Irie Maffia

Oldal 1 / 2Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Khemyz
Apr 8, 2011 21PM
IRIE MAFFIA - A VISSZATÉRÕ BULI
Budapest, Gödör

Khemyz
"Camera Hungária

A Camera Hungária díjátadóra felkértek minket is, hogy dolgozzuk fel egy tv mûsor zenéjét. Most nem áruljuk el, melyik lesz az, mert a gála nyitott, gyertek el, és legyen meglepetés.
Camera Hungária szeptember 25-én Veszprémben, további infók a rendezvény honlapján."

tehát ezen még ott lesznek, viszont:

"Nincs több koncert idén - Pécsett sem...

Kedves érdeklõdõk,
elnézést kell kérjünk a szervezõk hanyagsága miatt, mert a pécsi bulit rég lemondtuk, mint ahogy a többit is idénre, nem tudjuk, miért hirdetik. Jeleztük nekik, hogy vegyék le a honlapról, mert ez elég kellemetlen, de nem történt változás. Csak miattunk ne menjetek 😛 "

Szerintem gólyabálokra se mennek, mert a BME napokat is lemondták, és más lépett fel. A kamera hungáriát nem mondhatják le, tõl nagy volumenû rendezvény ahhoz, hogy csak úgy lefújják. Engem leginkább az elõadások érdekelnek, mint a koncertek, de ha már lemegyek, akkor jó lesz egy kis dínom-dánom is 😄
Van ott olcsó szállás? Mert gondolkozom, hogy elmegyek oda, csak a hétvégére igen rossz idõt mondanak így a sátorozás kilõve. :S
A programok közül nekem is inkább az elõadások jönnek be, de az Irie Maffia fellépésére is kíváncsi vagyok, ha nem "kacsa" a hír.
morleone
2 dolog miatt is lehetséges: Az indexen volt egy cikk talán a múlthéten hogy kb féléves szünetre megy a zenekar, mert újra akarják gondolni a zenekart, "stadionszerûre" nagy grandiózus koncertekben gondolkozik a zenekar fõagya, és erre kell neki egy is szünet. A másik szerintem az, hogy az énekes csaj terhes.

Bár azt mondták, hogy a téli klubszezont kell ez miatt kihagyniuk, meg a gólyabálokat, szerintem a Kamera Hungáriás koncert még meg lesz. 😊
Én is lenézek oda szerintem Bp-rõl, bár engem a Barátok Közt közönségtalálkozó érdekel, meg az elõadások. Lesz egy csomó minden akit érdekel katt ide.

Megtörhetetlen
WTF?
Ha a BME-n elmarad akkor a kamera hungária is nem? meg egyébként is akkor mi a sz*rért vállalták el ha utána meg sorban lemondanak mindent???

fry day fry day sálálálláláá

Lacee
lol?

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

--forever italodisco--\
-<#vigyor2><#vigyor2>--------<#vigyor2><#vigyor2>--\

...pont...

Just A Mote In The Wind... (I Am Only A Grain Of Dust In The Wind...)

Khemyz
ja, utána hallottam hogy az a koncert is elmarad 😊

A birodalom visszavág - készülõ Irie Maffia szólómunkák

Lacee
BME-n elmarad, helyette Kiscsillag lesz. A kamera hungáriás mûsor összesen 3 óra, amibe belezsúfoltak vagy tíz zenekart, ergo nem teljesértékû koncertjük lesz. Nem vicceltek a szüneteléssel 😊

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

Ez érdekes, mert én meg olyat olvastam, hogy zp-ben adták 10-én az utolsó koncertet. De vissza van még kettõ, ha igaz amit írtok. Majd kiderül.. 😄 Köszönöm az infót! Veszprém közel van hozzánk 😊
Ja és még azt írták, hogy a szünetet Sena várandóssága miatt iktatták be, nem hiszem, hogy elválnának útjaik.
jó kis porhintés volt a közönségnek, hogy nem koncerteznek már többet, nagyon tetszett az egész ötlet.de aztán végül is ezen a veszprémi rendezvényen még egy kis muzsikálásra rá lehetett õket bírni.én személy szerint nagyon örülök nekik.valóban elég igényes zenét csinálnak és amit a vokál hangok bírnak..korrekt

Khemyz
Khemyz
azért Sena elég meghatározó része az együttesnek 😊

Megtörhetetlen
azt írták, hogy feltudnának lépni nélküle is csak nem szeretnének, mert vannak 11-en abból 1 kiesés nem nagy kunszt hisz több repper is van, csak mindenki szeretne a saját stílusában tovább munkálkodni, gondolom saját album stb..

Szerintem is fellépnek, ha szerepelnek a programban. Gondolom tudtak eleget kínálni, ahhoz, hogy elvállalják a szereplést. Mondjuk én a magam részérõl nem bánom, remélem el tudok menni..
Szerintem ha ki van írva, biztosan ott lesznek! És gondolom Sena is, nélküle nem valószínû hogy adnának koncertet.<#rolleyes>
De ahogy néztem, még lesz egy nagy név, akiket érdemes lehet megnézni (persze az Irie-t nem pótolja semmi<#whatever>)
Khemyz
fogalmam sincs
elméletileg az utolsó fellépésük a BME-n lesz 16-án.

