Ehetõ élõlények

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

mila69en
hm...fincsi😄 azért minimum egy sörrel leöblíteném<#idiota>

éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive

Ha éheznél, megennéd.

Ha lehetne egy kívánságom, azt kívánnám, hogy: MINDENKI KEZDJEN EL GONDOLKODNI!

Köszi!

Atti12
Biztos ismeritek

Ne kaja közbe nézzétek meg :/

TheRock18
a kaviárt már kóstoltam,de persze nem direkt,hanem beetett haverom,hogy ez már ledarált mák...hát nem az volt 😄 kiköpdöstem az egészet,nagyon keserû íze volt 😊
a tengeri herkenyûkért nem rajongok 😊
de kósoltam már rántott békacombot és rákollót is 😊
általában mindent megeszek,amíg ki nem derül róla,hogy mi is volt az 😄 xD
van távolkeleten egy nagyon drága,nagyon veszélyes kaja,gömbhalból készül,aminek mittomén melyik szerve(talán mája) mérget termel,méghozzá olyat,ami egy embert simán megöl...(csak mestervizsgás szakácsok készíthetik el,akik értenek a készítéshez)
nos egyesek képesek rengeteget fizetni azért,hogy megkósolják a halat...ami esetleg kínhalálhoz vezet 2 órán belül,de õk tudják 😄
meg hallottam olyat is,hogy valaki megfulladt egy polip kartól,leakarta nyelni,és hát bizony a tapadókorongjai letapadtak a pali torkában..és megfulladt...tehát necces ételek 😄

BMW Über Alles!

DeerHunter01
a rák az nagyon jó szerintem,pedig nem vagyok oda a tengeri herkentyükért.

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Lidl-be lehet venni ezer ft-ért ilyen kis rákot, amit otthon elkészitesz,a csomagban van limonádés,füszeres meg még 2 féle izü rák

\"Errõl van szó!\"

John Cena
Én soha nem ennék ilyen számomra undormányokat maximum ilyen tengeri akármiket: Polip,Kagyló stb. bogarat semmi féleképen sem báár fogadásból maximum gilisztát XD

L2 | LvL 70 SPS | NobleSoul

John Cena
Kínaiak így gondolkodnak

L2 | LvL 70 SPS | NobleSoul

TheRock18
ebben ez a poén,hogy utálok minden rovart,bogarat,meg a gombát is 😄

BMW Über Alles!

TheRock18
egyszer láttam egy mûsort valamelyik tudományos csatornán...és higyjétek el,olyan kajákat csinálnak távol kelet ezekbõl az "undormányokból",hogy a nyálad kicsordulna egybõl 😊
köztük pl.
légypete burger:leszedik a tenyésztet légypetéket a levelekrõl,egy lötyis pasztába keverik,majd megoformázzák és kisütik olajban...bele a puffancsba,és kész is a hamburger 😊
sõt,több féle hurkapálcikára feltûzött étel is van 😊 lárvák,férgek stb.,mind bepácolva,kisütve olajban...ez kint ínyencség
sõt,van kint sült kigyó és rántott skorpió is :<#idiota><#idiota>
én sztem megkósoltnám õket,ha egyszer kijutnék oda 😊

BMW Über Alles!

Speedstick
Hozzá se nyúlnék, nem hogy megenném. :S<#idiota>

Herr Lehrer
kinaiak idioták azok még a kutyát is megeszik😄

Your suffers will be legendary even in hell!

Narxxis
Fõleg a kínaiaknál és a japánoknál divat ez a bogárevés, de ha jól tudom ez erõsen történelmi eredetû. A japók elszigetelve éltek sokáig és rá voltak kényszerítve, hogy mindent megegyenek. 😄

Am. én a tökfõzeléket imádom.

Értem én, csak leszarom. :) :O D:

Balumann
Csak azért tartjuk a legtöbbet gusztustalannak, mert belénk nevelõdött. Pedig szinte biztos, hogy valamelyik bogár finomabb (legalábbis fûszerezve, megsütve) mint pl. a tökfõzelék, vagy tarhonya... 😄
Ha rá lennénk kényszerítve, hozzá tudnánk szokni, hogy olyanokat együnk amiket most undorítónak találunk, lássátok Bear Grylls -t! Vagy elég cska megnézni a különbözõ kultúrák étrendjét, biztos találunk olyat ami nekünk undorító! 😊

a rántott békacomb tényleg finom, ezt már én is ettem! <#eljen>
Borgi
hátfuj

érdekes, ez a dög nagyon nem tetszik, de a rákot szeretem enni, mert õk olyan barátságosak :C

porki fagyok fállalon

Asszem akkor jönne el a vegetarianizmus nálam ha már csak férgeket, bogarakat lehetne enni.

