Ronda weboldalak
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
css nincs? 😊
LayerSlider, WeatherSlider, wpStickies - our famous plugins are available at CodeCanyon! More info @ http://kreaturamedia.com
Õket lazán perbe foghatja valaki aki epilepsziával küzd. Ez a háttér eléggé kellemetlen, villog és pörögnek azok a ... na mindegy.
Díszpinty: http://www.freeweb.hu/bakoscad/ 😄
köszönjük
http://www.gamestar.hu/
Szerintem kurva ocsmány.
Szerintem kurva ocsmány.
ez csak egy joomla template
Komoly szoftverfejlesztõ cég
(kapcsolat<#eljen>#eljen>)
(kapcsolat<#eljen>#eljen>)
Tuti befutó. Másnapos állapotban ne nézzétek meg, konkrétan megfájdult a fejem.. Amúgy vicces, hogy vannak akik leragadtak a 15 évvel ezelõtti trendeknél, hogy animált gif legyen, mert az jó😊
Blues, Peace and Jimi Hendrix...
szerintem kihirdethetjük a gyõztest
bekemusicclub.fw.hu
bekemusicclub.fw.hu
Mi ez a xar?! Egyszerûen szörnyû, minden izeg-mozog-forog-pörög, mintha zsúfolt játszóteret néznénk 5 méter magasról.
😄
káosz a köbön.
káosz a köbön.
٩(×̯×)۶ Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.
"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."
aztapicsa 😄DDDD
sörért
"The trees move. Do you not see it?"
http://filmatelepnek.uw.hu/
http://optimalizalas.atw.hu/
.... éés Bejelentett támadó weboldal! Legalábbis FF szerint.
Nem rossz a twitteren van egy FacebookFanz "valaki", kedves és kedvesen ajánl fertõzött weboldalakat, szóval bármire is kattintana az ember ettõl a valakitõl az minden vírusos. De legalább kedves. 😊
Nem rossz a twitteren van egy FacebookFanz "valaki", kedves és kedvesen ajánl fertõzött weboldalakat, szóval bármire is kattintana az ember ettõl a valakitõl az minden vírusos. De legalább kedves. 😊
Freelancer.com-ról:
"Also, we are looking to have this website completed in a minimum time possible because it is quite urgent that we have it up and running very soon. "
Hozzáteszem, két nyelven, valószínûleg, hogy tegnapelõttre. 😊
"Also, we are looking to have this website completed in a minimum time possible because it is quite urgent that we have it up and running very soon. "
Hozzáteszem, két nyelven, valószínûleg, hogy tegnapelõttre. 😊
úúú...! Nem ártana egy figyelmeztetés amikor az ember fel megy az oldalra, hogy "Vigyázat! Zsúfolt tartalom!" vagy "Vigyázat! Mi a fene ez?" :XD
A kutyatálba a kutyakajának is jobb a struktúrája.
A kutyatálba a kutyakajának is jobb a struktúrája.

٩(×̯×)۶ Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.
A lap végén ott a Viszontlátásra. Ma a fogorvosnál elgondolkoztam ... viszontlátásra? Hisze fogat húzót és még van 2 fog! 😛
lehet picit kilóg a sorból, de azé durva. 😄
Ne is említsd a szóközös tabulálást, egyetemen is elég sok tanár úgy oldja meg, és amikor kiadják az tananyagokat wordben, powerpointban, pdfben, egy napig tart míg valamelyest rendbe lehet szedni.. <#falbav>#falbav>
Nem beszélve a rengeteg dupla szóközrõl, és a fogalmazási hibákról. Arra nincs igényük, hogy lefuttassák a helyesírás ellenõrzést. <#lama>#lama> <#wilting>#wilting>
Nem beszélve a rengeteg dupla szóközrõl, és a fogalmazási hibákról. Arra nincs igényük, hogy lefuttassák a helyesírás ellenõrzést. <#lama>#lama> <#wilting>#wilting>
A#1
Szépen kattintható minden hivatkozás. 😛 Huh.
karajjj: szó sincs róla, mihelyst kiötlöttem valamit, egy másik témába belinkelem ha érdekel. Egyelõre (még 2 nap) kísérletezgetem. Lehet, hogy az ActiveX/COM-os verziónál fogok kikötni.
karajjj: szó sincs róla, mihelyst kiötlöttem valamit, egy másik témába belinkelem ha érdekel. Egyelõre (még 2 nap) kísérletezgetem. Lehet, hogy az ActiveX/COM-os verziónál fogok kikötni.
A vicc, hogy ez a csávó hírdet számítástechnikai oktatást, ennek keretében honlapkészítést. A másik meg, hogy nyári infó táborokat szervez, hasonló okítással egybekötve. Nevetséges! <#szomoru1>#szomoru1>

szóval mûhelytitok 😄
Ha belepusztulok akkor haláli! 😊
Már elõre látom, hogy ez is csak úgy lesz, hogy csak addig kell, amíg nincsen kész.
Már elõre látom, hogy ez is csak úgy lesz, hogy csak addig kell, amíg nincsen kész.
Az említett oldal valószínûleg nem a webdesign miatt jött létre, hanem a rajta levõ Google-hirdetések miatt - amit az Adblock megfog.
Másrészt a szavazás - mint általában a szavazások többségénél - nincs semmilyen Captcha-védelem, vagy nem küld aktiváló levelet, vagy nincs regisztrációhoz kötve. Ráadásul ez egy ingyenes portálgeneráló oldal modulja, szóval a többi freewb.hu oldalon is sebezhetõ - amit valaki már ki is használt.
Másrészt a szavazás - mint általában a szavazások többségénél - nincs semmilyen Captcha-védelem, vagy nem küld aktiváló levelet, vagy nincs regisztrációhoz kötve. Ráadásul ez egy ingyenes portálgeneráló oldal modulja, szóval a többi freewb.hu oldalon is sebezhetõ - amit valaki már ki is használt.