Ehetõ élõlények
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive
Ha lehetne egy kívánságom, azt kívánnám, hogy: MINDENKI KEZDJEN EL GONDOLKODNI!
a tengeri herkenyûkért nem rajongok 😊
de kósoltam már rántott békacombot és rákollót is 😊
általában mindent megeszek,amíg ki nem derül róla,hogy mi is volt az 😄 xD
van távolkeleten egy nagyon drága,nagyon veszélyes kaja,gömbhalból készül,aminek mittomén melyik szerve(talán mája) mérget termel,méghozzá olyat,ami egy embert simán megöl...(csak mestervizsgás szakácsok készíthetik el,akik értenek a készítéshez)
nos egyesek képesek rengeteget fizetni azért,hogy megkósolják a halat...ami esetleg kínhalálhoz vezet 2 órán belül,de õk tudják 😄
meg hallottam olyat is,hogy valaki megfulladt egy polip kartól,leakarta nyelni,és hát bizony a tapadókorongjai letapadtak a pali torkában..és megfulladt...tehát necces ételek 😄
BMW Über Alles!
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
\"Errõl van szó!\"
L2 | LvL 70 SPS | NobleSoul
köztük pl.
légypete burger:leszedik a tenyésztet légypetéket a levelekrõl,egy lötyis pasztába keverik,majd megoformázzák és kisütik olajban...bele a puffancsba,és kész is a hamburger 😊
sõt,több féle hurkapálcikára feltûzött étel is van 😊 lárvák,férgek stb.,mind bepácolva,kisütve olajban...ez kint ínyencség
sõt,van kint sült kigyó és rántott skorpió is :<#idiota>#idiota><#idiota>#idiota>
én sztem megkósoltnám õket,ha egyszer kijutnék oda 😊
BMW Über Alles!
Am. én a tökfõzeléket imádom.
Értem én, csak leszarom. :) :O D:
Ha rá lennénk kényszerítve, hozzá tudnánk szokni, hogy olyanokat együnk amiket most undorítónak találunk, lássátok Bear Grylls -t! Vagy elég cska megnézni a különbözõ kultúrák étrendjét, biztos találunk olyat ami nekünk undorító! 😊
érdekes, ez a dög nagyon nem tetszik, de a rákot szeretem enni, mert õk olyan barátságosak :C
porki fagyok fállalon
A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!
kígyót már ettem( íze a pár hetes csibére hasonlít), bár az nincs hazánkban, ami van az meg védett szóval nem ajánlom hogy azt reklámozzák hogy azt ették. de meg lehet enni a siklót (ha jól tudom az nem védett) az íze az több mint érdekes, de sok fûszerrel elmegy :-) a hangya az enyhén csípõs, s ki a hangyasavra allergiás ne egye meg :-)a mezei szöcskét nyersen úgy kell enni, hogy le kell szedni az ugrólábát, mert az megakadhat a torkon, kicsi az esély de benne van, sütve vagy szárítva tökmind1. a termeszeket is meg lehet enni. íztelen vagy enyhén édeskés. a földigiliszta is igen tápláló tud lenni, a béltartalmat kinyomkodva, bõ olajban hirtelen kisütve az igazi. de ha erdõben vagy, akkor vason érdemes sütni mert nyersen gusztustalan :-( íze kicsit sós. gondolom a békát mindenki ismeri, de nagyon lényeges hogy a bõrt 100% -ban le kell fejteni róla. gyíkokat is nyúzni vagy bõrében sütni de nem megenni azt. ízét csirke s a pulyka közöttre raknám hasonlít. dongólárva fehérjebomba. enyhén sózott krém állagú, de horgászni jobban ajánlom :-) lóbogár csak a potroha ehetõ, a fej s a tor ha jól tudom méreganyagot tartalmaz. hmm ennyi jutott most eszembe, de majd még rágódok rajta :-D
Az Élet nem más mint egy hosszú Halál! \"Belül én már rég meg haltam csak a maszkom él.\" - Junkies Nyúljon meg a nyaka bogyokának, s legyen kék a nyelve!
Szeressük sorsunkat, bármilyen is. Aki szeretni képes a rossz napokat, becsülni tudja majd a szép pillanatokat. Higgy az álmaidban! http://www.evanescence.com/
te alreg, te... <#idiota>#idiota>
: Every man lives, not every man truly dies.: Razor,Lightning Revenant
Dildó
A hímvesszõ alakjára emlékeztetõ önkielégítési eszköz. A köznyelvben sokszor - tévesen - ezt is vibrátornak nevezik, valójában azonban a dildó nem vibrál.
Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.
Jah meg a Túlélés törvényei sorozatot érdemes nézni, sok ehetõ élõlényt mutatnak! Én azért azthiszem megvagyok ezek nélkül is :S 😄
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

http://mindmegette.hu/index.php?apps=recept&recept=9138
ez a biztos öcsi
-Tartsák is meg jó egészségben. 😄
XBOX Live Gamertag:Waczkor
http://cep.mcdonalds.com/qualityfood/films_from_farms_lopez_video.jsp
hamm hamm
bloody fucking murder
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
de tovább megyek: olyan helyeken, ahol nem terem meg mindenféle, európai gyomornak elfogadott, számunkra általános étel, ott szerinted mit esznek?
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.