Megtörhetetlen
Már nem azért de ha most fél éves szünetre mennek akkor az hogy lehet hogy közben meg a Kamerahungárián fellépnek? vagy valamelyik akkor most kamu??
Itt a program újságban megtalálod Õket 25.-én:
http://www.kamerahungaria.hu/program

Khemyz
szilveszterre

http://www.youtube.com/watch?v=kb8yzMrx07I
elsõhöz nincs
Dragooon
ebben reménykedtem 😊
köszi szépen

MY NAME IZ BOXXY!%!%% tudom hogy szeretitek, hááá

Lacee
az új lemezhez van szövegkönyv, az elsõrõl nem tudom, mert az még nincs meg eredetiben... 😊

Dragooon
tegnap dedikáltak, mondjuk jó hogy most szólok, na segáz <#wow3>

dalszövegeket még mindig nem tud senki? 😞

MY NAME IZ BOXXY!%!%% tudom hogy szeretitek, hááá

Bulykin
Miskolcon a Vian-ban most szombaton Irie Maffia koncert, tervezzük hogy kinézünk, de még nem bizti h megyünk😊
jó lenne pedig, mert a múltkor is lemaradtam róluk😄

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. &#12385;&#12403; Kicsi

PJack
jóvanmá nemkell belekötni mindenbe rosszul fejeztem ki magam, na 😄

Pain is inevitable. Suffering is optional.

azdie
Szeretem a zenéjüket.

még mindig az 😊
csak már nem a maffiában ügyes, hanem szólóban és egyéb projektjeiben.
PJack
jóvan nem olvastam, el hisz ismertem õket, de azért sajnálom mert õ igen ügyes trombitás volt.

toysoldier
kár :\

He has gone to bring us back our heart&#8217;s desire. What is our heart&#8217;s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.

tudomásom szerint nincs.
Lõrinc már nem tagja a maffiának..

"2008-ban azonban mind Lõrinc szóló projektje (Barabás Lõrinc Eklektric), mind a Maffia keresett zenekar lett, már nem lehetett az idõpontokat egyeztetni, így Lõrinc kilépett a zenekarból, helyet adva Meggyes Ádámnak, aki azóta megalapozta helyét az együttesben"

elsõ hozzászólás 😊
PJack
szeressük, pláne a trombitás Barabás Lõrincet akinek van egy saját zenekara is, majdnem ugyanazokkal a tagokkal. (Y)

ngcsnet
utóbbihoz tracklist itt:
ImpulseCreator Mix 40
<#hawaii>

toysoldier
? (:

He has gone to bring us back our heart&#8217;s desire. What is our heart&#8217;s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.

a system failure a gelleren van, meg a promon is.
a soul trouble eredetije nem tudom melyik lehet, de szerintem az "új" szám.

@32 DERBI v Chucky:
http://www.myspace.com/iriemaffia
ChuckyHUN
Nem lehet megtalálni a koncertjeik listáját?

Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...

gfreak
a System Failure meg a Soul Trouble Kemon-os változata a Gelleren van? Mert a Fel a kezekkel-t megvettem, és a Soul Trouble ott már Senásítva hallható (ami nem rossz, de az elsõ változat jobb volt szvsz)

Racism is a weapon of mass destruction!

vegye meg, ne le töltse! 2ezer forint, annyit megérdemel a zenekar szerintem.

amúgy a gelleren és fel a kezekkelen kívûl még egy promo lemezük van, intro-outroval együtt 6 szám.

ezen kívûl még a soundsystem felállásnak van pár kiadványa, mixtapek. nem tudom pontosan mennyi, nekem kettõ van meg.
"rockin time mixtape"; "the good, the best and the ugly" címekkel.
innét lerántható az utóbbi.
Bulykin
én is😄
Gondolom jövõre megint jönnek, sõt sztem hamarabb is

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. &#12385;&#12403; Kicsi

Miskolcon mikor lesznek megint?
kocsonyásról lemaradtam :C
Bulykin
Fel a kezekkel az nagyon király, én is csak ajánlani tudom!
+fav

Firerock
tölcsd le a FEl a kezekkel cd-t
azon vannak az igazi jó számok😄

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

ChuckyHUN
Környéken is lehetne koncert CSÁPOLNÁNK😄

Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...

tigeroo
na akkor jól rémlett hogy az EP volt...csak kevés trekk volt a lemezen elõször azthittem valami maxi...
Geller EP meg a Fel a kezekkel! - ezt a kettõt ismerem, jó zene :-)

HP+

Firerock
ha csak tehetitek mennyetek el egy bulira
nagyon komoly

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

toysoldier
amúgy valahol vannak dalszövegeik?
mert én még nem nagyon találtam :]

pAtOcA

33 találattal I am Mr.Március Forza Ferrari! Go Kimi & Felipe!!

Oldal 1 / 2Következő →