Dj-k topikja

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

mila69en
hát végülis ez is relativ mert ugye kinek mi a látványos?😊 számomra pl pont aza látványos ha nem cd-rõl nyomják de persze ez megint egy másik világ😄

éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive

jaszy
Külföldön.... ne onnan induljunk ki.
A "látványos" helyeken forog a cd.
Jártam már 1-2 jobb helyen de 800 asba forgott a lemez.....

mila69en
jó lenne megtanulni a progit de fl studio után egyszerûen nem jövök rá😄
nincs hozzá türelmem😞

éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive

mila69en
tévedsz! a nagyok már nem használnak lejátszótXDDD hanem ableton tolják😊

SiteDisagner
ez elég megosztott. ma már egyre jobban teret nyer ableton, és jobb mint egy lejátszó+keverõ..

\"Az élet életveszélyes. Eddig senki nem élte túl.\" \"Ne igyál, ha vezetsz, mert könnyen magadra öntheted!\" \"Az alkoholizmus nem más, mint örökös harc a másnaposság ellen\"

jaszy
Már a "nagyok" is Cd-t használnak, lásd Tiesto.
De Pc az tényleg gáz, az csak a szórakozásra jó, másra nem.

Doog
Egy szóval nem mondtam, hogy nekem house, progresszív, trance stílusok jelentik a Dj-zést, csak felsoroltam párat ha meg nem sértettelek. 😊

Valahogy ne oktass ki, hogy hova akasszam a keverõmet, mert valahol el kell kezdeni, és még nem adatott meg nekem az, hogy akármilyen lejátszót vegyek. Akár CD-t akár bakelitet.

(mellékes: az "akaszd" szót úgy írják, hogy akazd)
😊

...::::::...

vegyetek lemezjátszót 😊 a dj szakma ott kezdõdik , sose lesz pc vagy cd a fasza. persze egy jó bebaszós bulin jobb a pc 😄

http://zebra.nhely.hu/ Zebra Privát Szeméttelepe http://www.hulyesuttyok.nhely.hu/ Hülye Suttyók Szeméttelepe

Dundidio
Bocsi, "internal" módot,az a külsõ mód...

!JBL Northridge E-CH90+!JBL Northridge EC25+!JBL Northridge E20 Marantz SR 3001+Marantz DV4003

Dundidio
Okés köszi,edig én is eljutottam,csak az a kaki hogy amikor kijelölöm az audio device-t,akkor a deckekhez csak azt a hangkártyát hajlandó hozzárendelni amit elõzõleg kijelöltem,a másikat meg sem jeleníti...

Ez a nyûgöm a Trakesszal már évek óta,ugyanis én csak az external mixer módot akarom használni,külsõ keverõvel,mintha 2 cd player-rõl nyomnám...

!JBL Northridge E-CH90+!JBL Northridge EC25+!JBL Northridge E20 Marantz SR 3001+Marantz DV4003

szeretem az olyan "dj"-ket akiknek ez a szakma a house, progresszív és trance stílusokat jelenti..
inkább akaszd szögre a keverõdet, mert ez így elég nevetséges.

meg dj ruhák, hahahaha
fõleg, ha egy cd dj vinyl feliratos polóban rohangál, elég ciki, mint a cd-zés.
tessék a ma délelõtti butítás :o) http://data.hu/get/1404565/Zajzon_Hunor_MayPromo_05_06_liverecords.wma.html
Doog
Nekem ott lehet beállítani, hogy preferences--> audio setup--> Output routing.
TraktorDJ nem minden hangkártyát tud felismerni úgy tudom.

Dundidio
Akkor viszont segíts nekem légyszíves!
Hogyan tudom úgy beállítani,hogy a két hangkártyát egyszerre kezelje???
A külsõ mixeren jelenjen meg mindkét deck hangja sztereóban, de külön csatornákon...( "A" deck 1-es vonalbemenet,"B" deck 2-es vonalbemenet.)
Virtual DJ-nél ez mûködik ebben a felállásban.

Doog
Nekem simán felismeri a hangkártyákat a 3-as Trax.

mila69en
jaaaa😄 erre nem gondoltam<#vigyor3>

Petka
Én is úgy gondoltam, de ettõl függetlenül a deckek kezeléséhez lehet billentyûket használni. Azért érdekelne, mert én is így használom.

Deck A
Q / A - Pitch Bend Up/Down
W / S - Tempo Up/Down

Deck B
P / L - Pitch Bend Up/Down
O / K - Tempo Up/Down

A többi meg keverõvel. 😊

Dundidio
Van olyan Traktor program verzió ami tudja már a két hangkártyát kezelni??

sziasztok!
Van olyan progi amivel a loopok tempóját tudom állítani?
mila69en
hát lehet hogy nagy fasz***ot mondok😄 de szerintem aki használja a traktort minimum egy keverõt használ mellé....

Petka
Ha már így szóba került a traktor, kíváncsi lennék ki milyen billentyûzet kiosztást használ, mert ugyebár egérrel... 😊

Doog
Kinek így kinek úgy. 😊

Doog
Így van nekem meg is van még. 😄
Csak néha csúszik a szíj rajta.

