Ronda weboldalak
← ElőzőOldal 9 / 9
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
<#wilting>#wilting><#wilting>#wilting><#wilting>#wilting>
na, ajánlom laszlo39design referenciáit, mert ritka igénytelenül vannak összerakva... (a figura saját oldala már alakult, de pár hónapja még igen ramaty volt)
de a csacsi design studio honlapja is egy gyöngyszem...
nem akarok senkit se megsérteni, de ha valaki ebbõl akar pénzt keresni, hogy "webdizájnerkedik", akkor a végtermék legalább üssön meg egy minimális szintet...
de a csacsi design studio honlapja is egy gyöngyszem...
nem akarok senkit se megsérteni, de ha valaki ebbõl akar pénzt keresni, hogy "webdizájnerkedik", akkor a végtermék legalább üssön meg egy minimális szintet...
You\'ll Never Walk Alone!!! (A véleményem mindenhol SZUBJEKTÍV vélemény->kéretik nem megkövezni érte!)
írd be googleba:
gportal
pl:
csacskafloricienta gportal<#wilting>#wilting>
pl:
csacskafloricienta gportal<#wilting>#wilting>
Sziasztok!
Egy iskolai project kapcsán nyitottam ezt a topicot, mivel találnunk kell egy weboldalt, ami csúnya és ráadásul a mondanivalójával is probléma van. Ha bárki talál ilyet, itt a lehetõség hogy megossza a nagyközönséggel 😊
Nekem lehetõleg egy angol oldal kellene...
Egy iskolai project kapcsán nyitottam ezt a topicot, mivel találnunk kell egy weboldalt, ami csúnya és ráadásul a mondanivalójával is probléma van. Ha bárki talál ilyet, itt a lehetõség hogy megossza a nagyközönséggel 😊
Nekem lehetõleg egy angol oldal kellene...
← ElőzőOldal 9 / 9