Wellness hotelek, gyógyfürdők
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Amúgy ha az a környék, akkor Cserkeszőlőt csak ajánlani tudom. Ott még megvan az a régi jó strand feeling úgy, hogy közben folyamatosan fejlesztik, beltéri, kültéri, szóval sokfelé jártam már az országban, de nekem még mindig Nr 1.
Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.
Ne vígy engem a kísértésbe, oda találok magam is. :)
Szállással, hotellel kapcsolatban lenne egy nem rég indított oldalunk.
A Hotel.sLink.hu ( http://hotel.slink.hu/ ) oldalon szeretnék mindenkinek segítséget nyújtani, aki szállást keres, vagy megszeretné ismerni a magyarországi Hoteleket.
A wellness részleg is nagyon jó, van 3 medence egy elég nagy normál hõmérsékletû, egy jakuzzi (kb 8-an kényelmesen elférnek benne), meg egy termálvizes, ami kb ugyanakkora mint a jakuzzi. Ja, meg van még egy gyerek pancsoló is.
Az árak elég magasak, de mi elmentünk boltba és bevásároltunk mindenbõl ami kell, úgyhogy a bárban nem sokat fogyasztottunk.
A gasztronómia is jó, nagy a választék, svédasztal, stb..
Amúgy, nézegesd szerintem sûrûn a csak1nap.hu-t és társait, ott vettünk mi is 2x wellness üdülést oda, 50%-os akció volt, idén azóta is láttam már 2-3x oda akciót, a prémiumba is.
Ha bármi kérdésed lenne, írj nyugodtan privit 😊
http://momoway.com/hotels
Tisztelettel,
Gabriell 😊
de itt a lotusban van valami téli wellness kvíz is. meg is lehet nyerni a hétvégét😄
www.smart-bus.hu
HÉV-vel, kicsit több mint 1 óra,viszont nem olcsó...
The only speedometer is in your head.
valamire csak el kell költeni azt az üdülési csekket😊
SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!
Nincs is jobb, mikor szüretkor szünetbe fõzni valami gulyást vagy húst 😊
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
amugy tény: akkor menj wellnesre ha kruva sok pénzed van, mert fürödni kádba is tudsz😊
bár itt siófokon jó pár hely akad még a kikapcsolódni vágyoknak 😛
Galérius Fürdõ
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
Tó Wellness Hotel, Bánk
Hotel Silvanus, Visegrád
Állítólag mindkettõ pazar, de személyesen még egyikben sem jártam. 😊