Mûködik a 3D-s csontnyomtató
← ElőzőOldal 2 / 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Szia Drágám mit nyomtatsz á semmi különöset csak egy péniszt estére... :-)
"Én csak azt nem értem, hogy ez a szuper 3D nyomtató miért jobb, mint a régóta feltalált és sikeresen alkalmazott formába öntés?!"
Mert kepes belul ureges alakokat is letrehozni, mint amilyen pl. az emberi csontok egy resze. A kiontessel meg az a gond, hogy elotte egy 3d nyomtatoval ki kellene nyomtatni az ontoformat a szamitogepes 3d-s rontgenfelvetelek alapjan. Igy sokkal egyszerubb, mert rogton egy lepesben a vazat lehet elkesziteni.
Mert kepes belul ureges alakokat is letrehozni, mint amilyen pl. az emberi csontok egy resze. A kiontessel meg az a gond, hogy elotte egy 3d nyomtatoval ki kellene nyomtatni az ontoformat a szamitogepes 3d-s rontgenfelvetelek alapjan. Igy sokkal egyszerubb, mert rogton egy lepesben a vazat lehet elkesziteni.
Én csak azt nem értem, hogy ez a szuper 3D nyomtató miért jobb, mint a régóta feltalált és sikeresen alkalmazott formába öntés?! Nem hiszem, hogy olcsóságban felvehetné vele a versenyt. Nekem ez olyan hátulról mellbe dolognak tûnik, mintha csak az lenne a feladat, hogy ki tudja minél bonyolultabban és drágábban elõállítani a rántottát. Mitõl jó ez?
A szenvedés az az, amitõl az ember jobbá válik. Csak túl kell élni.
Szegény egér ez állatkínzás !!!!!
DETTÓ! Nekem is ez jutott elõször eszembe...<#idiota>#idiota>
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
Nekem is ez jutott eszembe! XD
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Eddig sem jelentkeztem tesztalanynak semmihez, nem is szándékozom. De hála nincs is rá szükségem. Ha meg véletlen mégis tesztelgettek azt nem annyira engedéjeztem<#confused>#confused><#vigyor5>#vigyor5>
Nem azért élek, hogy megfeleljek a te elvárásaidnak és te sem azért jöttél a világra, hogy a kedvem szerint élj...
Hát szerintem ez úgy lesz a legolcsóbb ha elintézed hogy rajtad "teszteljék", ha szükséged van rá.
Egy átlag ember meg nemhiszem hogy ki tudja majd fizetni...
Egy átlag ember meg nemhiszem hogy ki tudja majd fizetni...
És ha mûködik mennyibe fog kerülni a betegnek? Vagy kórházaknak a berendezés?
Jó lenne hinni, hogy tényleg szegény rászorulóknak akarnak majd segíteni az egész világon. Nem is tudom, miért érzek némi kétkedést...
Az egeres kép meg iszonyú.
Már nem is tûnik fantazmagórikusnak a Cápaember c. film.
Jó lenne hinni, hogy tényleg szegény rászorulóknak akarnak majd segíteni az egész világon. Nem is tudom, miért érzek némi kétkedést...
Az egeres kép meg iszonyú.
Már nem is tûnik fantazmagórikusnak a Cápaember c. film.
Nem azért élek, hogy megfeleljek a te elvárásaidnak és te sem azért jöttél a világra, hogy a kedvem szerint élj...
Csontfogat is tudnak?
Infinitum non creata.
Nem rossz, nem rossz! Ha így haladnak az orvosok, elõbb-utóbb ujjakat, késõbb talán végtagot is növeszthetnek. Van pár rokkant ismerõsöm, nekik valami kevés reményt adhat ez a hír.
Az egeres képrõl, az a South Park epizód megvan, amikor Mr.Garrisonnak új péniszt klónoztak egy egéren? Eddig azt hittem, csak vicceltek. <#nevetes1>#nevetes1>
az egér biztosan örült annak a fülnek a hátán
Nem PC, bocsánat. CP-t akartam írni. CP, mint Cyberpunk.
Hogy ez eddig nekem nem jutott az eszembe! <#szomoru1>#szomoru1><#szomoru1>#szomoru1>
Pont olyan, mint a gyors prototípus gyártás az iparban! <#csodalk>#csodalk>
A végén még életre kel a PC világa. <#hawaii>#hawaii>
Pont olyan, mint a gyors prototípus gyártás az iparban! <#csodalk>#csodalk>
A végén még életre kel a PC világa. <#hawaii>#hawaii>
5. elem.
Szar játék az élet de qwa jó a grafikja!
Grat (Y) Legalább haladunk :)
← ElőzőOldal 2 / 2