Ronda weboldalak

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

#102-ben ott a link és nézd meg az oldal forrását
linkt 😄

tényleg, megnéztem a kódot, fullmindegy, hogy mit írsz be, nem tudsz továbblépni, mert csak az indexet hozza be
Láttam már sok ilyen oldalt, de ezt most végigolvastam. Fogalmazni azt tudnak ezek a csalók, de jól is hangzik amiket írnak......az ember szeretné elhinni. De viszont ha megnézitek, a belépés gomb ugyanúgy az index.php-ra továbbít, szóval semmi más tartalom nincs itt szerintem csak ez az egy lap 😄 Mondjuk lehet hogy ha megfelelõ kombinációval lépsz be akkor más lapot generál ki, de nem hiszem...

ezt most kaptam mailben, annyira nem tré, de mekkora átbaszás lehet már mögötte...
Higany
Sziasztok! Bocsi, hogy itt zavarok, de eddig sehol nem kaptam választ a kérdésemre. Szeretnék a honlapomra tenni egy flash alapú naptárat, amibe idõközönként bele lehetne tenni fontosabb eseményeket. Ilyenre gondoltam, persze ingyenesre. Sajna a neten nem találtam sehol. Ha PM-be küldene valaki, azt is nagyon megköszönném! További jó hetet mindenkinek és köszi elõre is a segítséget!

a tdk voltmár, de a stadleré atombrutál 😄DDDDDDdd
fõleg a sör 😄
Solten
tdk.hu... <#wow3> atyaeg.. vajok lattak a japanok? <#vigyor1>

<#hehe>

Saor Alba

ezt de meggyûlöltem..
totya24
tdk.huu ?😊 Néztétek-e?😊 (remélem, még nem volt róla szó😊)
vagy másik: link

Blues, Peace and Jimi Hendrix...

Ez azért nem olyan vészes

Bexter

http://bexter.hu Szép Fényeket!

Higany
Köszönöm! Majd lecsekkolom! <#worship>

ATW

pyrohun
ezt kérdeztem, hogy weblapot szeretnél-e..

LayerSlider, WeatherSlider, wpStickies - our famous plugins are available at CodeCanyon! More info @ http://kreaturamedia.com

Higany
Semmi extrát. Van egyik havernak egy honlapja, azt szeretném feltölteni valahová. Lehetõleg ingyen. Max. 500 megás tárhely kéne. Pl. az extra.hu is jó lenne, csak már nem lehet regelni. Köszi a segítséget! Csõ!

talán ha leírnád, hogy pontosan mit is akarsz...
Higany
Hát ez elég hülyén hangzik! Én egy mindenki által elérhetõ weblapot szeretnék, nem fájlcserélést!

pyrohun
simán elküldöd a fájlokat emailben egy adott (általad létrehozott) gmail-es címre. majd bárki onnan le tud szedni mindent, akinek megadod a postafiók jelszavát 😊 Semmi extra nincs ebben 😄

LayerSlider, WeatherSlider, wpStickies - our famous plugins are available at CodeCanyon! More info @ http://kreaturamedia.com

Higany
Köszi, de hogyan? PM-be elmondanád? THX!

pyrohun
ha weboldalt akarsz, akkor passz. Egyébként gmail-t is lehet ilyenre használni okosan 😊

Higany
Szevasztok! Bocsi, hogy ide írok, de nem tudtok véletlenül egy ingyenes webtárhelyet, max 500 megának, minimális reklámmal? Köszi! Csákó!