Dundidio
Akinek nem inge...Akinek meg inge,az kapja bééé... <#eplus2><#eplus2><#eplus2>

Dundidio
Sok "didzsének" nem a rendelkezésre álló technika a legnagyobb baja,hanem az agymûködése...Illetve ennek teljes mértékû hiánya... <#hehe>

kivéve, ha apuka megveszi... 😄
Dundidio
Friss jogsisnak is faszság FERRARI-val kezdeni... <#eplus2>

SiteDisagner
Felesleges belsõ effektek miatt elõnyben részesíteni a keverõket. Youtube-on néztem videót ilyenekrõl, egyiknél azt állították vagy 30 van. Srác zenél, aztán ráteszi effektet, kb semmi nem történik, széttárja kezét, hogy õ sem tudja ez mi lehet. Összesen ha 3-4 ami mûködik rendesen, az is uncsi flanger, vagy valami torzítás. Nem érnek semmit.

\"Az élet életveszélyes. Eddig senki nem élte túl.\" \"Ne igyál, ha vezetsz, mert könnyen magadra öntheted!\" \"Az alkoholizmus nem más, mint örökös harc a másnaposság ellen\"

jaszy
Ezt nem adja el senki. Ez egy ereklye, ahogy írtad.

bazz, pont most akartam írni, hogy nagybratyómnak van ilyenje 😄
mila69en
ilyenje van nagy bátyámnak! és az istené nem akarja nekem adni az ereklyét😄

jaszy
Ez igaz.... nem rossz. Nem is fikázni akartam.
Csak régi.

No de amikor én kezdtem a Pioneer CT-506 volt a csúcs!
Na az a régi.

mila69en
igaz hogy régi technika de még mindig közkedvelt😊 és mindent túlél! 100 lejátszok tiszteletet érdemelnek😄

jaszy
6-8 éve annak számítottak.

No-no ez csak megállapítás, attól lehet jó hogy gagyi, de a legjobb a Pio.
Az én idõmben még az csak álom volt😊
Da a mai napig szervizelek Dj tecnikát, és a legjobb barátom (egyben régi tanítvány) neves Dj. (nevet nem mondok)

Sok-sok alkoholba ázott 100 ast és 800 ast ástam már szét.
500 és 600 as keverõkrõl nem is beszélve....

jaszy
Régi technika, azzal már nem példálóznék,

mila69en
amúgy nem is értem hogyan voltál te szakmába 12 évig ha pion kívül minden más gagyi?:<#zavart2>

mila69en
nana a 100-as lejátszók a legjobbak a pio termékei közöttxD mára már legendásak😄 és még nem automata djlejátszó😊 800 "félautómata" az 1000-esk röl meg mindenki tud zenélni csak pár gombot kell megnyomni oszt megy is

örülnék én itthonra minden szarnak... 😄
mila69en
és ez mit is takar pontosan? attol nem fog változni a véleményem, hogy te x éve a szakmában vagy😄

Doog
Értemén, hogy nem a 100-asra gondoltál de én példának hoztam és az is Pio. <#ravasz1>
Csak sajnos az anyagiak nekem nem megfelelõek, hogy cicó Pio-val keverjek. 😄

Doog
"Aki igazán profi annak két poti is elég ahhoz hogy lenyûgözõt és maradandót alkosson..."

Okok. 😄
RMX 30-asom is 3 csatornás és két csatornát használok csak.
De #57 és ne mond, hogy a pio-t választanád mert behalok. 😄

jaszy
Nem 100 asra gondoltam. 800 as amivel egy valamirevaló DJ dolgozik mostanság.
mila69en 12 évet aktívan és pár éve csak passzívan vagyok a szakmában. 1990- tõl 😊 De baromi öreg vagyok már.....fenébe

mila69en
régen az élre törtek... de jó pár éve semmi újat nem tudnak felmutatni mk2? mk3? nevetséges😊 a numark már hány éve paiacra dobta a cdx lejátszóit amit ugye nem kell bemutatni a pio beépült a köztudatba hubazze ez pio akkor ez a tuti numarkot is ezerszer többre becsülöm mint a piot

mila69en
nem kell otthonra klubb cucc! de azért jó lenne nem?<#vigyor3>

nem mond nekem hogy nem fogadnál el otthonra egy allen&heat vagy egy outline keverõt?😄

mila69en
hátha te mondod😄

Dundidio
Aki igazán profi annak két poti is elég ahhoz hogy lenyûgözõt és maradandót alkosson...
Aki meg attól érzi magát profi"didzsének",mert drága felszerelése van,azt csak sajnálni tudom... <#eplus2>

Lényeg a lényeg,otthonra nem kell "klubcucc",amit arra terveztek hogy ipari szinten nap mind nap nyúzzák...De ha valakinek van rá keret,hát lelke rajta,vegyen.
Viszont egy 300 ezres mixerért kár gürizni ha otthon a kisszobában lapul,és 7végente üzemel 2-3 órát...

Véleményemet nem kötelezõ elfogadni! <#hawaii>

Doog
Hát én nem mondanám, hogy gagyi a többi cucc.
Tudok neked olyat ami szebben szól mint a Pio, de azt elismerem, hogy az élre törtek a Dj technikájukkal.
Pedig ha veszed a Pio-100-as lejátszókat, csúsznak, és ha egyszer valami rottyra megy benne akkor kuka. 😊

jaszy
Na te túrót sem értesz ezek szerint ehhez az egészhez!
A Pio nem divat márka, az egyetlen korrekt DJ technikát gyártó cég.
A többi gagyi utánzat, amatõröknek való "izé".

Doog
Csak írtam. Nem függ össze.😄

mila69en
hogy jön a xone-hoz a pio?😄 meg a reloop? áhh pio ez ilyen divat márka😄 ezerszer vestax, denon, mint pio... pio-rol mindig a nike jut eszembe szó se róla jó cuccok a piok csak nevetségsen túl vannak árazva a reloop keverõk valóban gyönyörûen vágnak
dehát xone az xone😄