Mûködik a 3D-s csontnyomtató

← ElőzőOldal 2 / 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Szia Drágám mit nyomtatsz á semmi különöset csak egy péniszt estére... :-)
"Én csak azt nem értem, hogy ez a szuper 3D nyomtató miért jobb, mint a régóta feltalált és sikeresen alkalmazott formába öntés?!"

Mert kepes belul ureges alakokat is letrehozni, mint amilyen pl. az emberi csontok egy resze. A kiontessel meg az a gond, hogy elotte egy 3d nyomtatoval ki kellene nyomtatni az ontoformat a szamitogepes 3d-s rontgenfelvetelek alapjan. Igy sokkal egyszerubb, mert rogton egy lepesben a vazat lehet elkesziteni.
B0nFire
Én csak azt nem értem, hogy ez a szuper 3D nyomtató miért jobb, mint a régóta feltalált és sikeresen alkalmazott formába öntés?! Nem hiszem, hogy olcsóságban felvehetné vele a versenyt. Nekem ez olyan hátulról mellbe dolognak tûnik, mintha csak az lenne a feladat, hogy ki tudja minél bonyolultabban és drágábban elõállítani a rántottát. Mitõl jó ez?

A szenvedés az az, amitõl az ember jobbá válik. Csak túl kell élni.

Egy 2 éves cikk szerint tudnak...
Szegény egér ez állatkínzás !!!!!
DETTÓ! Nekem is ez jutott elõször eszembe...<#idiota>

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

Narxis
Nekem is ez jutott eszembe! XD

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Anaid
Eddig sem jelentkeztem tesztalanynak semmihez, nem is szándékozom. De hála nincs is rá szükségem. Ha meg véletlen mégis tesztelgettek azt nem annyira engedéjeztem<#confused><#vigyor5>

Nem azért élek, hogy megfeleljek a te elvárásaidnak és te sem azért jöttél a világra, hogy a kedvem szerint élj...

norbi4567
Hát szerintem ez úgy lesz a legolcsóbb ha elintézed hogy rajtad "teszteljék", ha szükséged van rá.
Egy átlag ember meg nemhiszem hogy ki tudja majd fizetni...

Anaid
És ha mûködik mennyibe fog kerülni a betegnek? Vagy kórházaknak a berendezés?
Jó lenne hinni, hogy tényleg szegény rászorulóknak akarnak majd segíteni az egész világon. Nem is tudom, miért érzek némi kétkedést...
Az egeres kép meg iszonyú.
Már nem is tûnik fantazmagórikusnak a Cápaember c. film.

Nem azért élek, hogy megfeleljek a te elvárásaidnak és te sem azért jöttél a világra, hogy a kedvem szerint élj...

Csontfogat is tudnak?

Infinitum non creata.

Nem rossz, nem rossz! Ha így haladnak az orvosok, elõbb-utóbb ujjakat, késõbb talán végtagot is növeszthetnek. Van pár rokkant ismerõsöm, nekik valami kevés reményt adhat ez a hír.

gothmog
Az egeres képrõl, az a South Park epizód megvan, amikor Mr.Garrisonnak új péniszt klónoztak egy egéren? Eddig azt hittem, csak vicceltek. <#nevetes1>

az egér biztosan örült annak a fülnek a hátán
Nem PC, bocsánat. CP-t akartam írni. CP, mint Cyberpunk.
Hogy ez eddig nekem nem jutott az eszembe! <#szomoru1><#szomoru1>

Pont olyan, mint a gyors prototípus gyártás az iparban! <#csodalk>

A végén még életre kel a PC világa. <#hawaii>
5. elem.

Szar játék az élet de qwa jó a grafikja!

Grat (Y) Legalább haladunk :)
← ElőzőOldal 2 / 2