amúgy 3-4éve vettem egy ebook-ot: kuzmina jekatyerina - programozás c++ builder rendszerben volt a címe... 1lemezen volt maga a könyv elektronikus verzióban és a builder installja is (igaz trial verzió), ha úgy nézzük az egészért fizettem, de a builder trialja ingyen letölthetõ... csak hát kényelmesebb, hogy rátették, minthogy keresgesse az ember és többszáz megás installt töltögessen... 😊 de valószínû, hogy kértek borlandéktól engedélyt ehhez... viszont külön árulni már törvénybe ütközõ lenne... nemtom h pl a gimp-el mi a pálya... azért ez elég kicsi cucc és aki annyira sülthal, hogy nem tudja letölteni, az meg is érdemli, hogy fizessen érte 😊) egyébként a figura elég unszimpatikus a hozzáállásával... "kamusi frigyes"

You\'ll Never Walk Alone!!! (A véleményem mindenhol SZUBJEKTÍV vélemény->kéretik nem megkövezni érte!)

Calver

"The trees move. Do you not see it?"

meg azzal, hogy nagyon könnyen megtudja a címüket 😄
Met
A Gimp jogtulajdonosainak kell szólni 😊 Õket fenyegesse a diplomáival

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

torrent, torrent és torrent... 😄
Ability
A sok sablon meg hát nem tudom, vajon honnan szerzett ennyit? Mert számszerûleg rohadt sok, akármilyen gagyik is. Valahonnan összelopkodta, másra nem tudok gondolni. Amúgy amik ki vannak téve oldalra azok nekem ismerõsek valahonnan...
várjál, erre írta nekem, hogy õk megvették mindnek az értékesítési jogait 😄DDDDD
Ability
De ez lényegtelen, nem csinálhatnak kereskedelmi terméket belõle. Nem csak magát a programot nem árulhatják, hanem a csomag részét sem képezheti elvileg.
azt mondta, õ ezekért nem kér pénzt...
hát akkor miért? egy szaros e-book kerül 20 000-be? 😄
Ability
Gondoltam, hogy Gimp benne lesz, annyira adta magát, még írtam is amikor betettem a weboldalát. Írta, hogy képszerkesztõ, képmanipuláló programok. Na mondom igen, itt van a Gimp, Photoshop szintû program, teljesen ingyenes, ha van esze azt teszi bele. Csakhogy a Gimp szabad szoftver, pénzért nem lehet továbbadni, de csak "a csomag részeként" sem.
mert elõtte kérdeztem tõle, hogy mik vannak benne, svoinetre meg gimpre emlékszek
Met
Azt honnan tudod, hogy milyen progikat árul? Nem nagyon mélyedtem bele a weboldalába.
De azt a rengeteg sablont megnézném, mennyi template monsteres van benne 😄

megírtam neki, hogy egy egész tankör rajta röhög most, azóta nem írt... 😄
pyrohun
"A feljelentés nem célravezetõ, mert nálam alapelv, hogy legalább háromszor adom vissza az engem ért támadást."

Megkérdeztem volna tõle, hogy:

Kedves Garay Úr!

Ön talán összekeveri saját magát Ludas Mátyással? Netalán Önben reinkarnálódott Matyi, vagy egyik késõi leszármazottja?

már baszik visszaírni 😄
Met
vigyázz vele, elmegy és hozzád vágja a könyveit 😊

pyrohun
looool, elmebeteg 😄DD

😄

&#1641;(×&#815;×)&#1782; Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.

😄_A:SDA_.da-sd.

überfasza<#idiota><#idiota>
Calver
fõleg ha belenéz az ember a forrásába:
"if the lhc actually destroys the earth & this page isn't yet updated
please email [email protected] to receive a full refund"

Calver

allock

#hhwnd

ez a világ legértelmesebb oldala... meg tudod rajta nézni, hogy épp karácsony van-e? 😊 de van még jópár hasonló...

You\'ll Never Walk Alone!!! (A véleményem mindenhol SZUBJEKTÍV vélemény->kéretik nem megkövezni érte!)

😄DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
neki 2 diplomája van? hûûû... errõl eszembe jut a kövektezõ vicc: 😊

egy jedi és egy kisebbségi állampolgár találkozik... megszólal a jedi:
- velem van az erõ!
- velem meg a fél falu