WIX

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sziasztok!
Még mindig ez a kérdésem de már a google +1 gomra is vonatkozik...

Wix-el megcsináltam az oldalamat.Facebook like gombot beraktam.Mûködik is view-ben, de amikor beillesztem saját oldalra a html kódot hogy saját domain-en használjam, akkor nem jelenik meg a facebook gomb.Ha nem a wix widgets-nél rakom be a gombot, hanem simán weboldal szerkesztõbe, akkor sem jelenik meg.A szerkesztõben ott van, de ha feltöltöm, vagy csak megtekintem böngészõvel az oldalamat, akkor nincs.Mitõl lehet ez?
Udv!

Keszitettem a felesegemnek egy weboldalt WIX-szel (www.aprojoga.hu) de a hosszu ekezetes betukkel (pl: õ)gondjai vannak. Akkor is ha bemasolom, es akkor is ha RSS feedbol jon. Ha beirom kezzel, akkor megmarad. Ez egy kicsit problemas, foleg az RSS feed eseten ami ugy jon...az eredeti helyen rendben van, WIX-en nincs.

Valakinek van esetleg otlete?

Udv, neu
Sziasztok!
Lenne egy kérdésem.
Wix-el megcsináltam az oldalamat.Facebook like gombot beraktam.Mûködik is view-ben, de amikor beillesztem saját oldalra a html kódot hogy saját domain-en használjam, akkor nem jelenik meg a facebook gomb.Ha nem a wix widgets-nél rakom be a gombot, hanem simán weboldal szerkesztõbe, akkor sem jelenik meg.A szerkesztõben ott van, de ha feltöltöm, vagy csak megtekintem böngészõvel az oldalamat, akkor nincs.Mitõl lehet ez?
Mike
próbáltátok már a webshopját?

[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray

Ha megszerkesztetted az oldalad, és elmentetted, akkor a jobb felsõ sarokban lévõ zöld Publish gombra nyomsz, majd Embed (vársz kicsit), Copy Embed Code.
Eztán már csak annyi dolgod van, hogy ezt a kódot a CTRL V billentyûkombinációval beilleszd az Ultrawebes oldalad index fájljába.

Sziasztok!

AZt szeretném kérdezni, hogy hogyan lehet a wix-en készített oldalt, mondjuk ultrawebre átrakni? Tehát az oldalam neve az lenne, hogy valami.uw.hu. Elõre is öszi a választ!
BB7
WIX-szel készült oldalaink:

mihalyigabor.hu
castello.uw.hu
buek2010.uw.hu
szerelmunk.uw.hu

BB7
Nem értem, anno pedig tényleg írták, hogy kijavították! :/

Update: Új buttonok, szebb, letisztultabb loading bar!
Mike at home
az õû? hol?

[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

BB7
Új WIX szolgáltatás: Wix eCommerce

Online Shop-ot bírunk nyitni egy kis widget segítségével! ^^
BB7
=]
Mike at home
lehet

[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

BB7
Na, akkor fogsz vele alkotni valamit? Mert anno emiatt hagytad ott! 😄
Mike at home
igen, olvastam a hírlevelükben

BB7
És végre mûködnek az ékezetes betûk!
BB7
Sziasztok !

Olyan problémám lenne, hogy myspace oldalt szeretnék csinálni, csak eddig nemsokra jutottam az editorral, szóval aki ért hozzá, annak megkösszöném az instrukcióit !
Frosty01
ó. értem. tnx. majd megnézem ha lesz idõm

practitioner of the forbidden arts of death

Mike at home
ja, csak lesz rajta reklám

no meg ami még problémás, az a hosszú õû

BB7
Embedelheted saját oldalba, ha az a kérdés!
Mike at home
saját szerverén tárolja, de lehet saját domained
fizetõs, ha nem akarsz reklámot

Frosty01
ez a wix wix.com-on tárolja az oldalakat?? vagy lehet saját domain pl: frosty01.com? 😄

Mike at home
persze
tõled ismerem

igazából nekem olyan is kéne, ami ugyanilyen mint ez, de pc-n offlien módban fut

régi vágyam az ilyen lapakoljuk az objektumokat és kész

az Adobe imagestyler iylen, igaz az még html-es és táblázatos, de mit lehet várni egy 98-as porgramtól, amiõbl csak 1.0 létezik és nem fejlesztették tovább

BB7
WiX
Flash oldalak, gyorsan, könnyen, tudás nélkül! 😊

Ugye erre gondoltál Mike?
mila69en
ez nem a swish akar lenni?😊 vagy miez a wix progi? nem is halottam még róla😄

éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive

Frosty01
nem de érdekelne, link leírás stb?

Mike at home
hazsnáltátok már, csináltatok már vele oldalakat?