LG KP500

← ElőzőOldal 5 / 5

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sziasztok!!!
A következõ kérdésekkel fordulnék hozzátok 2 telóról van szó.
1:van benne memóriakártya az van beállitva elsödleges tárolási helynek,ez rendben,de ha bluuthon küldenek valamit rá teszi a telóra is,átrakom a kártyára és mondom törlöm a teloról ne foglalja a helyet,erre a kártyáról is törli.Hogy függ össze a 2 memória?vagy én vok béna?beállitás....?
2:1-2 nap alatt lemerül álló helyében,kaptunk új akksit meg szoftver frissitést,nem változott,még hordjuk vissza ..........
thx üdv bye
yakisha
hát nem tudok más megoldást rá, talán próbáljátok meg lg szaküzletben megtudakolni v nem tudom. :S

de tõle viszont mki más megkap mindent... :) ezért érdekes, nyilván eszembe jutott ez is.
yakisha
talán a másik személy telefonját kéne bevizsgáltatni, nem a tied:)

sziasztok! én is nemrég vettem ezt a telefont, és jónak találom, annyi problémám van vele (ami viszont elég idegesítõ), hogy pont attól a személytõl, akivel a legtöbbet sms-eznék, nem mindig kapom meg az üzeneteket. néha igen, néha nem, fogalmam sincs mi alapján válogatja meg, de tényleg rettentõ idegesítõ. vodafone elküldte szoftverfrissítésre, 3 hétig ott volt és most ugyanitt tartunk... persze mki mástól megkapok mindent... nincs valakinek akármilyen megoldási ötlete? :(
AnonyMusHun007
Elvileg: Ha nem írsz semmit az üres mezõbe és a "nyalókaikonra" böksz, akkor egy olyan listára lök, ami megfelel a keresés paramétereinek. (Jelen esetben az egész telefonkönyvet megjeleníti.) Azután meg már csak kiválasztod a nevet és a "Küldés"-re teszed az ujjad.

Sziasztok!

Pár napja vettem ezt a "kütyüt", nekem nagyon tetszik! :)

Most viszont akadt vele egy kis gondom... Nagyon ritkán írok smst, ezért is csak most futottam bele a problémába. Megírtam az sms-t, nyomok alul a "Címzett"-re, erre átvált a billentyûzet szám beírásra. Áh, gondoltam semmi gond, látom ott a "nyalókaikon", a keresés. Rányomok erre átlök egy másik oldalra, amin van egy beviteli mezõ, benne Név és egy vissza nyíl.
Hol lehetne elõvarázsolni a telefonkönyvet? (Lehet vmit elnyomkodtam, csak nem találom mit... )
A használatiban ennyi van az egészrõl: " A címzett számának megadásához érintse meg a T(1)-et a képernyõ tetején, vagy érintse meg a keresés ikont, és nyissa meg a címjegyzéket. "

Ötlet?
yakisha
nem néztem még úgy meg xD

dragon11
Én úgy értem, hogy a gépen milyen minõségû a képe..:) mert telefonban minden szép :D

yakisha
3 MPs kamerája van.
sztem jó a kép minõsége amit csinál, bár nem igazán szokásom fotózgatni :D
és nem is vagyok olyannyira szakértõ a képek minõségében, de sztem szép képeket csinál, nem zavaros, tiszta, éles képet csinál.

dragon11
Milyen képeket csinál?:D

yakisha
áá nem .. XD

( I love LGKP500 - spec. én imádom :) )

dragon11
Jó telefon ez?:D

yakisha
ja tényleg :D nem figyeltem sry..

AnonyMusHun007
Csak nem írom le annak a cirka 150 db játéknak a nevét... <#nezze> Nem gondoltad komolyan, ugye? <#falbav><#idiota>

AnonyMusHun007
Õt tisztelheted a #24-ben "Rarpass" néven.

yakisha
ja és egy jelszót is légyszi a tömörített fájlhoz :D

yakisha
nem tudom, nekem folyamatosan játsza le a számokat.
én is a minden számból választom ki h mit szeretnék hallgatni, de ha vége a kiválasztott számnak, kezdi a következõt..

yakisha
tudnál mondani vmi arról h mit takarnak a " game pack" elnevezések?
mármint h milyen játékok vannak benne ? :D

yakisha
simán ugyanúgy tudod lapozni mint a képeket a galériában. húzol rajta egyet és pá <#idiota>

R3TR0
hi

Nekem az a bajom a KP500 al hogy mikor ugye szeretnék zenét hallgatni bemegyek abba hogy minden szám azt ott rámegyek az elsõre és miután vége van a számnak nm megy tovább

ez miért van??

