Rock kocsmák
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
★ d λ r k i Steam http://steamcommunity.com/id/darki81 ★
Rip.
Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.
Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.
Az alkohol öl, butit és gyomorba döntöm.
a hangosítás profimunka,znkaroknak tudom ajánlani,ritka az ien,nagyobb fesztiválokon sincs ien:).,
Nem gondolonám hoyg az átlagnál nagyobb számban fordulnak elõ az intravénások,teljesen barátásgos hely,még rockfaterral is osszehaverkodtunk:D.
nagyon nagy arc:D,rockFater:))
Szóval asszem toxícba még visszatérünk:)
Igaz kicsit sok a drogos meg ilyesmi de azért jó hely.
http://www.toxicmusic.hu/
Sánta kutyának híg a leve. Néma gyereknek anyja se látja a fától az erd?t. Most ugrik a majom elásva.
pumpált πna... a legjobb... lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék
nem túl nagy, tavasztól õszig a kerthelyiség nyitva van, van csocsó, biliárd, zenegépben jó playlist,árak nem túl magasak tavaly voltam ott utoljára(idén még nem volt idõm) akkor volt a fél liter házi(!!!!) sör 200pénz, családias légkör, taknyokat nem engednek le, és vannak kisebb konceretek is....
pumpált πna... a legjobb... lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék
War. War never changes.
\"Szeresd a tavaszt, vagy húzd meg a ravaszt Állj ki délcegen, vagy feküdj ki részegen Próbálj élni boldogan, vagy ne vedd komolyan.\"
móron volt egy. régen. már bezárt. :( haverokkal mindig oda jártunk. elég igénytelen volt és kicsi de nagyon családias :D mindenki ismert mindenkit. a zenegépbe ilyen szar metál zenék szóltak állandóan :D de azér el tudtuk viselni. néha egy-két koncert. nagyon nagy pogó volt. whááá jó visszaemlékezni. hiányzik a hely. :(
\"You are fucking crazy people!\"
aztán nyíregyen a rock inn,rock jamboree..
Sárvárona kuglizo,,eszméletlen gyönyörû mantrás csajok szoktak lejárni XD
pesten pedig zp,ráday,vörös yuk
Ezek fasza helyek mind
az meg hogy nagyon jo volt..hat...lehet hogy nem ugyanott jartunk ;)<#confused>#confused><#confused>#confused><#confused>#confused>
Racism is a weapon of mass destruction!
Bp-n csak a Rádai Clubban voltam eddig, 2 éve kb, az is egész jó volt...
War. War never changes.
L2 | LvL 70 SPS | NobleSoul
,,Inkább haljak meg állva, minthogy térden csúszva éljek\"
Ha érdekel 8500 ft szinte ingyenes sportfogadási bónusz, írj üzenetet!
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Akkor,,Ezen a 2 egyforma képen 3 hiba van,amit kurva nehéz észrevenni,sok sikert gyp-k.
fav
:P
Szeressük sorsunkat, bármilyen is. Aki szeretni képes a rossz napokat, becsülni tudja majd a szép pillanatokat. Higgy az álmaidban! http://www.evanescence.com/
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
Azt hiszem ezeknek mind megfeleltem. Hidd el szombat esténként kõkemény rock szól!<#alien2>#alien2>
www.chem.yale.edu/
amúgy meg mi az hogy
Háború a béke megteremtése.Béke felkészülés a háborúra!