Major League Soccer (MLS)
← ElőzőOldal 4 / 4
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
<#eljen>#eljen> Pazar!!!
REAL MADRID
FC Gold Pride a Nõi Ligában
Csak érdekességképpen linkelem be a képet, és választ várok mégis hogyan lehet focizni olyan séróval ami a Japán csajnak van :DD
Egyébként legutóbbi fordulóban LA Sol megverte õket 1-0 - ra Marta góljával.
Csak érdekességképpen linkelem be a képet, és választ várok mégis hogyan lehet focizni olyan séróval ami a Japán csajnak van :DD
Egyébként legutóbbi fordulóban LA Sol megverte õket 1-0 - ra Marta góljával.
REAL MADRID
Celades New Yorkban játszik :D
kicsit off, de ekkora buzijó oldalt, mint a Salzburgnak van, én még nem láttam, egy oldalról lehet eljutni a két csapathoz, mert ugye mint a kettõ red bull, de ez halál, tessék valamelyik játékosra kattintani :D
kicsit off, de ekkora buzijó oldalt, mint a Salzburgnak van, én még nem láttam, egy oldalról lehet eljutni a két csapathoz, mert ugye mint a kettõ red bull, de ez halál, tessék valamelyik játékosra kattintani :D
ESPN közvetíti majd, ha ezek nem mûködnek akkor ahhoz kell keresni.
REAL MADRID
<#eljen>#eljen>
Javítva :)
REAL MADRID
na kicsit dizájnosabbak lettünk :D
éreztem, hogy ki fog b*szni velem az oldal :D
ma hajnal 2-tõl:

Kansas City Wizards - New York Red Bulls 

Na mivel még mindig semmi, itt az összefoglaló:
Chivas USA - Toronto FC
http://www.youtube.com/v/ulC0i0QPNb4&hl=en
Chivas USA - Toronto FC
torrent még sehol :S
17-es hsz-ban pont ezt linkeltem én is :D
még mindig nincs hír streamrõl, úgy néz ki ebbõl csak torrent lesz, ha lesz :D
holnap délutánig legyen spoilerbe az eredmény, ha felteszik a felvételt, akkor linkelem, ha nem, akkor linkelek összefoglalót
holnap délutánig legyen spoilerbe az eredmény, ha felteszik a felvételt, akkor linkelem, ha nem, akkor linkelek összefoglalót
nekemis :D
sziasztok! kinek szurkoltok az MLS-ben? nekem pl a Galaxyról jó emlékeim vannak a FIFA 09 játékból:D és a Donovan, Buddle páros nagyon jó...de ott van még Eddie Lewis is, a tapasztalt amerikai
en is toltom kilora a Koreai tevekozvetiteseket(PRO starcraft meccsek)... elvileg itt a forumon a hozzaertok 'asszontak, hogy nem illegalis xD
btw, koszi a linket! ^^
btw, koszi a linket! ^^
ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan
na itt a linkje az oldalnak, ahonnan a meccseket töltöm, de nemtudom, hogy ez mennyire minõsül wareznak :D
Megtehetik :p
bepattannak a kenyelmes vényócba oszt elkrúzolnak Dallasba :D
(megtehetik, nekunk lenne ebben a lehuzos szarban csak sok :C)
mondjuk az a 2300 km azert tenyleg durva :D najo, akkor repulore ulnek(mind2ot megtehetik az a lenyeg, siman) :p
amugy szivesen dolgoznek Torontoban, de ez mar off :D
bepattannak a kenyelmes vényócba oszt elkrúzolnak Dallasba :D
(megtehetik, nekunk lenne ebben a lehuzos szarban csak sok :C)
mondjuk az a 2300 km azert tenyleg durva :D najo, akkor repulore ulnek(mind2ot megtehetik az a lenyeg, siman) :p
amugy szivesen dolgoznek Torontoban, de ez mar off :D
azért én félek ezektõl a hölgyektõl, egy rossz szót mondok, azt úgy tökön rúg hogy három generáción át nemzõképtelen lesz a család :D
shit, elsõ Rudinak, a második Lammernek ment, csak az oskolai net bekavart... :\
én is erre gondoltam, aztán gondolkoztam, hogy az se semmi, hogy Torontoból mennek Dallasba meccsre :D
tudok onnan is meccset, ha érdekel :D
otthonról majd belinkelem a torrentoldalt
amúgy engem már a nõi vb-nél is valahogy ilyen wtf érzés kerülgetett, mert azért mégis csak más... :D
a Chivas meg tuti, hogy döntõs lesz, nagyon jól játszanak
otthonról majd belinkelem a torrentoldalt
amúgy engem már a nõi vb-nél is valahogy ilyen wtf érzés kerülgetett, mert azért mégis csak más... :D
a Chivas meg tuti, hogy döntõs lesz, nagyon jól játszanak
nem meglepo... gondolom a Torontoiak raktak ki a zaszlot, hisz eleg sok disszidalt magyar el Torontoban :p
Az MLS idén induló nõi szekciója azért látványosabb <#vigyor>#vigyor>
Meg lennék lepve, ha nem a Marta-val falálló Los Angeles Sol lenne a befutó.
