Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DarkSector
hát az isten gépe az igen de a földi gépek kifeküdnének, elég a kék emberek hajrengetegét, meg átváltozáskor még a férfiaknak is a coffját számolgatni...

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

w77d
pontosan.... nem akartak még a hajnál is fizikát számoltatni, emrt akkor tényleg az isten gépe sem lenne elég a játéknak 😄

DarkSector
hát könnyebb volt a dolguk, kicsit tér el a férfiaktól, és nem kell lobogó hajat modellezni...😄

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

tonyr
csak azt nem értem mé rövidhaju minden játszato nöi karakter :/

Süti konzolbirodalma https://www.youtube.com/@sutikonzol

tonyr
az jo 😊 kösz infot

w77d
asszem 2 euróval volt drágább mint a másik, de akkor épp akciós volt a steam-en...

És mennyibe került úgy? Nekem nem tudom special van vagy nem, gondolom nem mert nincs ráírva.

w77d
2 extra választhetó skin, ennyi....

Empty
Köszi! Holnap folytatom a game-et!

DarkSector
fegyók gondolom meg páncélok meg stb.

Az épületekben keresgéljél!

Asus P5K, Q6600, 4GB, Asus 8800GTX, W7

tonyr
aha oks, csak mitöl special? milyen extra van benne ?

w77d
jah, steam-en vettem...

Empty
Apropó Navira, hogy vál(t)hatok? Kösz!

tonyr
special edition ???

Empty
Itt mit kell megkeresni? Pár kört tettem már de semmi!

w77d
nekem az egyik kedvenc játékom lett... meg sem fordult a fejemben hogy megbántam volna a special edition vételét....

DarkSector
nekemse volt unalmas a játék, míg rá nem nyomtam a new game-re.<#buck>

Én nekem megvan eredetiben. Karácsonyi ajándék volt. Megérte! A Multi iszonyat jó, az SP meg jó hosszú, nekem nem volt unalmas.

szasztok!van 1 kérdésem a játékban mikor avataral mész ,hogy kell barominagyot ugrani?????

Te honnan szedted le a CD KuLCSOT? Fist

maffiozó:vrobi

DarkSector
tudtam én hogy tudtad te hogy tudtam én....😄

manuálisan aktíváld és akkor értelemszerû lesz vagy olvass NFO-t. Ha nem sikerül akkor részletesen leírom de picit próbálkozz. Gondolom ott a key generatorod is. ja meg remélem a reloaded-et szedted le!

AMD 6000+, 2giga ram 800Mhz, MSI K9A2 Neo-f, Galaxy 8800gt

tud valaki segíteni??
Gideon Wieth
értemén 😄😛

Ez ketyeg a szobámban: Asus P5Q SE,Intel Core Quad 9550 Sapphire Radeon 4890 Vapor-X Kingston HyperX2x2048 1066MHZ Illetve egy Samsung 2333HD monitor és egy Xbox 360 és egy PS3

Érdekes dolog történ! Újra elindítottam a játékot mondom állítgatok rajt. (persze elötte mondom még nyomom kicsit "full" grafikán. Erre mit ad Isten tök frankón fut! Nem mondom hogy nem akad meg néha vagy nem esik le az FPS, de drasztikus gyorsulást véltem felfedezni. Lehet valami program pont használta a gépet (MSN is ment alatta és haver írogatott is). Persze várom a beállításokat hasonló konfiggal, hogy még jobban fusson!

hy all letõltötem a játékot és az a bajom van hogy nem tom az aktivációs kódot:S
Valaki megtudná adni vagy mit kel csinállni
elõre is köszi szépen...
gurubefree
1080i es 1080p kozott csak is minosegi kulonbseg van . Mind a ket megjelenites 1920x1080as felbontasban tortenik.

&#12478;&#12523;&#12479;&#12540;&#12531;

DarkSector
jah errõl már beszéltünk másik topicban...gondolom érted a kukacoskodásomat...😄

Gideon Wieth
1920*1080 a legmagasabb felbontása 😊

Ez ketyeg a szobámban: Asus P5Q SE,Intel Core Quad 9550 Sapphire Radeon 4890 Vapor-X Kingston HyperX2x2048 1066MHZ Illetve egy Samsung 2333HD monitor és egy Xbox 360 és egy PS3

DarkSector
miaz hogy hd-ig megy?

Gideon Wieth
nekem HD-ig megy a monitorom: Am pl Assassin's Creed-nél ott ugy volt, hogy három különbözõ 1920*1080 beállítás volt, mindegyik 60 hertzes, és abból az egyik volt csak az ami dx10ben fullra kirakta a képre, a másik három csak 1080i volt vagyis ez a körbemetélt kép :S

Heló! Grebber vagy valaki akinek hasonló gépe van mint nekem (amd6000+, 2 giga ram, 8800gt.) MIlyen beállításokkal használjátok a játékot? Nekem eléggé neccesen megy 1280-ban minden High-on meg Very High-on 2x élsimítással 30 fps környékén, de alatta is van. Sajna fáradt vagyok a találgatáshoz mit lenne érdemes lejjebb venni, hogy még azért szép is maradjon és szép is legyen. a legelején pl az épületben eléggé akadt is. a dzsungelben pedig 30fps de még alatta is volt sokszor. Nvidia driver a legújabb. Elõre is köszi ha segítetek!

