Wellness hotelek, gyógyfürdők

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

mrzed001
15 éve voltam ott utoljára, akkor még OK volt. De azt hallottam nagy lezüllött a környék sajna. Megerősíteni nem tudom.
Amúgy ha az a környék, akkor Cserkeszőlőt csak ajánlani tudom. Ott még megvan az a régi jó strand feeling úgy, hogy közben folyamatosan fejlesztik, beltéri, kültéri, szóval sokfelé jártam már az országban, de nekem még mindig Nr 1.

Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.

Kinek mi a véleménye Gyopárosfürdőről? Esetleg negatív tapasztalat volt e?

Ne vígy engem a kísértésbe, oda találok magam is. :)

Sziasztok!

Szállással, hotellel kapcsolatban lenne egy nem rég indított oldalunk.

A Hotel.sLink.hu ( http://hotel.slink.hu/ ) oldalon szeretnék mindenkinek segítséget nyújtani, aki szállást keres, vagy megszeretné ismerni a magyarországi Hoteleket.
Hmm köszi, megnézzük! 😊)

Itt olvashatsz bõvebben infókat:
Link
Én is bepróbáltam, hátha szerencsém lesz. 😊

Jól hangzik milyen nyereményjáték ez? Egyébként szoktunk Burgerben enni elég sokszor.

Húú azt most nagyon el tudnám viselni.. 😊 Mielõtt elkezdõdik a szeptemberi nagy hajrá a suliban, jól esne 1 kis lazítás.
Voltam már 1-2-ben, de nekem ami mindent vitt az az aquaworld volt. Nagyon jól megcsinálták, most megy is 1 nyereményjáték amivel lehet nyerni wellness hétvégét, persze ha szeretsz a BK-ben étkezni. 😄

Szerintetek melyik a legjobb aquapark Mo-n? Szeretnénk elmenni családdal 1 kicsit kikapcsolódni, gyerekek nagyon tudnák élvezni. Ötleteket várnék.

Jól hangzik, köszi!
OssianFan
Szia! Mi voltunk itt már 2x is, idén voltunk 2 hete, és még tavaly novemberben, csak mi a "sima" részben, nem a prémiumban, de az is baromi szép volt. A személyzet is nagyon kedves, de van egy nõ, aki eléggé otromba jellemmel bír, tavaly a kajánál nála kellett checkolni, idén már csak a tányérokat szedte össze.. 😄 A többiek tényleg kedvesek és segítõkészek.
A wellness részleg is nagyon jó, van 3 medence egy elég nagy normál hõmérsékletû, egy jakuzzi (kb 8-an kényelmesen elférnek benne), meg egy termálvizes, ami kb ugyanakkora mint a jakuzzi. Ja, meg van még egy gyerek pancsoló is.
Az árak elég magasak, de mi elmentünk boltba és bevásároltunk mindenbõl ami kell, úgyhogy a bárban nem sokat fogyasztottunk.
A gasztronómia is jó, nagy a választék, svédasztal, stb..
Amúgy, nézegesd szerintem sûrûn a csak1nap.hu-t és társait, ott vettünk mi is 2x wellness üdülést oda, 50%-os akció volt, idén azóta is láttam már 2-3x oda akciót, a prémiumba is.
Ha bármi kérdésed lenne, írj nyugodtan privit 😊

Kicsit ugyan halott a topic, de kérdeznék itt is egyet. A szüleimnek a sokadik házassági évfordulójára szeretnénk egy kis pihenést adni. Nagy Balaton fanok, ezért erre a szállodára gondoltunk, de nem voltunk még itt csak jónak tûnik és jó ajánlatot is adtak. Valaki volt már, milyen a hely élõben?
Internetes szallodafoglalas a vilag minden reszen:

