Rock kocsmák

Oldal 1 / 2Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sintértelep:)

Mondj már egy helyet ahol bombázó rocker csajok vannak:D

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Up

Kmarha
elvileg nem rég fel lett újítva.. azóta nem voltam, ideje lesz bepótolni :D

Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.

Csepel, Tárház utca 4. Pandora étterem...ismerõs vkinek?

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

darki81
pesten a jászainál az uw a zsír csehó <#alien2><#bdead><#vigyor1>

&#9733; d &#955; r k i Steam http://steamcommunity.com/id/darki81 &#9733;

Ám szomorú aktualitása van a pécsi városnak,elhalálozott Toller László,akinek köszönheti a város ezt az egész Európa Kúltúrális Fõvárosa Címet,és Pont az nem élvezheti aki Összehozta,.
Rip.

sz4bolcs
Csoporttársam mesélte, hogy mikor leköltözött Bp.-rõl Pécsre, bement valami kocsmába, és az elsõ ember, akivel találkozott, az rockfater, aztán nézett hülyén, kérdezte a csapost, hogy 'itt sok ilyen van?'. :D

Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.

rockfater nagy ember!!,a vizbûl veszi ki a zoxigént:D

sz4bolcs
Ehh, Rokkfater ilyen nagy ember? Sokat gangeltünk Pécsett a Badacsonyban, ahol õ is rendszeresen megjelent. Szeretjük... Nagyon pánkrokk. :)))

Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.

Ám már nincsen házi sörük,,én bírtam,,a legjobb volt,plláne 160ft 1 korsoval vicceslsz?:D

HiPPoNaX
A hazi soruktol azota tartok, amiota egyszer a hordo aljat kaptam... Eletemben nem voltam meg szarul 1 korso sortol :D

Az alkohol öl, butit és gyomorba döntöm.

Vasárnap leteszteltük a fringe keretein belül,mókás hely,Hasonló a Vörös Yukhoz pesten...
a hangosítás profimunka,znkaroknak tudom ajánlani,ritka az ien,nagyobb fesztiválokon sincs ien:).,

Nem gondolonám hoyg az átlagnál nagyobb számban fordulnak elõ az intravénások,teljesen barátásgos hely,még rockfaterral is osszehaverkodtunk:D.
nagyon nagy arc:D,rockFater:))

Szóval asszem toxícba még visszatérünk:)

Pécsen tudom ajánlani a Toxicot.
Igaz kicsit sok a drogos meg ilyesmi de azért jó hely.
http://www.toxicmusic.hu/

bujcsik555
Gyulán nem tud valaki egy jó helyet?

Sánta kutyának híg a leve. Néma gyereknek anyja se látja a fától az erd?t. Most ugrik a majom elásva.

Christiansen
_D:D_:D_:Dd

Looooser
ugye? az egyik legjobb sör amit valaha ittam

pumpált &#960;na... a legjobb...     lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék

Christiansen
lol de rohadt rég voltam.. az a házi sör iszonyat súlyos.

Christiansen
neméppen.. _:DD:

teke, rádai, filter, vörös+kékyuk, rocktogon

tenkenorman
Old mans pub?

http://www.tenke.hu

Looooser
ha rock kocsmát keresel a Blaha ésa keleti közt vng kis utcában a Teke sörözõ:
nem túl nagy, tavasztól õszig a kerthelyiség nyitva van, van csocsó, biliárd, zenegépben jó playlist,árak nem túl magasak tavaly voltam ott utoljára(idén még nem volt idõm) akkor volt a fél liter házi(!!!!) sör 200pénz, családias légkör, taknyokat nem engednek le, és vannak kisebb konceretek is....

pumpált &#960;na... a legjobb...     lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék

Februárban még nyitva volt asszem, de utánajárok... az, hogy jó volt az azt jelenti, hogy nekem tetszett, fõleg amikor még a régi csapos volt ott.

