DVD-olvasó hiba

← ElőzőOldal 2 / 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

highlander15
Vagy egy újabb LG-t vagy Pioneert akarok venni.Olcsó legyen de jó is.

\"Gondoltál már valaha arra, hogy egyszer egy olyan emberrel fogsz találkozni, akivel nem kellene baszakodni?\" -Clint Eastwood- TRABANT-VOLVO-ZSIGULI

akyyy
akkor sok eredeti lemezt használtál 2 év alatt:P

̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊

Én jövõhéten megyek lecserélni a DVD írómat.
2 év után derült ki, hogy nem tudja olvasni a másolásvédett lemezeket.

Calver
na ja, LG féle régi 52* CD olvasó gagyisága legendás.
NEC írókkal nekem sem volt még soha gondom.

"The trees move. Do you not see it?"

csgery
Aucs :S
Hát akkor vagy garancia, vagy már 6k ból megúszod, hogy lesz egy fasza jokis íród/olvasód <#wink>
Mellesleg, LG termékek jók, efelõl semmi kétség, ámde a számítástechnikai cuccaik szerintem hót gagyik :/. Bátyám írója (szintén LG) 3hónapja adta le a kulcsot, menet közben elfüstölt a motorja szegénykémnek:/.
Ha tanácsot fogadsz Pioneer vagy NEC (ez picit lassú, de olcsó, és fasza:D).
MerlinW
GOM player + Mplayer Classic powa :)

[merlinw.org]

highlander15
Vinyón hiba nélkül lejátssza,az egység mondta be az unalmast.

\"Gondoltál már valaha arra, hogy egyszer egy olyan emberrel fogsz találkozni, akivel nem kellene baszakodni?\" -Clint Eastwood- TRABANT-VOLVO-ZSIGULI

MR ME
mint ahogy a codeck pakkokat is....

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

highlander15
KMPlayerrel is ugyanígy csinál.Most felmásolom a vinyóra.

Seth
"másold fel vinyóra, vagy pendrive-ra és onnan próbáld meg, ha úgy is csinálja, nézd meg a DVD-ket asztali lejátszón és ha ott is szaggat, akkor biztos, hogy az olvasó a rossz"

pont fordítva gondoltam, na mind1

PSN ID.: Beegabor

Csatlakozom az elõttem szólókhoz, szerintem is másold fel vinyóra, vagy pendrive-ra és onnan próbáld meg, ha úgy is csinálja, nézd meg a DVD-ket asztali lejátszón és ha ott is szaggat, akkor biztos, hogy az olvasó a rossz. Ebben az esetben pedig nem igazán éri meg gondolkozni rajta, hogy vajon mi baja lehet, inkább vegyél egy újat 4-5ezer Ftért. Esetleg ha garis, érdemes visszavinni. Ezekre legalább 1 évet szoktak adni.

Terensz
A 2 legrosszabb médialejátszó...

csgery jól írja a kmplayert, de a VLC is nagyon jó. Mindkettõ mindent lejátszik, külön kodekeket letöltögetni nem kell hozzájuk. A kmplayert kicsit confolgatni kell, be kell állítani, hogy a belsõ kodekeket használja minden esetben. A windows media playert meg jó nagy ívben el kell felejteni.

Egy fecske nem csinál kolbászból kerítést

SigS
ezekszerint van még ember aki wmplayert használ <#nyes>

"A barátok olyanok mint a hópelyhek. Ha lepisiled õket eltûnnek" :)

csgery
Akkor az kérlek szépen kodek hiba.
A windows media player olyan fosch, h még egy sima mpeg-et sem tud lejátszani kodek nélkül.
Javaslom a Km Playert, vagy ha nincs kedved programot felrakni, akkor K-Lite kodek pack innen válogathatsz : )
Seth
A filmet másold fel a winyóra, ha onnan játszva is szarakodik,akkor legalább megnyugodhatsz hogy nem a lejátszód a rossz

PSN ID.: Beegabor

highlander15
Sima mezei Windows Media Playerrel.Realplayerrel is ugyanezt csinálja.

csgery
KM Playert-t szedj le mondjuk innen (tekerj lejjebb), és ha ezzel is megakad, akkor valszeg az olvasó problémája, de sztem is NEOreg3 feltevése lehet igaz, miszerint codec hiba.
És ha szabad megkérdeznem, milyen progival akartad nézni a filmet? Régebben próbáltál már vele filmet nézni?
NEOreg3
nem lehet hogy codec hiba?

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

highlander15
Van egy LG GSA-H20L író/olvasóm.Dvd-filmet szerettem volna nézni vele a napokban,amikor a következõ problémával szembesültem:a filmet lejátszotta,de a kép és a hang akadt.Mi lehet a probléma?Még két DVD-vel is ugyanezt csinálja.

← ElőzőOldal 2 / 2