Pixelcar
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Na ez szívás :S Bocsi mindenkitõl az ügyetlenkedésemért 😞 Remélem mostmár jó lesz.

Bocsi lemaradt az én autóm :S

Hali.Új vagyok még itt ezért elõször linkelem egy autómat 😊
Másodszor pedig egy kérdésem lenne. A lentebb látható képen, balról a második nézetet szeretném megcsinálni de ötletem sincs hogy kezdjek hozzá :S Esetleg ha vki csinált már ilyet, vagy tudja hogy kell azt kérem segítsen. Köszi elõre is 😊

Másodszor pedig egy kérdésem lenne. A lentebb látható képen, balról a második nézetet szeretném megcsinálni de ötletem sincs hogy kezdjek hozzá :S Esetleg ha vki csinált már ilyet, vagy tudja hogy kell azt kérem segítsen. Köszi elõre is 😊

Csinálhatnánk valami kisebb contestet, elég ha az itt lévõk körül páran összedobnánk valamit... nos?😊
<#eljen>#eljen>
elégjólett tetszik a gép 😄
Így hogy nem csak én csináltam még biztos hogy dolgozok az enyémen 😊
felni pakból van?
Ha igen link lécci 😄
Nekem amik vannak, mind kicsik, vagy rosz minõségüek 😞
Így hogy nem csak én csináltam még biztos hogy dolgozok az enyémen 😊
felni pakból van?
Ha igen link lécci 😄
Nekem amik vannak, mind kicsik, vagy rosz minõségüek 😞
Hejhóóó! 😄D
Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)
<#integet2>#integet2>
Van itt még valaki? 😄
Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)
<#eljen>#eljen>

Magyar Banánköztársaság - műveleti terület "Ha kell meghalok, ha kell ölök, érte megéri. Ámen."
a valóságban is sokan tuningolták már fel 😄
Rossz az alap, ebbõl XX-et, meg GTO, meg versenygépet lehet építeni! 😛 Valami japán tuner gépet kéne berakni, amit sokszínûen lehetne átalakítani! 😊
úgylátom elmaradt a topik feltámadás.. :/
pár perces kis tetõkiszedés 😊

enzot csinálsz belõle ? 😄
én pl. ezt javasolnám alap képnek.. kíváncsi vagyok ki mit mûvelne vele.. 😊

voltmár 😊
Szerintem már senki! 😄 De itt az idõ, hogy újra felelevenítsük! 😊
Tuningautó topikba láttam egy tuner swiftet! 😄 Lehetne egy swift a következõ alap! Mit szóltok hozzá??? <#hehe>#hehe>
Tuningautó topikba láttam egy tuner swiftet! 😄 Lehetne egy swift a következõ alap! Mit szóltok hozzá??? <#hehe>#hehe>
Én már kb elfelejtettem! 😄
+1 😊
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
+1 😄
Nekem is! 😄
így hozta....ez van!
na és fölötte a Mazdaspeed ? 😄DD
meg hátul akina speed stars.. 😄
meg hátul akina speed stars.. 😄
Golf GTi update V2

hát nah izlések és pofonok kifli de köszönöm!😊