lg km900
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
LG mobiljaihoz nincs valami gyári apps-store amiben tisztességes programok vannak? LG GD510-hez kéne program.
Azért ide írtam meg ez ugyanazt a rendszert használja mint az Arena.
Köszi
!be hard, be ruthless! Origin: H4NZo
Nagyon megtetszett ez a teló. 2 szín között állok. Ha valamelyikõtöknek van feketébe tudna küldeni róla képet?
Elõre is köszi!
Farki
email címem: [email protected]
itt olvasgass: katt
Köszi<#vigyor>#vigyor>
Tipikus hibának számít pl az hogy néha (nálam eddig 1x csinálta, akkor is csak az óránál)beég a kijelzõ. De nem kell megijedni, ez SW hiba. Könnyen kiküszöbölheted azzal ha energiatakarékos modban használod a telefont (annyit fogsz észrevenni hogy egy árnyalattal sötétebb lesz a kép)
A beégési hibát meg könnyen meglátod ha belépsz pl a galériába, és elfordítod a telefont. Ha ottmarad az óra nagyon halványan, akkor.. 😊
Hol vtted a cuccost? Mert ha függetlenül és van rajt egy vodafonos logo (agy akár panonos ill T-s) ESZEDBE NE JUSSON FRISSÍTENI A FW-T!!
Hiába ajánlja fel a pcsuite, ne tedd. Amennyiben a tied ilyen, és érdekel, leírom miért. Most lusta vagyok annyit gépelni 😊)
Két telefon közül szeretnék választani: Arena és az Omnia.
Az Arenába a teszt alapján rögtön beleszerettem. Tudomásom szerint nem tudok rátölteni navigációs progit. Azt kell használnom, ami benne van, ami ha jól emlékszem, akkor a Google Maps. Viszont nem akarom internet kapcsolattal használni, ezért lenne jó, ha lenne olyan progi mint pl. az IGO. Vagy a Googe Maps is megy internet kapcsolat nélkül? Vagy teljesen hülyeséget kérdezek?
Az egyik ismerõsnek Nokia E66-ja van, és arra rátolta az IGO-t és pöpecül mûxik neki...
Elõre is köszi a válasz(oka)t!
Én nemrég kaptam barátnõmtõl ezt a telefont (persze tudta hogy ilyet szeretnék nem pedig hasraütésbõl vette😊... szóval Tetszik nagyon bár eddig nem voltam érintõs párti. Az egyetlen gondom az az hogy lassúnak érzem a menüt. Nem tudom más tapasztalt e ilyet vagy hasonlot de amikor pl forgatom az oldalakat van hogy akad egyet meg rendszerint mintha a nyomkodásokra is késõn reagálna. Valami ötlet esetleg tanács?... vagy csak benézem?!😄
Nem rég vettem egy ilyen telefont. Nagyon szeretem és tetszik is. Viszont most beállítottam rajta a céges levelezésemet IMAP protokollon, és a mailbox azt írja ki 300 levél után, hogy megtelt a lista. A leírás nem írja sehol, hogy lenne benne korlát. Ez egy T-Mobilos verzió. Ez beállítás vagy gyárilag ennyi levelet tud csak kezelni?
Köszi és üdv!
H87-D3H/i5 4570*3,6/2*8GB Kingston/Gigabyte Extreme Gaming 1070/ 8TB HDD/Samsung 840 120GB SSD/ 650W/Razer Deathadder 2013/Logitech G15/Logitech Z3 2.1/Dell P2414H/NZXT H440/LGUH635v 4k
1 bajom van csak vele...elég sokat mozgok koncerteken és a hang nekem nem a legjobb,persze videokamerához hasonlítva,ott a hangafalak mellet nem sípolt be a hang,,evvel visszajátszva élvezhetetlenné teszi a videót a besípolás..kicsit egrjed a cumó.,egyébként sokkal jobb mint az 5800,és ez fõleg hosszab tapicskolás után esik jól,,az arénával télleg móka és kacagás,az 5800,,hát kõmûves melõ,darabos.
