Dj-k topikja
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive
A "látványos" helyeken forog a cd.
Jártam már 1-2 jobb helyen de 800 asba forgott a lemez.....
nincs hozzá türelmem😞
éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive
\"Az élet életveszélyes. Eddig senki nem élte túl.\" \"Ne igyál, ha vezetsz, mert könnyen magadra öntheted!\" \"Az alkoholizmus nem más, mint örökös harc a másnaposság ellen\"
De Pc az tényleg gáz, az csak a szórakozásra jó, másra nem.
Valahogy ne oktass ki, hogy hova akasszam a keverõmet, mert valahol el kell kezdeni, és még nem adatott meg nekem az, hogy akármilyen lejátszót vegyek. Akár CD-t akár bakelitet.
(mellékes: az "akaszd" szót úgy írják, hogy akazd)
😊
...::::::...
http://zebra.nhely.hu/ Zebra Privát Szeméttelepe http://www.hulyesuttyok.nhely.hu/ Hülye Suttyók Szeméttelepe
!JBL Northridge E-CH90+!JBL Northridge EC25+!JBL Northridge E20 Marantz SR 3001+Marantz DV4003
Ez a nyûgöm a Trakesszal már évek óta,ugyanis én csak az external mixer módot akarom használni,külsõ keverõvel,mintha 2 cd player-rõl nyomnám...
!JBL Northridge E-CH90+!JBL Northridge EC25+!JBL Northridge E20 Marantz SR 3001+Marantz DV4003
inkább akaszd szögre a keverõdet, mert ez így elég nevetséges.
meg dj ruhák, hahahaha
fõleg, ha egy cd dj vinyl feliratos polóban rohangál, elég ciki, mint a cd-zés.
TraktorDJ nem minden hangkártyát tud felismerni úgy tudom.
Hogyan tudom úgy beállítani,hogy a két hangkártyát egyszerre kezelje???
A külsõ mixeren jelenjen meg mindkét deck hangja sztereóban, de külön csatornákon...( "A" deck 1-es vonalbemenet,"B" deck 2-es vonalbemenet.)
Virtual DJ-nél ez mûködik ebben a felállásban.
Deck A
Q / A - Pitch Bend Up/Down
W / S - Tempo Up/Down
Deck B
P / L - Pitch Bend Up/Down
O / K - Tempo Up/Down
A többi meg keverõvel. 😊
Van olyan progi amivel a loopok tempóját tudom állítani?
\"Az élet életveszélyes. Eddig senki nem élte túl.\" \"Ne igyál, ha vezetsz, mert könnyen magadra öntheted!\" \"Az alkoholizmus nem más, mint örökös harc a másnaposság ellen\"
Csak régi.
No de amikor én kezdtem a Pioneer CT-506 volt a csúcs!
Na az a régi.

No-no ez csak megállapítás, attól lehet jó hogy gagyi, de a legjobb a Pio.
Az én idõmben még az csak álom volt😊
Da a mai napig szervizelek Dj tecnikát, és a legjobb barátom (egyben régi tanítvány) neves Dj. (nevet nem mondok)
Sok-sok alkoholba ázott 100 ast és 800 ast ástam már szét.
500 és 600 as keverõkrõl nem is beszélve....
Csak sajnos az anyagiak nekem nem megfelelõek, hogy cicó Pio-val keverjek. 😄
Okok. 😄
RMX 30-asom is 3 csatornás és két csatornát használok csak.
De #57 és ne mond, hogy a pio-t választanád mert behalok. 😄
mila69en 12 évet aktívan és pár éve csak passzívan vagyok a szakmában. 1990- tõl 😊 De baromi öreg vagyok már.....fenébe
nem mond nekem hogy nem fogadnál el otthonra egy allen&heat vagy egy outline keverõt?😄
Aki meg attól érzi magát profi"didzsének",mert drága felszerelése van,azt csak sajnálni tudom... <#eplus2>#eplus2>
Lényeg a lényeg,otthonra nem kell "klubcucc",amit arra terveztek hogy ipari szinten nap mind nap nyúzzák...De ha valakinek van rá keret,hát lelke rajta,vegyen.
Viszont egy 300 ezres mixerért kár gürizni ha otthon a kisszobában lapul,és 7végente üzemel 2-3 órát...
Véleményemet nem kötelezõ elfogadni! <#hawaii>#hawaii>
Tudok neked olyat ami szebben szól mint a Pio, de azt elismerem, hogy az élre törtek a Dj technikájukkal.
Pedig ha veszed a Pio-100-as lejátszókat, csúsznak, és ha egyszer valami rottyra megy benne akkor kuka. 😊
A Pio nem divat márka, az egyetlen korrekt DJ technikát gyártó cég.
A többi gagyi utánzat, amatõröknek való "izé".
dehát xone az xone😄