Amitn bemegy a bill zár a telefon nm megy tovább a következõ számra vége az elsõnek és ennyi..

EZt hol tom átállitani? vagy hol kell azt beállitani hogy folyamatosan jáccon lesz számokat?

Sziasztok, nekem is kp500am van és felraktam rá powerpoint fájlt de az elsõ oldalnál tovább nemtudok jutni, hogy kell lapozni?:)
AnonyMusHun007
Ilyen nincs...Nekem simán bejön, gondolom akkor nálad van a hiba.

Azért, hogy el ne szontyolodj megosztok veled 3 linket az oldalról: <#crazya>

Rarpass: elcampechano

yakisha
így se tom megnyitni

AnonyMusHun007
Hogyhogy nem mûködik? <#idiota>
Próbáld újra. :D

yakisha
nem mûködik ez a link, amit küldtél :S
de azért thx :)
egyéb ilyen oldalt nem tudsz véletlenül?

Eloldeszka
Hejj!
Eladó LG KP500-as, teljesen új, alig használt, pesten kipróbálható.

vodafone-os kártyával vihetõ 30.000-ért, amúgy 39.990 a vodánál.

írások a telóról:
http://www.telefonguru.hu/keszulekek/keszulek-guru_lg_KP500.asp
http://mobilarena.hu/hir/lg_kp500_erintokijelzos_mobil_olcson.html

írj:
sthc KUKAC vipmail PONT hu

Kösz a választ!
AnonyMusHun007
Jut eszembe:
-8 Gigáig bõvíthetõ MicroSD HC kártyával, ami azért nem rossz. :)
-Ugye a telefonban van kézírás felismerõ is, errõl annyit, hogy hasznos szerkezet azoknak az embereknek, akik nem úgy írnak mint én, mert az én írásomat még ember nem olvasta el, a KP500-nak sem sikerült valami fényesen ez a feladat... Gyöngybetûs kisdiákok elõnyben!
-MPEG4-et és 3GP-t is támogat így aztán egy videókonvertálás (és a megfelelõ képméret beállítása) után akár teljes filmeket is nézhetünk a készüléken. (Kipróbáltam, mûködik.)

AnonyMusHun007
Még friss a telefon, úgyhogy nem tudok még sokat mondani róla.
-Képernyõrõl annyit, hogy szép, nagy, de a szélei nem olyan érzékenyek, mint ahogy annak lenni kéne. De ezt 5 perc használat után megszokja az ember, utána egyáltalán nem zavar. Cerkát csak fólián próbáltam, csupasz kijelzõn nem, de a fóliát karcolja szépen. (De van a csomagban még egy plusz fólia.)
-Idõzítõ? Ezt passzolom. De van rajta ébresztõóra, szervezõ. Elég korrekt mindkettõ.
-Saját témát nem lehet beállítani (még). De már készült(ek) nemhivatalos skin(ek), de a telepítése nagyon macera...
-Szerintem jó választás 30k-ért. 3,2 MP-s kamera, rádió (50 csatorna tárolására képes, és meglepõen jól szól.) Lehúzták már azért, mert nincs benne 3G és a QWERTZ "billentyûkön" nehéz pötyögni. (Pedig lapát kezeimmel vígan SMSezgetek vele, netezni meg videótelefonálni pedig nem szoktam.)
-Szívesen.

AnonyMusHun007
http://www.mylgcookie.com/

Beregisztrálsz, és akkor már láthatod a feltett fájlokat és linkeket is.

Sziasztok! Én is ilyen telefont akarok venni csak elõtte szeretnék pár dolgot megkérdezni:
- lehet állítani a képernyõ érzékenységét?
- van rajta idõzítõ?
- a ceruza nem karcolja össze a kijelzõt, ha nincs rajta a védõfólia?
- saját témát be lehet állítani?
- az ujjat mindig érzékeli?
- és szerintetek jó választás?
- thx
yakisha
sziasztok.
engem is érdekelne ilyen oldal, ahonnan tudnék hozzá dolgokat leszedni.
Vki nem tud vmi ilyesmit?<#help>

dragon11
Utána néztem, van "ceruza" hozzá.. az a kérdés kilõve..

mobilarena-n nem ajánlott vétel, de tetszett.. hát nem is tudom.. a Viewty drágább, de az ajánlott vétel.. :)

dragon11
Helló..