H87-D3H/i5 4570*3,6/2*8GB Kingston/Gigabyte Extreme Gaming 1070/ 8TB HDD/Samsung 840 120GB SSD/ 650W/Razer Deathadder 2013/Logitech G15/Logitech Z3 2.1/Dell P2414H/NZXT H440/LGUH635v 4k
ja és amugy nagyon fasza telefon, anyámnak 5800-ás nokiája lett, gyorsaságban ez veri szerintem, abban az tetszik, hogy használhatobb a GPS-e és a Symbian miatt nagyon jol bövithetö szoftveresen, ezt szerettem az LG elötti 6120-asomban is (ami most elado😄)
mindent összevetve nekem az LG jobban tetszik, a hangzása istenkirály, a kamerája szintén, ráadásul szép és stilusos, utobbiak pedig a nokiára sztem egy kicsit sem illenek, mert ugy néz ki mint egy darab tégla😄
magyar fan oldal
Alap!!!itt megtalálsz mindent a telefonról és a linkek egy helyen.
vki nem tudja hány Mhzes a telefon Amd processzora?..és mien a grafiku vezérlõ?hány mega stb..ezt vhogy nem nagyon tették közzé😊
java okosságok iesmik?.
egyébként korrekt kis telefon ,100rugóért már illik is annak lenni,wifi faszául megy,kamera képe szép,mozgásban 30fps az 30fps😊a hozzáadott dvdxkonverterrel pedig lazán a telefonra optimalizálod a filmet,bár nekem 5ból 2filmet sikerült átkonvertálnom a hozzáadott progival😄
jeti00 => nyugodtan vegyél ilyen telot, bõven megéri, minden van benne, ami egy mostani, érintõsképernyõs telefon számára kell!
AZ N95-m lecserélésén gondolkodom, érintõképernyõs mobilom még úgysem volt. A Nokia 5800 kiesett nálam, az LG jobban bejön. Akinek van leírhatná mennyire stabil gyors és megbízható. Meg még pár tulajdonságot 😊
pls irjátok le és készítek vmi fazon-t
MSI 770-G45 & X2 240 & Kingston 2GB & Sapphire HD5750 & Gigabyte Luxo M1004 + Superb 460W & Samsung P2250
És megvan minden benne ami kellhet, nekem fõleg az office támogatás ami lényeges a képek számomra tökéletesek és egyszerüen kiváló ha netezni akarok az se gond vele lásd WIFI szóval minden és nem értek egyet azzal hogy rusnyább lenne az 5800-nál eléggé elegáns üzleti kialakítású telefon
szvsz
sztem a legkiválobb vétel egy olyan
MSI 770-G45 & X2 240 & Kingston 2GB & Sapphire HD5750 & Gigabyte Luxo M1004 + Superb 460W & Samsung P2250
pumpált πna... a legjobb... lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék
Az alkohol öl, butit és gyomorba döntöm.
nah igen az omnia hd nekem kb 1 év után lesz aktuális, biztos kurvadrága lesz.
i5-2500K; GTX560Ti; 8GB DDR3 http://bofox.hu
xP
Smart Movie

FSB: 533 |FSB/RAM arány: 1:1| C2D 8400 @ 4.0 Ghz| Gigabyte EP45DS3P| Sapphire HD4870->4890 | 4Gb OCZ Reaper 1150| Chieftec 750Watt + Acer Aspire 6930G-644G32N notebook
ez még gusztustalan is szvsz a nokiához képest, ami istenkirály mert nekem is olyan van 😛
még transport tycoon -ozhatsz is rajta 😄

teszt róla
telefon által készített képek
Készülék vásárlás elõtt állok és nem tudom, hogy a touchscreenes mobilok közül melyiket válasszam. Mostanában jelent meg a T-mobile-nál is, ahol eléggé elfogadható áron ajánlják. Iphone kilõve , mivel nálam fontos a kamerával készített képek és videók minõsége is, továbbá a rendszer gyorsasága is.
Arra lennék kíváncsi , hogy a benne lévõ GPS-t csak Google maps-ra lehet használni vagy esetleg van vmi más útvonaltervezõ program rá?
FSB: 533 |FSB/RAM arány: 1:1| C2D 8400 @ 4.0 Ghz| Gigabyte EP45DS3P| Sapphire HD4870->4890 | 4Gb OCZ Reaper 1150| Chieftec 750Watt + Acer Aspire 6930G-644G32N notebook