Venetica
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nálatok is ilyen balfasz geci hogy beleakad abba a geci létrába?
Valaki nem tudja hogy hogy lehet megoldani azt hogyha leteszem a tálcára a játékot utána vissza lehessen lépni?
a kurzoros problámára vki tud vmit ?
Köszönöm szépen nagybb képekbe nincs?, nem bírom kinagyítani.
http://venetica.wikia.com/wiki/Clear_Sky_in_the_Outer_City
A 8 kõszoborról:
http://venetica.wikia.com/wiki/Pale_Hearts
A 8 kõszoborról:
http://venetica.wikia.com/wiki/Pale_Hearts
A külvárosban kellene kiiktatni õket.
Itt egy angol leírás:
http://venetica.wikia.com/wiki/Clear_Sky_in_the_Inner_City
http://venetica.wikia.com/wiki/Clear_Sky_in_the_Inner_City
San két küldetését hol találom meg még?, szerintem teljesen kipucoltam vagyis nem látok többet a vérszívó denevérekbõl, a külvárosban, de azt jelzi, hogy van még belõlük csak már nem tudom hol nézzem.
A másik meg 8 kõszobornak a szívét kell összeszednem.
A másik meg 8 kõszobornak a szívét kell összeszednem.
Folytatása nem lesz?, nekem baromira bejön.
még csak most fogtam bele. de nagyon tetszik. volt vkinek olyan problémája, hogy az egérkurzor láthatatlanná vált a játék alatt ? a fehér windóznyilacska helyett lesz egy bronz nyil, de az nem mozdul meg. ennek ellenére lehet evickélni a láthatatlan nyillal, de nem igazán jó így
vmi 5let ?
a dark soulsban is volt hasonló hiba, igaz ott eltüntetni akartuk a fehér nyilat mert ott maradt kéretlenül, de azt hiszem a dx okozza. viszont itt nem lehet "kérni" csak 1.02-es verzióval, ami ugye ebbe nyúl bele.
vmi 5let ?
a dark soulsban is volt hasonló hiba, igaz ott eltüntetni akartuk a fehér nyilat mert ott maradt kéretlenül, de azt hiszem a dx okozza. viszont itt nem lehet "kérni" csak 1.02-es verzióval, ami ugye ebbe nyúl bele.
A térképen mikor egy kis kard és kék színû csillag van ott mi van valójában? Mert ott semmit nem találok!?
Szerintem majd késõbb lehet akkor azokat választani. Mondjuk fogalmam sincs jó rég játszottam vele.
Helló!
4. szintû vagyok, van pár képességpontom de fogalmam sincs hogyan kell ezeket elosztani? 'I' billentyû után van fizikai meg mentális képességfa, egyedül a holló ablak aktív, a többi nem fejleszthetõ.
Most ez hogy van?
4. szintû vagyok, van pár képességpontom de fogalmam sincs hogyan kell ezeket elosztani? 'I' billentyû után van fizikai meg mentális képességfa, egyedül a holló ablak aktív, a többi nem fejleszthetõ.
Most ez hogy van?
nincs mit örülök hogy tudtam segíteni. Jól emlékeztem hála.
<#taps>#taps>
Nagyon szépen köszönöm a választ.Gyors és tökéletes volt.Tényleg ott volt.Hogy nem vettem észre?!Köszi szépen!!
ha jól emlékszek a lakásán kell megnézni, a hídon átmenve de lehet rosszul tudom
Sziasztok!
Ha esetleg van itt valaki,segíthetne.A szent tekercs küldetésnél elakadtam.Megvan a tekercs,visszamegyek az Arzenál kerületbe,s sehol nem találom a papot.Ha tudja valaki,megköszönném.
Ha esetleg van itt valaki,segíthetne.A szent tekercs küldetésnél elakadtam.Megvan a tekercs,visszamegyek az Arzenál kerületbe,s sehol nem találom a papot.Ha tudja valaki,megköszönném.
Hali.
Nekem az lenne a gondom,hogy nem tudom megidézni a tanács elöt az östanácstagot.
A szellem idézés megtanulva de ez ugye passzív képeség.
Beszéltem a csontvázával de mindig csak arrol lehet vele dumcsizni,hogy mi van a tanácsal.A tanácsnál meg azt mondják,hogy optimista vagyok ne tartsam fel õket.
Nekem az lenne a gondom,hogy nem tudom megidézni a tanács elöt az östanácstagot.
