Péterfy Bori

Oldal 1 / 2Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hát, nem tudom, mi lehet annyira különleges egy bögrében, de megnéztem õket, és tényleg eléggé aranyosak. 😊 De engem sokkal jobban érdekel, hogy Kiss Ádámmal is lehet kávézni 😄 😄 😄 Elég jó hangzik, biztos nevetnék egy órán át 😄
Nekem az összes bögre kéne 😄 Bögregyûjtõ vagyok, és minél több olyan bögrét akarok, amilyen másnak nincs 😄 😄 😄
Nekem inkább a Harsányi Levente bögre kéne, amúgy azon vannak a mikrofonok, Borién gitár van 😉 Az viszont biztos, hogy ilyen bögréje senki másnak nincs 😉
paszulypisztoly
vannak rajta szép kis mikrofonok is 😄 nekem tetszik... 😊

jaaaaa azt hittem h valami egyedi van benne. nem csak egy aláirás.... :/
paszulypisztoly
LOL xd egy aláírás 😄 nézd meg itt: http://tiny.cc/ellenallhatatlanmeghivas

Hát tény hogy eléggé egyedi gondolkodása van. Kíváncsi vagyok milyen a Péterfy Bori-féle bögre, amit a Jacobsnál lehet nyerni. Hangok vannak rajta? Vagy szõke kislányok mikrofonnal? 😄
Hát, sok munka nem hozza meg a népszerûséget, ehhez egy kicsit inkább okosnak kell lenni, jó körögben mozogni, kapcsolatokat építeni. Nem véletlen, hogy annyi rossz zenekar lesz népszerû, fõleg itthon. Nem rá gondolok, mert õ tényleg tehetséges. Megjegyzem ezt a filmet, majd belenézek egyszer 😊
Mindenesetre tényleg nagyon egyedi gondolkodása lehet neki
Erre nem lehet olyan egyszerû a válasz, sõt talán nincs is rá. Erre mindenki ilyen általános szöveget válaszol. Sok munka, kis szerencse bla bla bla😄 Ha esetleg sikerült találkozni vele és megkérdezni, akkor feltétlenül írd be, hogy mit válaszolt😛
Pedig szerepelt. Bár eddig énis csak olyat láttam, amiben nem éppen fõszereplõ volt. 😊 Hát ilyenre még nem nagyon gondoltam, hogy találkozni vele. De mindenesetre nagyon talpraesettnek látszik. Színész, énekel, táncol. Talán csak annyit kérdeznék tõle, hogy mi a siker titka? 😄
Nem is tudtam, hogy szerepelt filmekben, inkább a zenéit hallottam, abból van pár jó szám. Meg jól átadja élõbe ezt az életérzést
Én inkább a zenéit ismerem. Egyszer egy koncert után sikerült is egy pár szót váltanom vele. De annyi kérdésem lett volna még, hogy egy nap nem lenne elég azokra, nemhogy 10 perc😄
Péterfy Bori munkásságát én annyira nem ismertem. Csak láttam pár filmben szerepelni. Legutóbb a Poligamyban. Mostanában kezdtem csak olvasgatni róla. De nagoyn szímpatikusnak tûnik.
Hol?
Ha annyira tetszik találkozhattok is vele akár
hellobello
én ilyenkor átszenvedem az egész napot 😊

jancso22
Biztos õk le se feküdtek <#crazya> , de tény valakinek a vérében van.

Viszont vannak olyanok is akik egyáltalán nem néznek ki fáradtan... Nem tudom, hogy csinálják. Én sem festek túl fényesen reggelente, mikor megyek dolgozni.
hellobello
szerintem is egy igen dekoratív nõ 😊

jancso22
Egyszer benne volt valami reggeli mûsorban, (ez zenészeknél mindig vicces) szegény alig bírt ébren maradni, mivel elõzõ nap koncertje volt<#buck>
Amúgy tényleg nagyon jó énekes nõ

Kis bicsajok. Én is bírom õt öreg létemre.
az tuti, hogy jó csaj 😊
Élõbe sokkal jobb a csaj mint képernyõn
Ezzel a nyereményjátékkal kávézást lehet nyerni Péterfy Borival:
http://ellenallhatatlanmeghivas.hu/mg
Ebben a topicban Bori-ték lesz?

tigeroo
hmmm most hogy eszembe jut, Drapos Gergõ a basszerük!😄

van egy nagyon jó bass-oktató weboldala, onnan ismerem 😄
NeverwinterKING
nem olyan rossz, de maradjunk az eredetinél 😄
de ahogy látom Cseresznyének se teccik 😄

\"You are fucking crazy people!\"

minigirl
Ééén akartam megnyitnííí!!! 😄
Na, nem baj, +fav! 😊

Én nem teszek úgy, mintha az emberiség barátja volnék.

mekkora szánalom.

