DVD-olvasó hiba
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Gondoltál már valaha arra, hogy egyszer egy olyan emberrel fogsz találkozni, akivel nem kellene baszakodni?\" -Clint Eastwood- TRABANT-VOLVO-ZSIGULI
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
2 év után derült ki, hogy nem tudja olvasni a másolásvédett lemezeket.
NEC írókkal nekem sem volt még soha gondom.
"The trees move. Do you not see it?"
Hát akkor vagy garancia, vagy már 6k ból megúszod, hogy lesz egy fasza jokis íród/olvasód <#wink>#wink>
Mellesleg, LG termékek jók, efelõl semmi kétség, ámde a számítástechnikai cuccaik szerintem hót gagyik :/. Bátyám írója (szintén LG) 3hónapja adta le a kulcsot, menet közben elfüstölt a motorja szegénykémnek:/.
Ha tanácsot fogadsz Pioneer vagy NEC (ez picit lassú, de olcsó, és fasza:D).
\"Gondoltál már valaha arra, hogy egyszer egy olyan emberrel fogsz találkozni, akivel nem kellene baszakodni?\" -Clint Eastwood- TRABANT-VOLVO-ZSIGULI
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
pont fordítva gondoltam, na mind1
PSN ID.: Beegabor
csgery jól írja a kmplayert, de a VLC is nagyon jó. Mindkettõ mindent lejátszik, külön kodekeket letöltögetni nem kell hozzájuk. A kmplayert kicsit confolgatni kell, be kell állítani, hogy a belsõ kodekeket használja minden esetben. A windows media playert meg jó nagy ívben el kell felejteni.
Egy fecske nem csinál kolbászból kerítést
"A barátok olyanok mint a hópelyhek. Ha lepisiled õket eltûnnek" :)
A windows media player olyan fosch, h még egy sima mpeg-et sem tud lejátszani kodek nélkül.
Javaslom a Km Playert, vagy ha nincs kedved programot felrakni, akkor K-Lite kodek pack innen válogathatsz : )
PSN ID.: Beegabor
És ha szabad megkérdeznem, milyen progival akartad nézni a filmet? Régebben próbáltál már vele filmet nézni?
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(