Nekem nincs fekete csik, csak a videók alatt....1920*1200..<#awink>

Gideon Wieth
Sziasztok!
Nekem egy olyan kérdésem lenne, hogy miért van az, hogyha full hd-ban akarok jáccani csak DX 9ben müködik rendesen ? Amint átrakom dx 10re, körbe vágja a képet a játék, és alul fölül oldalt lesz egy 5 centis fekete csík... Ezt több játéknál is tapasztaltam, de pl Assassin's Creednél át tudtam ezt állítani. Itt nem. :S

DarkSector
ez igaz 😄 ...lenne ha így mûködne.

de pont ez a lényeg, amit eddig írtam. ha nem megy, akkor nem is lesz olyan opció, hogy VeryHigh...nálam se az a baj, hogy nem tudok rálépni, hanem az hogy legördítem és nincs olyan hogy VeryHigh, havernál meg legörgeti, és ott beadja a negyedik lehetõséget.

amire te gondolsz, azt egy fájlban próbáltam hogy mindent átirkálok High-ról VeryHigh-ra. Csak utána hibaüzenettel elindítom a játékot, és bugos lesz a játék...😄 nem lehet átverni...

csak érdekelne hátha valakinél engedi mindet VH-ra

DarkSector
igen vidd vissza, hogy cseréltessék ki, vagy hivd fel a telefonszámot ha van a kis könyvben.
ez iszonyatdurva, mert ez régóta derült ki, hogy az elsõ leszállított darabokból kihagyták a köcsögök a kodot.
de hogy a tesco-ban még máig miért nem cserélték ki, ez örök rejtély.

ez kellemetlen de orvosolható.

bigivan
Szevasztok Tagok !
Ma megkaptam ajándékba a játékot, akibaszo** tescoban vették meg jó drágán, 9900-ért. Miután átadták derült ki, hogy nincsenek benne a kódok sem a szériaszám, így nem tudom ezt használni. Természetesen az árcédula sincsen meg. Honnan lehet hozzá szériaszámot organizálni. Én sajnos ezekben az ügyekben teljesen láma (<#lama>) vagyok.
Megköszönöm, ha valaki tudna segíteni !!

Már ivás el?tt rettegni a másnaptól : az nem félelem, csak tapasztalat !

Gideon Wieth
feltenni feltudja 😄 Max semmit nem csinál 😛

48khz.
Hi!

A játék alatt miért nincs hang? Eddig csak 1x hallottam hangot, amikor az a csaj az elején beszélt. :/
DarkSector
jah értem, ezt sejtettem, de akkor ezekszerint senkinél nem megy minden fullon....

Shep
Egyébként DX10-ben mennyivel lassabb, már ha lassabb?

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Azzal se minden veryhigh, csak amit lehet arra tenni az nálam az...

DarkSector
azt értem, de nem is ezt vitattam, hisz ez tiszta sor, drágább is.

csak kérdeztem, hogy van-e valaki, monnyuk új 5xxx-es kártyával akinél mind VeryHigh.
valaki írtaa hogy 1 kivételével mind Very High-ra tudja tenni, mégpedig 9400-as kártyával, nah ez az érdekes.

w77d
pontosan... a 4870 már újabb és fejlettebb mint a te kártyád...

DarkSector
nem gyenge, hanem nem tud valamit....
én arra tippelek, hogy ugye ati kártyáknál van az a diect x 10.1 és sm4.1
lehet az végett van.

még ha bekapcsolnám és kevés lenne az fps akkor rendben, de be se engedi kapcsolni, és nem azért mert nem bírja a gép....hanem vagy a vga nem kezeli, vagy szoftveressen van, mint a crysis hülyesége, azok az effectek, amit dx10-ben engedett csak bekapcsolni.

Kongy
Valaki tudna küldeni egy olyan mentést, amikor végig az RDA-val van, és épp az utolsó bejátszás hiányzik, vagy a finálé elõtt van? Mert én végigtoltam naviként meg RDA katonaként is, csak aztán végül mindig a navik mellé álltam, emberként is.

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

Nem a géped gyenge, hanem a VGA-d....
Erröl van szó!
Úgy hogy nekem senki ne magyarázza meg hogy minden ultrával,8AA ,meg se reccen neki 60Fps-röl,mert az hazugság....
<#awink>

DarkSector
egy példa:

például a régebbi HL2-nél, egyik haveromnak kártyájával 4x élsimítást lehett csak.
én meg akkoriban megvettem ezt, és ezzel a kártyával x6 vagy x8 élsimitást is be tudtam állítani.