War. War never changes.

kommersz
crazymama2

\"Szeresd a tavaszt, vagy húzd meg a ravaszt Állj ki délcegen, vagy feküdj ki részegen Próbálj élni boldogan, vagy ne vedd komolyan.\"

NeverwinterKING
+fav

móron volt egy. régen. már bezárt. :( haverokkal mindig oda jártunk. elég igénytelen volt és kicsi de nagyon családias :D mindenki ismert mindenkit. a zenegépbe ilyen szar metál zenék szóltak állandóan :D de azér el tudtuk viselni. néha egy-két koncert. nagyon nagy pogó volt. whááá jó visszaemlékezni. hiányzik a hely. :(

\"You are fucking crazy people!\"

amit bírtunk kecskeméten a rock café,,,az emeleten a hatalmas metalica freskóval és a dohos szagú pincével,,ahol a helyi znkarok jáccotak,,pl,emeretta,

aztán nyíregyen a rock inn,rock jamboree..

Sárvárona kuglizo,,eszméletlen gyönyörû mantrás csajok szoktak lejárni XD

pesten pedig zp,ráday,vörös yuk

Ezek fasza helyek mind

gfreak
kombathelyen az mar bezart ha jol tudom

az meg hogy nagyon jo volt..hat...lehet hogy nem ugyanott jartunk ;)<#confused><#confused><#confused>

Racism is a weapon of mass destruction!

rokkocsma, paff.

veszelka
512, keszthely...

Szombathelyen a Rock café, nagyon jó...
Bp-n csak a Rádai Clubban voltam eddig, 2 éve kb, az is egész jó volt...

War. War never changes.

fook
ez nem a retek ?:D

csgery
Ezt teljesen komolyan mondta. xDDD (igen, sajnos vannak még sötét emberek az ég és felhõ színûû topikok közöttxD)
John Cena
pont tegnap néztem ezt a HArd Rock Cafét :D kurva jó lehetett drága hely??

L2 | LvL 70 SPS | NobleSoul

Falcon87
Régi és ócska :D valamikor hat éve beszoptam vele :DDDdd

,,Inkább haljak meg állva, minthogy térden csúszva éljek\"

kraawz
de legalább ne 5 évvel ezelõtti ilyet nyomnál be, amit mki ismer

Ha érdekel 8500 ft szinte ingyenes sportfogadási bónusz, írj üzenetet!

Jim Morrison
Voltam már pár ilyenben :

Ez a Londoni

Marha jó!

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

mííícsoda,,az csak csend és nyugalom:D

nem jött be ez az ilyesztgetõs izé :D
szóval..mivel itten én vagyok az úr ,,ezér most aki a képben a hibákat megtalálja az fizethet a gyps szikorafanoknak&kereszténymániacoknak 1 sört.

Akkor,,Ezen a 2 egyforma képen 3 hiba van,amit kurva nehéz észrevenni,sok sikert gyp-k.

Sickness
kakukk fogó <#gonosz1>

Fogd már be a pofád, ha hozzám beszélsz!

btw
fav
:P

Remélem, hogy ez csak vicc volt, ennyire nem lehetsz sötét! xD

khm,a mondat végével nem értek egyet XD

jackcsabi
Ha szerinted rock = sátánista akkor menj és aludj egyet, vagy nézz utána, én rocker vagyok mégse vagyok sátánista, és nemis iszok :)

Szeressük sorsunkat, bármilyen is. Aki szeretni képes a rossz napokat, becsülni tudja majd a szép pillanatokat. Higgy az álmaidban! http://www.evanescence.com/

joebacsi
Wigwam

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

ahol rock koncertek vannak hétvégenként
sztem ahol legalább 6 pár acélbetétes toporog és metallica dübörög és rokerlyányok köldökébõl szívod a sört,,vmi iesmi:)

atomabszorpcio
"Ide Jöhetnek a Rock kocsmák,tapasztalatok népsûrûség stb:)"

Azt hiszem ezeknek mind megfeleltem. Hidd el szombat esténként kõkemény rock szól!<#alien2>

www.chem.yale.edu/

atomabszorpcio

Nah egészségetekre srácok! Nazdarovje!

www.chem.yale.edu/

nonicks
új reg létretedre jól megy az új topik rombolásra :D
amúgy meg mi az hogy rock kocsma?:D

Háború a béke megteremtése.Béke felkészülés a háborúra!

Oldal 1 / 2Következő →