Férfiaknál meg a Chivas döntõs lesz.
Meg lennék lepve, ha nem a Marta-val falálló Los Angeles Sol lenne a befutó.
Férfiaknál meg a Chivas döntõs lesz.
Szar Bayern, szar Bayern :)
ma éjszaka 1:30-tól
Chivas USA - Toronto FC
este majd linkelek streamet hozzá, holnap pedig ha lesz torrent, akkor azt is, jó kis meccsnek ígérkezik
Chivas USA - Toronto FC
este majd linkelek streamet hozzá, holnap pedig ha lesz torrent, akkor azt is, jó kis meccsnek ígérkezik
Jó topic.:D Focigurun is van már Mls ugyhogy muszáj követnem az eseményeket.
A gyõzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!
Dallas - Toronto meccs
kép közepén egy érdekes tárgy :D
kép közepén egy érdekes tárgy :D
én sem :D annyit tudok az egészrõl kb ,hogy Donovan a Galaxy játékosa , meg Becks is ott nyomult :D
\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"
azt se tudtam, hogy Ljunberg itt játszik :D
elindítottam a Sounders-Chivas meccset aztán látom, hogy kezdõ
elindítottam a Sounders-Chivas meccset aztán látom, hogy kezdõ
+fav :D
We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...
Naszóval az ok, amiért nyitottam: Hetek óta foglalkoztat a gondolat, hogy milyen is lehet a tengerentúlon a soccer-nek nevezett miáltalunk ismert foci. Érdekes bajnokságuk van, mint ahogy a kezdõhsz-ben leírtam, és meglehetõsen izgalmas, tempós meccseket játszanak. TV-ben nézni legfeljebb nyáron tudjuk, akkor szokott a Sportklub közvetíteni meccseket, a késõi idõpontok miatt kicsit nehézkes streamen nézni a meccseket itthonról, vasárnap van magyar idõ szerint este 9-kor kezdõdõ, de általában nálunk már elmúlt éjfél, amikor kezdõdnek a meccsek. Találtam viszont egy oldalt, ahova nézhetõ minõségben feltöltik a mérkõzésket, belinkelni nem akarom mert gondolom wareznak minõsül, de ha van rá igény, beírom spilerban.
A Major League Soccer (MLS) az amerikai profi labdarúgóbajnokság elnevezése, amely az ország legmagasabb szintû pontvadászata. A ligát jelenleg 12 amerikai és egy kanadai csapat alkotja.
Talán a legfurább dolog az egészben a lebonyolítás:
Az amerikai major bajnokságokhoz (NHL, NBA, NFL) hasonlóan itt sem az Európában megszokott rendszerben zajlik a lebonyolítás. A szezon elsõ része az úgynevezett alapszakasz, majd a végsõ sorrend a rájátszásban alakul ki.
A 2008-as szezon a következõ módon zajlik:
A pontvadászat március 29-étõl október 26-áig tart.
A 14 csapatot két fõcsoportra osztották. Nyugaton és keleten hét-hét csapattal. Minden csapat 30 mérkõzést játszik (minden csapattal oda-vissza, ez 26 mérkõzés, majd 4 fõcsoporton belüli mérkõzés), a fõcsoportok elsõ három-három helyezettje illetve a maradék csapatok közül a legjobb kettõ (fõcsoporttól függetlenül) jut a rájátszásba. Innen kieséses rendszerben folytatódnak a küzdelmek, amit egy döntõ zár le.
A rájátszásban a fõcsoport-elõdöntõk kivételével egy meccset játszanak, esetleges hosszabbítással, majd büntetõpárbajjal. Az oda-vissza mérkõzésekben nem alkalmazzák az idegenben lõtt gól szabályát.
Wiki
Hivatalos oldal
Talán a legfurább dolog az egészben a lebonyolítás:
Az amerikai major bajnokságokhoz (NHL, NBA, NFL) hasonlóan itt sem az Európában megszokott rendszerben zajlik a lebonyolítás. A szezon elsõ része az úgynevezett alapszakasz, majd a végsõ sorrend a rájátszásban alakul ki.
A 2008-as szezon a következõ módon zajlik:
A pontvadászat március 29-étõl október 26-áig tart.
A 14 csapatot két fõcsoportra osztották. Nyugaton és keleten hét-hét csapattal. Minden csapat 30 mérkõzést játszik (minden csapattal oda-vissza, ez 26 mérkõzés, majd 4 fõcsoporton belüli mérkõzés), a fõcsoportok elsõ három-három helyezettje illetve a maradék csapatok közül a legjobb kettõ (fõcsoporttól függetlenül) jut a rájátszásba. Innen kieséses rendszerben folytatódnak a küzdelmek, amit egy döntõ zár le.
A rájátszásban a fõcsoport-elõdöntõk kivételével egy meccset játszanak, esetleges hosszabbítással, majd büntetõpárbajjal. Az oda-vissza mérkõzésekben nem alkalmazzák az idegenben lõtt gól szabályát.
Wiki
Hivatalos oldal
← ElőzőOldal 4 / 4