Mennyire jó képet csinál? sajnálom, hogy nincs benne vaku.. ezért lehet az LG Viewty jobb vétel..

Aksija hogy bírja?

A képernyõhöz adnak "ceruzát" v. kézzel is elég?:)

TY!

sziasztok!!!nekem is ilyen telom van és érdeklõdni szeretnék h nem tudtok valami jó oldalt ahonnan lehet leszedni hozzá dolgokat?
theone91
Nincs Wifi... :\

SigS
Miért lenne hányadék a Symbian?
Rengeteg hasznos cucc van hozzá, és sok amatõr is írogat ezt-azt... <#nemtudom>

"A barátok olyanok mint a hópelyhek. Ha lepisiled õket eltûnnek" :)

Jagumo
köszi szépen :)

Fuck is easy, Fuck is funny, Many people fuck for money And if you think fuck is funny, Fuck yourself and save your money

Dzsini

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

passatgt
csak azon egy hányadék rendszer van:)

R3TR0
Akkor szép sorba válaszolok

Elõször is headset nélkül is nagyon nagyon szépen szól, a kijelzõ jó l
tható és az aksi meg passz mivel csak 2napja van meg.

Sztem siess mert viszik mint a cukrot

nagyon jo kis telo

SigS
Ezt (vagy még többet is) tudja a 2 éves SonyE P1i-m GPS-el megspékelve. Olcsóbb is.
Ez szebb, újabb... stb

"A barátok olyanok mint a hópelyhek. Ha lepisiled õket eltûnnek" :)

Jagumo
milyen jó hogy valaki nyitott egy ilyen topikot :) én is ilyen telefont szeretnék :)

Érdekelne egykét dolog, pl
hogy a külsõ hangszórója hogyan szól?
erõs napfényben lehet-e normálisan látni a képernyõt? :) (nekem régi telóm van és lehet hogy ez már mindegyik telóba így van és csak nekem újdonság :D:D)
simán ujjal lehet-e érintgetni?
az aksi meddig bírja, ha emberesen van használva?

most ezek merültek így fel bennem :D

Fuck is easy, Fuck is funny, Many people fuck for money And if you think fuck is funny, Fuck yourself and save your money

Én valahogy tartózkodom az LG-tõl telefonokat illetõen. Mindigis Nokia párti voltam, múlt héten cseréltem le az N95-öt 5800-ra.
Ez persze nem azt jelenti, hogy rossz az LG, ízlések és pofonok.
Mindenesetre, annyira megtetszett az érintõkijelzõ, hogy többet nem is szeretnék másmilyet.

R3TR0
ÜDV

Mostanában igen népszerü ez a kis teló, sok ehylen kapható és sokan is veszik.

Én is egy ilyen kis masina tulajdonosa vok.

Jellemzõk

A stílusos mobiltelefon négy frekvenciasávú mûködésre és maximálisan csak GPRS / EDGE adatátvitelre képes. A készülék élénk színekben pompázó és egyszerûen kezelhetõ felhasználói felülete révén egyszerûen kiigazodhatunk a 3 colos WQVGA felbontású és 262 ezer szín megjelenítésére képes képernyõn megjelenõ ikonok között.

A KP500 készülék aljában elrejtve egy ceruza található, mely jól jön a kézírás-felismerõ programhoz. Emlékeztetõket és szöveges üzeneteket írhatunk, illetve fényképeket szerkeszthetünk, ha a ceruza hegyével megérintjük a képernyõt. Ha a készüléket vízszintesen tartjuk, felbukkan a képernyõn a virtuális QWERTY billentyûzet, az automatikusan forduló kijelzõ pedig mindig a megfelelõ szögben jeleníti meg a képeket és dokumentumokat, bárhogy is tartjuk a mobilt. A telefon emellett mozgásérzékelõs játékokat is tartalmaz, amelyek a készülék forgatásával, átfordításával és mozgatásával játszhatók, így a játékélmény még aktívabb.

A telefon 3 megapixeles rögzített fókuszú CMOS kamerával rendelkezik, mely mellõl hiányzik a vaku, így elsõsorban nappal illetve jó fényviszonyok mellett használható. A képeket a 48 MB belõ memória mellett maximálisan 8 GB kapacitású microSDHC kártyán tárolhatjuk

Várom mások kérdéseit tapasztalatait és megnyilvánulásait.

← ElőzőOldal 5 / 5