Rejtett kamerák

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

VRSDM
utána nem fogod ezt hinni, 😄 5év bolyai helyrerakta az agyam hogy semmibe ne lássak semmi elektro-s vonatkoztatást 😄

u dont have to listen anybody else but me

zeli
Még nem 😄

Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.

BB7
Mûszaki suli? 😄
zeli
Errõl kapásból a kondenzátor rajzjele ugrott be D:

Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.

BB7
-||-
Carlos
Majd valami véleményt meg tesztet meg ilyesmiket készíts már légyszi.

Þór vígi þessi rúnar

zeli
Majd véleményt róla, mert én is gondolkodok egy ilyen tollon.

nekem a héten érkezik a tollam
most így látva a #129-ben lévõ tollat, kár, hogy nem azt rendeltem :\

KILLER2
paypal-al tudsz fizetni. A tollak között csak memóriában és kinézetben van különbség, hangot tudotmmal mindegyik vesz.

Töltsük le az internetet!

Jah és ha nem lehet Mo-n kapni akk hogy kell fizetni?

Carlos
<#vigyor1>

Þór vígi þessi rúnar

VRSDM
ja és persze magánterületrõl van szó. a szomszéd fürdõjét ha bekamerázod akkor hiába matricázol 😄

VRSDM
nem vagyok otthon a törvényekben, de gondolom nem viccbõl van mindenhol kimatricázva hogy " kamerával megfigyelt terület " ... 😄

BB7
Akkor ha bárhol elhelyezek egy kamerát, s kihelyezek mellé egy ilyen kis matricát "Kamerával megfigyelt terület!", akkor tényleg abba már nem köthetnek bele?

Nagyon buta gondolkodásmódot követek, de sajnos a Mo.-i törvényrendszer is ennyire szar!
Carlos
Pontosan!

Þór vígi þessi rúnar

zeli
Tényleg, és ezzel tudatod a betörõvel, hogy felveszed 😄 Tehát jogi kérdések kilõve.

Carlos
Szerintem majd a személyiségi jogokba kötnek bele...bár ez elég szánalmas...Egy kis matricát el kell helyezni, hogy kamerával megfigyelt terület...Szerintem...

Þór vígi þessi rúnar

ha a video felvetelen rendesen kiveheto a tettes meg h mit csinalt akkor felhasznalhato pl: cosma gyilkossagnal is hasznaltak
BB7
Erre gondoltam én is! :/ Sajnos!
Én úgy tudom, hogy a hang/videófelvételek nem minõsülnek közvetlen bizonyítéknak, mert könnyen hamisítható.

Carlos
Perszehogy!

Þór vígi þessi rúnar

Barnabyka
mivel bizonyíték szerintem simán.

BB7
Érdekes felfogás.

És hopp, OFF közben felmerült egy kérdés.
Szitu: Kirabolták a házad, de volt saját kamerád, ami felvette a tolvajokat. Felhasználhatod a rendõrségen/bíróságon?
jah nekunk is kene a hazelé sok cigo miatt 😄

engem ez a dolog nem zavar mert en sose teszek neten vesszot majd ti kitalaljatok szepen h mit irok akit meg nem erdekel az meg nem olvassa 😄
BB7
Én azért 1-2pontot is beszúrtam volna! XD
Carlos
Azé' néhány vesszõ nem ártott volna ebbe a mondatba...

Þór vígi þessi rúnar

schrank
én próbátam ezt a rádiós 7000ft-os kamerát kb vhs kamera szintû egy megfelelõen megvilágított helységbe elég mondjuk egy 30m2-es szoba egyik felsõ sarkába de szabadtérre ahol a kocsibejáróig el kell látni oda már kell a zumm<#guluszem1><#hehe>

schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"

BB7
Ahhoz azért már csütörtök van! 😄
KILLER2
Nekem is bent van a favba, többször írtam is oda, ha megnézed, esetleg feltûnhet 😊

BB7
Van SG-n topicja! Tudtad? Nekem bent van FAVba! Megnézem! Áháá! Erre tessék!<#vigyor3>

Régebben próbálkoztam, csak készlet nélkül xar...
KILLER2
Ja 😊 Csak Mo-n van kialakulva a lockpick-rõl, hogy aki ért hozzá vagy próbálkozik (én utóbbi vagyok 😊), az rögtön betörõ. Külföldön ez teljesen elfogadott tudtommal.

az a vicc hogy télleg legalis 😄
BB7
Csupa hasznos, és legális cucc! 😄
KILLER2
Ja, elég szép videót csinál. Én is erõsen gondolkozok egy ilyen beszerzésén. Bár én vennék mellé még néhány más szart is (pl lockpick készletet)

Carlos
hmmm...elég komoly kis cuccnak néz ki...Lehet, hogy énis rendelek egy ilyesmit... Még agyalok rajta.
És a videója is szép amit csinált! (ottvan a honlapon a sample videó)

Þór vígi þessi rúnar

BB7
Jól számolsz! 😄
Carlos
Hát éppen szorítja az óra a kezed vagy ilyesmi és leveszed...nalol...kreativitás... 😊

Þór vígi þessi rúnar

szal ez összesen 5676 Ftba kerul ??????? tuti semmi atbaszas nincs benne mert akkor veszek 1 iet is mert menõ
😄D am nem is az 😄

ami a kepen lathato az a fekete szar az a kamera az ami rakotodik az 1 elem <#idiota> az a szürke szar meg az antennaja 😄 szal ugy muxik h adtak ehez 1 vevõt ami s-video csatlakozos.. ranyomod a tvre aztan befogja vele a camot 😊 csak az a baj h a vevõt állandoan be kell hangolni ha arébb viszed 1 nagyobb távolságban a camot(persze ha csajt akarsz vele megfigyelni furdes kozbe <#idiota> akkor ez nem para)
BB7
Dehogynem! Csak tudod, nagyban van árukészletük és a világon mindenki ismeri! 😊
zeli
Csak azt nem értem, hogy ezen a Dealeytreme-n miért jóval olcsób, mint a többi helyen ahol néztem? Vagy nem lehet pl csak 1 db-ot rendelni?😄

BB7
Dealextreme szállít Magyarországra INGYEN!

#93: Tényleg jó egy ilyen óra, csak... a kezed ugye befelé van, és akkor saját magad veszed? vagy mindig kitekered a kezed? 😄
VRSDM
ja okés. nemnéztem a reply részét.

Carlos
A tollon árulkodó a mikrofon.
Az órán nem!

Þór vígi þessi rúnar

VRSDM
azt kell mondani hogy fényérzékelõ dióda, és este kapcsol be az üvegszálas mutatómegvilágítás 😉

Carlos
A mikrofon része egy picit árulkodó szerintem.
Ellenben:

Þór vígi þessi rúnar

zeli
Ez a toll nekem is tetszik. 😊

Carlos
Ezzel az a bajom, hogy túl nagy. Nézd meg a második képet: a csávó egész tenyerét elfoglalja. Plussz ha a kép szerint zsebrerakod, akkor az a pötty is nagyon feltûnõ, szerintem.
Éshogy megbotránkoztassam a beszólókat: egy pendrive-ot nem hagysz a fürdõszobában... <#idiota>

Þór vígi þessi rúnar

VRSDM