A szellem idézés megtanulva de ez ugye passzív képeség.
Beszéltem a csontvázával de mindig csak arrol lehet vele dumcsizni,hogy mi van a tanácsal.A tanácsnál meg azt mondják,hogy optimista vagyok ne tartsam fel õket.
Én se, de attól elismerem, hogyha tudnék rá nem Gothicként nézni, akkor nem lenne rossz.
Végig sem vittem a negyediket...
"a negyedik említésre sem méltó" -> ezt azért enyhe túlzásnak érzem... ha Gothic-ként nézel rá, akkor teljesen igazad van, de ha attól eltekintesz akkor egynek nem rossz(nem azt mondom hogy jó, de nem rossz😊)
Divnity, Witcher, Dragon Age 1-2, Jade Empire, Fable, Mass Effect 1-2 (ez ugye sci-fi környezet), Knights of The Old Republic 1-2 (Star Wars), Risen, Gothic 1-3 (a negyedik említésre sem méltó), Morrowind, Oblivion, stb.
[merlinw.org]
Fable
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
azt én is tudom ajánlani nagyon jó játék fantasztikus lett.
Ebben a stílusban a The Witcher volt számomra a legjobb, az Enhanced Edition változatában még a magyar szinkron is megtalálható. Kb. 3-4x hosszabb játékidõ a Veneticahoz képest.
Gondolom üres üvegcséid is vannak, növényt odahúzod a kémcsõ ikonhoz, sokmindent effekt nem történik, csak az hogy a tárgylistában kezd fogyni a növények és üres üvegcsék száma, az életerõ vagy a manna üvegcség száma pedig nõni fog.
Sziasztok!
Tudtok még ilyen játékot a Risen-en és a Gothic-okon kívül? Ezeket már végig nyomtam.
Nagyon rákaptam erre a stílusra.
Elõre is köszi!
Tudtok még ilyen játékot a Risen-en és a Gothic-okon kívül? Ezeket már végig nyomtam.
Nagyon rákaptam erre a stílusra.
Elõre is köszi!
Kezdjük elölrõl, a képesség meg van tanulva, növényeim is vannak, mégis szürke marad a kis kémcsõ ikon akármit húzok rá. Szóval? 😊
Meg kell tanulni Velencében a csajtól a képességet és üveget is venni kell hozzá.
http://www.akciofigura.hu
Nem mûködik.
nincs mit igen nem gondolná az ember további jó játékot.
Köszi. Õrá gondoltam , de nem is értem miért nem mentem oda 😊 Most épp nincs pontom rá igy szintet kell lépnem elõtte.
megnéztem és ime: Nox egy nekromanta tanár is! Mindenképpen meg kell tanulnunk a Blood Toll (Vér Vám) varázslatot na ezzel simán meglehet õket ölni.
majd meg kell keresned egy kismágust (passzolom már a neveket, sry), attól fogsz tanulni egy varázslatot (dettó, de vérrel kapcsolatos), azzal leszel majd képes elérni és leszedni.
"The trees move. Do you not see it?"
ha jól tudom valami nekromata varázslat kell amit a nekromatánál lehet tanulni akit meg kellett menteni. Valami vér... varázslat.
Viszont megint elakadtam 😊 Az éjjeliõr csávónak a jelvényt kellene visszaszereznem attól a kurva denevértõl, de hogy? 😊
Megtámadni nem tudom a hollós varázslat sem jó ellene.
Megtámadni nem tudom a hollós varázslat sem jó ellene.
Idõközben rájöttem köszi 😊
Nem szabad közel menni hozzá és amikor az egyik csáp lekonyul oldalról odaugrasz és levered.
Nem szabad közel menni hozzá és amikor az egyik csáp lekonyul oldalról odaugrasz és levered.
Már nem emlékszem annyira, De általánosan keress rajta valamilyen piros testrészt, ott van a gyenge pontja.
Ahol a növények vannak, a kezelõfelület keretében jobb alsó sarokba van rajzolva egy fiola, oda le kell húzni a növényeket.
Sziasztok.
Az bérgyilkosok vezetõjével a másik oldalon , hogy kell megküzdeni? Amikor ilyen csápos valami lesz. Hiába ütöm nem történik semmi 😞
köszi
Az bérgyilkosok vezetõjével a másik oldalon , hogy kell megküzdeni? Amikor ilyen csápos valami lesz. Hiába ütöm nem történik semmi 😞
köszi
Italt hogy a túróba lehet elõállítani? A képesség elvileg megvan, van fiola is, meg növény is.
