Rejtett kamerák
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
u dont have to listen anybody else but me
Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.
Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.
most így látva a #129-ben lévõ tollat, kár, hogy nem azt rendeltem :\
Töltsük le az internetet!
Nagyon buta gondolkodásmódot követek, de sajnos a Mo.-i törvényrendszer is ennyire szar!
Þór vígi þessi rúnar
És hopp, OFF közben felmerült egy kérdés.
Szitu: Kirabolták a házad, de volt saját kamerád, ami felvette a tolvajokat. Felhasználhatod a rendõrségen/bíróságon?
engem ez a dolog nem zavar mert en sose teszek neten vesszot majd ti kitalaljatok szepen h mit irok akit meg nem erdekel az meg nem olvassa 😄
schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"
Régebben próbálkoztam, csak készlet nélkül xar...
És a videója is szép amit csinált! (ottvan a honlapon a sample videó)
Þór vígi þessi rúnar
Þór vígi þessi rúnar
ami a kepen lathato az a fekete szar az a kamera az ami rakotodik az 1 elem <#idiota>#idiota> az a szürke szar meg az antennaja 😄 szal ugy muxik h adtak ehez 1 vevõt ami s-video csatlakozos.. ranyomod a tvre aztan befogja vele a camot 😊 csak az a baj h a vevõt állandoan be kell hangolni ha arébb viszed 1 nagyobb távolságban a camot(persze ha csajt akarsz vele megfigyelni furdes kozbe <#idiota>#idiota> akkor ez nem para)
#93: Tényleg jó egy ilyen óra, csak... a kezed ugye befelé van, és akkor saját magad veszed? vagy mindig kitekered a kezed? 😄
Éshogy megbotránkoztassam a beszólókat: egy pendrive-ot nem hagysz a fürdõszobában... <#idiota>#idiota>
Þór vígi þessi rúnar