Irie Maffia
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A Camera Hungária díjátadóra felkértek minket is, hogy dolgozzuk fel egy tv mûsor zenéjét. Most nem áruljuk el, melyik lesz az, mert a gála nyitott, gyertek el, és legyen meglepetés.
Camera Hungária szeptember 25-én Veszprémben, további infók a rendezvény honlapján."
tehát ezen még ott lesznek, viszont:
"Nincs több koncert idén - Pécsett sem...
Kedves érdeklõdõk,
elnézést kell kérjünk a szervezõk hanyagsága miatt, mert a pécsi bulit rég lemondtuk, mint ahogy a többit is idénre, nem tudjuk, miért hirdetik. Jeleztük nekik, hogy vegyék le a honlapról, mert ez elég kellemetlen, de nem történt változás. Csak miattunk ne menjetek 😛 "
A programok közül nekem is inkább az elõadások jönnek be, de az Irie Maffia fellépésére is kíváncsi vagyok, ha nem "kacsa" a hír.
Bár azt mondták, hogy a téli klubszezont kell ez miatt kihagyniuk, meg a gólyabálokat, szerintem a Kamera Hungáriás koncert még meg lesz. 😊
Én is lenézek oda szerintem Bp-rõl, bár engem a Barátok Közt közönségtalálkozó érdekel, meg az elõadások. Lesz egy csomó minden akit érdekel katt ide.
Ha a BME-n elmarad akkor a kamera hungária is nem? meg egyébként is akkor mi a sz*rért vállalták el ha utána meg sorban lemondanak mindent???
fry day fry day sálálálláláá
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
-<#vigyor2>#vigyor2><#vigyor2>#vigyor2>--------<#vigyor2>#vigyor2><#vigyor2>#vigyor2>--\
...pont...
Just A Mote In The Wind... (I Am Only A Grain Of Dust In The Wind...)
A birodalom visszavág - készülõ Irie Maffia szólómunkák
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
Ja és még azt írták, hogy a szünetet Sena várandóssága miatt iktatták be, nem hiszem, hogy elválnának útjaik.
De ahogy néztem, még lesz egy nagy név, akiket érdemes lehet megnézni (persze az Irie-t nem pótolja semmi<#whatever>#whatever>)
Itt a program újságban megtalálod Õket 25.-én:
http://www.kamerahungaria.hu/program
http://www.youtube.com/watch?v=kb8yzMrx07I
dalszövegeket még mindig nem tud senki? 😞
MY NAME IZ BOXXY!%!%% tudom hogy szeretitek, hááá
jó lenne pedig, mert a múltkor is lemaradtam róluk😄
A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. ちび Kicsi
Pain is inevitable. Suffering is optional.
csak már nem a maffiában ügyes, hanem szólóban és egyéb projektjeiben.
He has gone to bring us back our heart’s desire. What is our heart’s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.
"2008-ban azonban mind Lõrinc szóló projektje (Barabás Lõrinc Eklektric), mind a Maffia keresett zenekar lett, már nem lehetett az idõpontokat egyeztetni, így Lõrinc kilépett a zenekarból, helyet adva Meggyes Ádámnak, aki azóta megalapozta helyét az együttesben"
elsõ hozzászólás 😊
He has gone to bring us back our heart’s desire. What is our heart’s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.
a soul trouble eredetije nem tudom melyik lehet, de szerintem az "új" szám.
@32 DERBI v Chucky:
http://www.myspace.com/iriemaffia
Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...
Racism is a weapon of mass destruction!
amúgy a gelleren és fel a kezekkelen kívûl még egy promo lemezük van, intro-outroval együtt 6 szám.
ezen kívûl még a soundsystem felállásnak van pár kiadványa, mixtapek. nem tudom pontosan mennyi, nekem kettõ van meg.
"rockin time mixtape"; "the good, the best and the ugly" címekkel.
innét lerántható az utóbbi.
Gondolom jövõre megint jönnek, sõt sztem hamarabb is
kocsonyásról lemaradtam :C
+fav
azon vannak az igazi jó számok😄
\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"
Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...
HP+
nagyon komoly
\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"
mert én még nem nagyon találtam :]
Irie Maffia - Boomboklaat ---> legjobb 😄
33 találattal I am Mr.Március Forza Ferrari! Go Kimi & Felipe!!