Major League Soccer (MLS)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

az lesz, de csak ha majd meguntam itt kispesten
kapáló pár éve nyomott egy szezont a galaxyvel
próbáld ki
draftról nem is beszélve... :D így kb. vágom mi az, de hogy fm-ben ezt hogy csinálhatták meg...
én elkezdtem egyszer a Dynamoval a tavalyit, de elég katyvasz volt a draft is, meg szerintem túlon túl gyengére voltak megcsinálva a játékosok, az ideiben még nem néztem, lehet, hogy most már jobb a helyzet
azon filózom, hogy nyomok egy fm-et már valamelyik mls-es csapattal, csak nagyon idegen nekem ez a bajnokság lebonyolítás... nincs valami érthetõ magyar leírás?
:DDDASDASD
már a csapat is nevet váltott
na ezt szépen felejtettem, hogy nézni kéen :DDD közben már haza is jött... :D
rooney8
aham értem... hát jó lenne, de amcsi egyetemre menni... sztem esélytelen :S :D
húú most értem haza edzésrõl, elsõ volt szünet óta, halál :DD

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

minden évben általában az egyetemi ligákból az amatõr játékosokat az MLS csapatok szétosztják maguk közt, lényegében van egy össznépi hepaj, ahol meghatározott sorrendben választhatnak a csapatok a játékosok közül

wiki szerint:
A draft angol kifejezést a sportéletben olyan játékoskiválasztásra alkalmazzák, amelynek során az amatõr játékosokat a professzionális csapatok úgy választhatják ki (igazolhatják át), hogy a profiliga valamennyi csapata egyidejûleg juthat új játékosokhoz . A szót a magyar sportnyelvben nem fordítják le, viszont további szavakat képeznek belõle (pl. draftol).
rooney8
ez a draftolás pontosan mit is takar? :D

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

akkor jelentkezz az USA-ba egyetemre, mert itt is a draftolással lehet leginkább bejütni
rooney8
ha nagy leszek itt akarok focizni ^^ :D

nafene :D
rooney8
+fav :D

majd rakok :D
egyékbként a digisport is ad mostmár MLS meccseket, www.digisport.hu-n lehet nézni, amúgymeg a 720p-s torrentek itt és itt vannak
Fabio Capello
streamek jöhetnének mán :D:D:D

márciusban kezdõdik
hajrá kansas city, hajrá hercegfalvi zoli! <#vigyor1>
meccs mikor lesz karesz?
karesz ideges vagy? :)

REAL MADRID

Bulykin
<#bdead>

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fûben és mégsem szívja. &#12385;&#12403; Kicsi

bentvan még valakinek favban? :D
New York Red Bulls CONCACAF bajnokok ligája meccs lesz 2-tõl megint olyan baszott jó minõségben.
CONCACAF bajnokok ligája meccs van

baszottjó minõségben, csak egy 3 megás progit kell hozzá feltenni
chicago fire - settle sounders
stream
Rudee
Dél-Amerikai meccseket eddig is adtak.

Szar Bayern, szar Bayern :)

na lassan hátha bejönnek az mls meccsek a sportklubra, ma már lesz argentin és brazil bajnoki is
Rudee
_SA:FD_S:ADF_:SAfdsafdsd
Rudee
A Chivas Disneyland-ben ünnepelte a klub alapításának 5. évfordulóját.

Szar Bayern, szar Bayern :)

láttam délelõtt a Eurosporton, hogy visszaléptek a libertadores kupától
Fabio Capello
Nem épp MLS de CONMEBOL hír

Mexikó kilépett a CONMEBOL-ból

Már nem azért, de ha õk maguk kérvényezik a mexikói járatok figyelését, illetve egy hétig karantént tartanak a saját országukban, talán jogosan nem akarnak elutazni a csapatok a meccsre...

A végén pattogott a labda rendesen :D

REAL MADRID

http://www.youtube.com/v/7_XUFS0ENws&hl=en
ha lesz torrent, feltolom youtube-ra a végét
ha lesz akkor tedd már be mert nagyon megnézném....sõt az lenne a fasza ha a 89.perctõl a végéig valaki feltenné az egészet :D
akartam linkelni összefoglalót, de még nincs youtube-on, az mlsnet.com tuti, hogy van de onnan meg nemtudok linkelni :D
Fabio Capello
a 93. percben becserélték, szöglet következett, elment szögletet rúgni, és ugyebár neki heppje volt onnét gólt akasztani, akkor is úgy történt. Amint belõtte, a bíró lefújta a meccset, így tulajdonképpen pályára se lépett :D

Valószínûleg hosszú hosszabbítás, a rendes játék utáni idõt 90'-nek szokták írni.

REAL MADRID

hooogy???
Fabio Capello
ez Robbie Baggiora emlékeztet... Úgy lõtt gólt hogy nem lépett pályára :D

37'

R.Findley
2. félidõ
1 - 2
90'

(Büntetõ) L.Donovan
90'

W.Johnson (Büntetõ)

90'

M.Magee

LOL a 90.percben 2 tizi + 1 gól ez hogy lehet ?
Ja, ott csak a magyarázkodás megy :DD

REAL MADRID

tényleg :D
emlékszek, hogy magyaráztak valamit
Fabio Capello
köszi :)

Szerintem a Sportklub közvetíti, de nem 100%

- update 100% -

REAL MADRID

mostanában nem láttam rajta
Fabio Capello
apropó, Libertadorest közvetít még a sport1?