Köszönöm!
Végülis rájöttem magamtól, sõt azóta ki is játszottam a játékot.
Végére a támadásom is bedurvult. 75-ös sebzésû kardal, 5 szintû "titán csapás" skill, valami 1875-öt sebzett.
Végülis rájöttem magamtól, sõt azóta ki is játszottam a játékot.
Végére a támadásom is bedurvult. 75-ös sebzésû kardal, 5 szintû "titán csapás" skill, valami 1875-öt sebzett.
Be kell menni a fogadóba ha jól emléxem,fel az emeletre,és ott az ajtó ami a tetõre vezet.Megjegyzem,készülj,mert jön a következõ boss.Nem árulom el melyik az.
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
Sziasztok!
Megint elakadtam, velence belsõ városrészében vagyok. Valami Elefant nevezetû fickóhoz kellene felmennem a tetõre. Nem találom a felfele vezetõ létrát.
Köszi
Megint elakadtam, velence belsõ városrészében vagyok. Valami Elefant nevezetû fickóhoz kellene felmennem a tetõre. Nem találom a felfele vezetõ létrát.
Köszi
köszi a választ mondjuk én is megkerestem amit tudtam.
Szerintem igen. Én arra konkrétan emlékszem, hogy az egyik afrikai barlangban egy nagyon ütõs plusz xp-t adó baltát találtam, utána elég sokáig használtam.
És vannak ezek kívül más fegyverek is, amikért így nem kell pénzt fizetni.
Ha nem is mindig fegyver, de hasznos vagy eladható dolgok mindig vannak bennük.
Ha másra nem is pénz gyûjtésre feltétlenül jó.
De alapjában véve nyitott szemmel kell járni a világban és minden ládát ki kell nyitni.
Elõfordul, hogy a legszimplább ládában találsz valami finomságot.
Nekem így lett ingyen egy nehéz páncélom a belvárosi rablók tanyáján.
Egyébként én az elejét leszámítva sosem voltam pénzszûkében, talán egész játék alatt két fegyvert vettem, páncélt egyet sem.
Ugyanis mindig megtaláltam vagy megkaptam ami nekem kellett.
A ládákat a kincses térképek miatt is érdemes nyitogatni, kiváltképp a titkos szobákban amit csak az árnyékvilágon keresztül lehet elérni (Nexux portál).
Így a játékban elõforduló térképeknek legalább a felét meglehet találni és nem kell az árustól aranyárban megvenni.
És vannak ezek kívül más fegyverek is, amikért így nem kell pénzt fizetni.
Ha nem is mindig fegyver, de hasznos vagy eladható dolgok mindig vannak bennük.
Ha másra nem is pénz gyûjtésre feltétlenül jó.
De alapjában véve nyitott szemmel kell járni a világban és minden ládát ki kell nyitni.
Elõfordul, hogy a legszimplább ládában találsz valami finomságot.
Nekem így lett ingyen egy nehéz páncélom a belvárosi rablók tanyáján.
Egyébként én az elejét leszámítva sosem voltam pénzszûkében, talán egész játék alatt két fegyvert vettem, páncélt egyet sem.
Ugyanis mindig megtaláltam vagy megkaptam ami nekem kellett.
A ládákat a kincses térképek miatt is érdemes nyitogatni, kiváltképp a titkos szobákban amit csak az árnyékvilágon keresztül lehet elérni (Nexux portál).
Így a játékban elõforduló térképeknek legalább a felét meglehet találni és nem kell az árustól aranyárban megvenni.
tényleg a kincsek tartalmaznak valami jó cuccot?
Nincs mit! Igen tudom, hogy itt lehet beszerezni ezért írtam. Szerintem igazán ötletes.
Figyeld ezek után is a romos ajtókat, ha nem feltétlenül kell arra menned, akkor valami kincset, fegyvert, eladható tárgyakat rejtenek.
Majd ha eljön az idõ érdemes lapátot is venned és visszamenni szépen mindenhová kincset keresni (kiásni) ezekhez találhatsz térképeket.
Figyeld ezek után is a romos ajtókat, ha nem feltétlenül kell arra menned, akkor valami kincset, fegyvert, eladható tárgyakat rejtenek.
Majd ha eljön az idõ érdemes lapátot is venned és visszamenni szépen mindenhová kincset keresni (kiásni) ezekhez találhatsz térképeket.