrt valamit, törli a regisztrációját, és más nicken tiszta lappal kezdhet. Épp ezért nincs annyi körülírás, aki bunkó, az a chaten nagyon bunkó, aki értelmes, az itt nagyon értelmes, aki érzelmes, az itt nagyon érzelmes. A chaten minden hangsúlyosabban jelenik meg, mint a valóságban.
Ezért vallom, hogy a neten sokkal gyorsabban, sokkal alaposabban meg lehet ismerni a másikat.
A személyes tapasztalataim nagyon jók a netes ismerkedéssel kapcsolatban. Akiket innen ismertem meg, és találkoztunk élõben is, azokkal a személyes beszélgetések is lazábbak, kötetlenebbek, hisz olyan gondolatokat is megosztottunk egymással, amiket csak egészen ritka jó barátokkal szokás."
"A neten csak egy nick vagy - látszólag.
Épp ezért olyan gondolataidat is bátrabban mondod el az itteni közösségben, amit a szomszédnak nem mondanál akkor sem, ha 20 éve szomszédod. Amit a munkahelyen sem terjesztenél, mert kinek mi köze hozzá?
Aki itt kiadja mából a rosszabbik énjét, többnyire az is moderálja magát a munkahelyen.
Vannak, akik még a házastársukkal sem osztják meg azokat a gondolataikat, amiket itt megbeszélnek.
Gyorsabb, pörgõsebb itt az ismerkedés, és továbbra is azt mondom, jobban önmagát adja mindenki. Persze antenna is kell a jelzéseket levenni, mert nem minden szó szerint értendõ... 😊"
"a valós személyt, aki a nick mögött áll, jobban meg lehet ismerni a neten át, és ha van valami közös, jöhet a személyes találkozás"
"Valóban nem az internetes társkeresõkrõl, hanem az internetes társkeresésrõl beszélek, ahogy a topicindító feltette a kérdést.
A társkeresõk csak arcképcsarnok, olyan, mint eg érettségi tabló. Mindenki a saját képével van rajta, de a 4 évet olyan képpel szimbolizálja, amilyen sose volt, ahogy sose nézett ki a 4 év alatt.
A chatek és fórumok viszont kiváló lehetõséget adnak a másik megismerésére, ezáltal épp a társkeresés legjobb pályája. Néha akkor is sikerül, ha az ember nem azzal a szándékkal regel 😊"
/DPisti@NLCafe Fórum/
Nem tudom, hogy mennyi idõs vagy, de bizonyos korban levõk mást értenek normális alatt...
"Against all the evil that Hell can conjure, all the wickedness that mankind can produce, we will send unto them... only You."
"Against all the evil that Hell can conjure, all the wickedness that mankind can produce, we will send unto them... only You."
Facebook. minimális privát szféra kell, ott a biztonság teljes bármit be lehet állitani.
SAMSUNG NP900X4C-A0A - i7-3517U, 15.6HD+, 512GB, 8GB, Win8 Galaxy SIII-I9300 Sex Rock and Roll
Nem azért élek, hogy megfeleljek a te elvárásaidnak és te sem azért jöttél a világra, hogy a kedvem szerint élj...
SAMSUNG NP900X4C-A0A - i7-3517U, 15.6HD+, 512GB, 8GB, Win8 Galaxy SIII-I9300 Sex Rock and Roll
Nem azért élek, hogy megfeleljek a te elvárásaidnak és te sem azért jöttél a világra, hogy a kedvem szerint élj...
Szerencséd volt. Õszinte lányt találtál.😄
Egyébként pont most olvastam egy statisztikát, hogy egyre kevesebb a kamu ember a netes társkeresõkön. És, hogy minden 4. embernek 3 hónapon belül sikerül partnert találnia. Nálam akkor ez most indul 😊
Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.
Amúgy igaz az is, hogy élõben is könnyû hazudni, viszont aki jó emberismerõ, az élõben átlát a szita legtöbb lyukán. Viszont legyél akármilyen jó emberismerõ, neten sose ismersz ki senkit. Mivel nem is lehet.
Most képzeld el: utazol 300 km-t (ez még a jobbik eset, a sok hülye neten is a szomszédban keres partnert) és csomó titokról akkor kerül le a lepel. Pontosabban hazugságokról.
De tessék pár: parom.hu (itt a legtöbb a szerencsétlen), randihely.hu (ez még elmegy), magiclove.hu (pff kategória).
Örökzöld sláger lett a \"Hol a Start-menü?\", melyet a mai, informatikában dolgozó, az adófizetõk pénzén kiképzett, magukat értelmiségnek nevezõ emberek költöttek. Ennyi konzervatív f@szt...
Lehet rákéne kérdezni h nem-e találkozunk vmikor! Élõben jobben el lehet beszélgetni!
Konzol: PlayStation 3 Slim 320 GB TV: Sharp LC-32LE220E
\"There\'s a time for training, and a time for talking - and contrary to popular opinion, they\'re two different times.\"-Brooks Kubik
My PC: Intel Core2 Quad Q8400, Asus P5B, Nvidia GeForce 8600GT, 2GB Kingston RAM.
Vagy azt kéne hogy szia cica van gazdád?😄
Na mind1
Kérem kapcsolja ki!
Én felvettem pár lányt msn-re!😄 Megkérdeztem hol lakik hány éves meg ilyenek és õ is megkérdezte!
Na másnap megint írtam
szia
mizu!😄
Õ válaszolt!😄 Nah volt kint róla egy kép megdícsértem neki stb! Jól elvoltunk!
De aztán pár nap múlva megint fennt volt és csak annyit tudtam írni hogy szia, mizu!😄
Na ti ezek után mit írnátok hogy egy jót beszélgethessünk?