OMSI - Omnibussimulator 1 & 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"A memória a tapasztalat terméke. Így a tudat visszahatás a tapasztalatok útján b?vül."
Utoljára szerkesztette: Zsombor99, 2020.11.05. 14:55:06
"A memória a tapasztalat terméke. Így a tudat visszahatás a tapasztalatok útján b?vül."
Az lenne a kérdésem, hogy miért állnak meg az ajtóban az utasok, és miért nem szállnak fel ha már odajöttek? Mert úgy tűnik azért jönnek oda, hogy felszállnának, tehát valami jó, de megállnak és nem szállnak fel tehát valami még se olyan jó! :)
Amúgy a menetrendet sose töltöm be semihez se, annyi türelmem nincsen, hogy akár csak kicsit is igyekezzek betartani...
Annyira sok lenne az utas? :D Van letöltve dupla csuklós emeletes Neoplan busz, azzal bármennyi utast elviszek! <#vigyor3>#vigyor3>Érdemes menetrenddel is kipróbálni, 1-2 vonalon kihívás pontosan végigmenni, pl a 27-esen (csuklóssal). :D
Tudd valaki infót,hogy ha a buszsofőr arcát megszeretném változtatni más személy arcképére,akkor hogy tudom megoldani?
Próbálkoztam már vele,hogy egy meglévő híres ember fotóját rátettem az eredetire,de a játékban nem jelent meg.
Sőt úgy nézet ki az arca azután,mintha arcpakolása lenne
Segítséget és válaszokat előre is köszönöm.

Utoljára szerkesztette: gabesz012, 2020.10.20. 16:10:15
Intel i5-4460, nVidia GTX 960 OC 4GB VRAM, 16GB RAM
Valaki tudja véletlenül, hogy hogyan lehet ilyen jellegű fényes textúrát készíteni egy buszhoz?
Köszönöm a segítséget!

A börzsönynek a legújabb kiadásához van menetrend és viszonylat kiadva már? Elvileg egy C56.42 is kiadás állapotába van. (Erről csak pár infót hallottam).
Mostanában senki nem ír az új kiegészítőkről. Vagy itt mindenki ennyire csak az ikarus és a börzsönyre csöpög? Kicsit rókabőr, de pár hónapja kijött a berlin x10-nek egy aktualizált változata (amire én is csak pár hete találtam rá). Továbbra is az egyik legjobb addon (+Hamburg mellett ez fut még élvezhetően a nagyvárosi pályák közül), jót tett neki a frissítés, plusz egy új, vezethető c2-es is jött vele (ránézésre a még nem kiadott c2 pack egyik darabja).
Persze, nem mindenki profi a kezdetektől. De ahhoz nem kell profinak lenni, hogy lássa az ember, ez egy ronda, aránytalan, szögletes modell paintes "textúrákkal". Egy ilyen modellt jobb esetben el sem kezd berakni az ember, mert tök mindegy mit csinálsz vele, ronda. A 412 kicsit kakukktojás, az szintén ronda modell (mondjuk ennél kidolgozottabb, pedig az is vbus-os), cserébe a mai napig szerintem a legjobban közelíti az igazi busz hangjait, és az rendesen utánozza az igazit scriptek terén, nem valami copy paste-elt akármi.
Utoljára szerkesztette: Zsombor99, 2020.10.04. 19:33:41
Ne add fel, legalább az üvegek kellenek a modellekbe, így kicsit "hiányos" kinézete van! <#kacsint>#kacsint>
A műszerfal mutatóit is jó lenne valahogyan összehozni, eddig még a
Esetleg lehetne automata váltós változat "rejtett" megoldással: van egy
Utoljára szerkesztette: Zsombor99, 2020.10.04. 11:51:30

Két kérdésem lenne azok felé, akik esetleg tudnak valami információval segíteni, abban hogy a Börzsöny Remastered V3 pályán, hiába veszem le teljesen a beállításokban az ai és parkoló járműveket a csúszkán, de állandó jelleggel vissza teszi automatikusan. Igy pedig picit szaggatottan, és busz pattogással jár. Nincs valami blokkoló mód rá ?.
Másik kérdésem pedig az lenne, hogy a Mercedes Benz 0303 KHP-L-nél hogy lehet megoldani, esetleg törölni a járműazonositó megadás funkciót?
Utoljára szerkesztette: Zsombor99, 2020.09.29. 15:15:15
ALAPLAP: MSI MPG GAMING PLUS Z490-es (LGA 1200), CPU: i5 10400 6 MAG 2,90 GHZ, RAM: KINGSTON FURY 24 GB DDR4 2666 MHz, VGA: MSI GAMINGX GTX 1650 4 GB
https://www.thecreators.hu/letoltesek/
ALAPLAP: MSI MPG GAMING PLUS Z490-es (LGA 1200), CPU: i5 10400 6 MAG 2,90 GHZ, RAM: KINGSTON FURY 24 GB DDR4 2666 MHz, VGA: MSI GAMINGX GTX 1650 4 GB