és még õ pofázik. 😄

&#1641;(×&#815;×)&#1782; Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.

Shiwo
perverzebbeknek..ha jól rémlik, a Nexxt címû magyar filmben meglehet tekinteni ruha nélkül

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

dartonita
A bunrossz 'hajolj bele a hatamba' utan mar csak jobb johetett.
Az azota keszult notai mar hatarozott fejlodest mutatnak,bar a jotol meg e leg messze van.

theone91
A legjobb a harmadik... 😄

RAZOR27
Választhattak volna mást :|

(egyéni vélemény)

\"If you want to go fast, go alone. If you want to go far, go together.\"

NessieGraf
Szerintem csoda lesz, ha akár "egy számos csapat" is lesz belõlük. A legelsõ magyar Commodore64 játék legnagyobb poénjára emlékeztet a dolog.

Minimális képi megjelenés mellett szöveges játékról van szó. Valahova megérkezel:
- Néz
- Ezt látod .... - jött a válasz. A jelenlegi precíz válasz: Ezt látod: Semmi fontos.

http://fenyuzer.hu http://www.antistressz.co.cc http://www.netanyu.info

ForzaInter
fantasztikus:|

Yo, Bitch!

ehh! tudtam, h vki visszavág! 😄😄

MacBook Air M4, iPhone 14+, iPad 9.7, XBOX ONE, XBOX360 Slim

"érzem ez is egy több 1000hsz számú topic lesz!"
csak úgy mint ezek:

1.
2.
3.
nem is tudom ki nyitotta ezeket<#mf1><#mf1><#banplz>

a #6-osodnál nem kell nagyobb off...

de amúgy meg tudod, nekem az bajom /nem is a zenével... hanem azokkal, akik mostanában ráálltak az emerrkettõre/ hogy anno, mikor UCMG Hungary még fénykorát élte, és adta ki az amorf ördögök lemezeit, akkor nem hiszem, h az itt óriási aktívsággal mûködõ fórumozók akár a zenekar nevét is hallották volna! nemhogy simán a péterfiborbála nevet...

ennyi erõvel fél éven belül eljuthat a lemaradt zeneszeretõ egészen Bartókig + Kodályt is felfedezheti...

tõlem aztán virulhat a topic! áldásom reá!

Az Amorf Ördögöket nagyon szeretem, nekem nagyon tetszik, amit csináltak. A Love Band már kevésbé színvonalas szerintem, de vannak jó számaik, de lehet, hogy csak tõlem áll kicsit távolabb.

Ez pl az egyik kedvenc.

vmvr
bringás a csaj, szóval nagy baj nem lehet😊

\" Blues is easy to play, but hard to feel...\" Jimi Hendrix

<#eljen>

&#1641;(×&#815;×)&#1782; Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.

PJack
jóhát, de sztem ha ilyen fasságokat berakhat akkor énis leszólhatom azér, nem? 😄

Pain is inevitable. Suffering is optional.

tigeroo
inkább legyen kevés hozzászólás minthogy kurvasok, de a fele ehhez hasonló off legyen.... :|
Dragooon
elõzõ életemben denevér voltam<#smile>

#5 mellesleg vigyázz, dzsek, nem a gumi ez<#gonosz1>

MY NAME IZ BOXXY!%!%% tudom hogy szeretitek, hááá

DeerHunter01
<#eljen><#eljen><#eljen><#eljen><#eljen> 😄DD

\"Erről van szó!\"

PJack
ha nem érdekel akkor mér fikázod?

Pain is inevitable. Suffering is optional.

na ezen legalább röhögtem egy nagyot... 😄😄

érzem ez is egy több 1000hsz számú topic lesz!

tigeroo
nem bûn ha csoffadék vagy😄

jóféle zene amugy
toysoldier
ma az õ koncertjük nyitja a ZP-t :]

He has gone to bring us back our heart&#8217;s desire. What is our heart&#8217;s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.

Oldal 1 / 2Következő →