http://momoway.com/hotels

Tisztelettel,

Gabriell 😊

igen igen igen én is ezt nézem... meg 4 éjszaka 3 áráért... meg ilyenek.. de gondolom minden szállodánál más extra ajánlatok vannak. utána kell nézni 😊
nekem az is jó, ha valamilyen üvegházból nézhetem a kinti téli hóesést😄
de itt a lotusban van valami téli wellness kvíz is. meg is lehet nyerni a hétvégét😄
Hát ezt így pontosan nem láttam, de ezt tudom elképzelni téli wellness egyik részeként 😄
forró jakuzzi? szabadtéren? jó ötlet😄 van ott ilyen?
Érdekes, érdekes.... Szerintem jó lehet forró jakuzzizni és nézni ahogy gõzölög a forró víz, miközben mínusz fokok vannak 😄
én eddig csak nyáron volta Hévízen, az elég jó volt, nem tudom télen mennyiben lehet más...kint a hó meg a hideg, bent a szauna. tény hogy utána nem lehet - nem érdemes - kiülni a teraszra egy hideg sörrel😄
jancso22
Tedd azt!Aztán majd várom az észrevételeidet hogy neked is tetszett-e?

pudváspipacs
nah látom dícséritek Hévizet...sztem idén meglepem a családomat egy hétvégével

jancso22
Igen én elég sokszor voltam a Lothus Hotelban már csak azért is mert nem lakom messze hévíztõl,és ha tehetem akkor itt töltöm a hosszabb szabadságaimat! Mindenképpen tudom javasolni.a személyzet nagyon kedves,a hotel felszereltsége is kiváló, a környék pedig gyönyörû!

pudváspipacs
köszi a segítséget nektek😊....megnéztem mind a hármat....még mérlegelek aztán eldöntöm melyik legyen.....esetleg van vmilyen személyes tapasztalat is?

jancso22
Bocsi rossz a link!
Küldöm a jót: http://lotustherme.net/teli-wellness

jancso22
Valószínûleg a Lothus Therme Hotelre gondolsz! 😊
http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1239115331

pudváspipacs
én halottam hogy téli akciók vannak valamelyik hévízi szállodában...esetleg ha vki megtudná mondani h melyik az nagyon megköszönném😊

Én ITT jártam, egy Luxus superior szobában... elképesztõen jó volt a kaja, a masszázs, minden... bár a jakuzzi-nak elég érdekes hangja volt hajnal 3-kor... biztos örültek a szomszéd szobában, amikor bekapcsoltuk! Mintha helikopter szállt volna fel! 😄

www.smart-bus.hu

Jeff Gordon
Ez közelebbi.
HÉV-vel, kicsit több mint 1 óra,viszont nem olcsó...

The only speedometer is in your head.

zsutyesz
Silvanusban voltam már, nagyon jó!

Ale Alonso! poppe fan club™

pest közvetlen környékén semmi? Cegléd már volt...

igaz, a zsák krumpli még jól jöhet egyszer.

valamire csak el kell költeni azt az üdülési csekket😊

Bandee1987
itt is kéne robizni a kertet 😊

SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!

akyyy
<#eljen> jó is jár az akinek most van egy kis telke...

Nincs is jobb, mikor szüretkor szünetbe fõzni valami gulyást vagy húst 😊

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

joebacsi
Gyertek hozzánk kapálni meg szõlõt metszeni, 20 km-re vagyunk pesttõl. Ingyen van, sõt ha beüt az államcsõd, akkor még kapsz érte 1 zsák krumplit is az itteni termésbõl...hidd el, majd jobban fogod akkor ezt értékelni, mint az egy hétvégényi picsaáztatást 😊

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

Gyocsika
desigo
Sümegen is jó még a Hotel Kapitány
akyyy
jah ott voltam.

amugy tény: akkor menj wellnesre ha kruva sok pénzed van, mert fürödni kádba is tudsz😊

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

Tyler1
siófokon a Galérius Fürdõ igazi római hangulattal sztem egy elég jó és igényes élmény fürdõ és welness központ! ajánlom mindenkinek!
bár itt siófokon jó pár hely akad még a kikapcsolódni vágyoknak 😛

Galérius Fürdõ

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

desigo
jaja
azt szeressük
hotel caramell pl elég jó
Ha jól állsz anyagilag, akkor ezt a két honlapot nézd meg. 😊

Tó Wellness Hotel, Bánk
Hotel Silvanus, Visegrád

Állítólag mindkettõ pazar, de személyesen még egyikben sem jártam. 😊

akyyy
Bükfürdõ!

ide jöhetnek az élménybeszámolók. A barátnõmet szeretném meglepni egy hétvégével. Tudtok ajánlani valamit, nem túl messze a fõvárostól?