A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!

autoszimulator
elég vékony igényeid lehetnek 😄

.: mobilize.hu :.

bertino
<#idiota>

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

tigerbácsi
hi!

kígyót már ettem( íze a pár hetes csibére hasonlít), bár az nincs hazánkban, ami van az meg védett szóval nem ajánlom hogy azt reklámozzák hogy azt ették. de meg lehet enni a siklót (ha jól tudom az nem védett) az íze az több mint érdekes, de sok fûszerrel elmegy :-) a hangya az enyhén csípõs, s ki a hangyasavra allergiás ne egye meg :-)a mezei szöcskét nyersen úgy kell enni, hogy le kell szedni az ugrólábát, mert az megakadhat a torkon, kicsi az esély de benne van, sütve vagy szárítva tökmind1. a termeszeket is meg lehet enni. íztelen vagy enyhén édeskés. a földigiliszta is igen tápláló tud lenni, a béltartalmat kinyomkodva, bõ olajban hirtelen kisütve az igazi. de ha erdõben vagy, akkor vason érdemes sütni mert nyersen gusztustalan :-( íze kicsit sós. gondolom a békát mindenki ismeri, de nagyon lényeges hogy a bõrt 100% -ban le kell fejteni róla. gyíkokat is nyúzni vagy bõrében sütni de nem megenni azt. ízét csirke s a pulyka közöttre raknám hasonlít. dongólárva fehérjebomba. enyhén sózott krém állagú, de horgászni jobban ajánlom :-) lóbogár csak a potroha ehetõ, a fej s a tor ha jól tudom méreganyagot tartalmaz. hmm ennyi jutott most eszembe, de majd még rágódok rajta :-D

Az Élet nem más mint egy hosszú Halál! \"Belül én már rég meg haltam csak a maszkom él.\" - Junkies Nyúljon meg a nyaka bogyokának, s legyen kék a nyelve!

jackcsabi
Úristen :SSSSSSSSSSSSSS Ezektöl én félek :s

Szeressük sorsunkat, bármilyen is. Aki szeretni képes a rossz napokat, becsülni tudja majd a szép pillanatokat. Higgy az álmaidban! http://www.evanescence.com/

Asszem Bear Grylls itt tarolna

MEdievil
ami mozog azt megesszük ami nem azzal fûszerezzük <#miaz>

F

na mivan, nehéz 4 büntiponttal, mi? <#idiota>
te alreg, te... <#idiota>
qetuol
vajh' miért....<#wow3>

: Every man lives, not every man truly dies.: Razor,Lightning Revenant

sz4bolcs
gúgül a barátom segített:

Dildó
A hímvesszõ alakjára emlékeztetõ önkielégítési eszköz. A köznyelvben sokszor - tévesen - ezt is vibrátornak nevezik, valójában azonban a dildó nem vibrál.

Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.

5c0rp330n
mûfasz?

Balumann
Ezen a tárhelyemen van 3 könyv is, amiben fogyasztható növényekrõl van szó, ha érdekel. (katonai túlélés, erdõk-mezõk patikája, és gyógynövényismeret).

Jah meg a Túlélés törvényei sorozatot érdemes nézni, sok ehetõ élõlényt mutatnak! Én azért azthiszem megvagyok ezek nélkül is :S 😄

sz4bolcs
Mi az a dildo?

VRSDM
slag. nekem arról egy dildo ugrott be 😄

u dont have to listen anybody else but me

NEOreg3
rengeteg embert szoktam enni, tele van velük a város

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

5c0rp330n
bármilyen élõlényt meg lehet enni.

sz4bolcs
Ebbõl mi lesz, amikor kikel? Alien királynõ?

Narxxis
fúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúj

Értem én, csak leszarom. :) :O D:

passatgt
minden élõlény ehetõ, egyszer legalábbis

hát ha mogyoró íze lenne, se enném meg ezt:

dragon11
lool

sz4bolcs
Ezt már nyúzni kell. A bõre jó lesz slagnak.

sweech
nyami

http://www.mindmegette.hu/index.php?apps=recept&recept=10370
http://mindmegette.hu/index.php?apps=recept&recept=9138

ez a biztos öcsi

Aki hülye meg beveszi.

sz4bolcs
"Köztudott, hogy nagyon sok gyûrûsféreg rengeteg fehérjét birtokol."

-Tartsák is meg jó egészségben. 😄

Világpolgár
Én lovat meg galambot.

Waczkor
Nem tudom mennyire számít a szúnyog és más szárnyas bogár ehetõnek,de anno mikor lementünk nyaranta focizni,jó párszor futás közben benyeltem pár bogarat.Bár volt hogy nem a szokványos módon került belém,volt hogy a szememmel rágtam meg😊

XBOX Live Gamertag:Waczkor

terribad
hagyjuk a férgeket

http://cep.mcdonalds.com/qualityfood/films_from_farms_lopez_video.jsp
hamm hamm

bloody fucking murder

ProGabe
természetesen erre gondoltam én is. azért megjegyzendõ, hogy pl. egy igazán durva currytõl - amit egy indiai simán megeszik, egy magyar még csak-csak - egy angol, vagy egy belga sírva fakadna az elsõ falat után, vagy ha meg is enné, utána lenne gondja rendesen 😊

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

0Fritz0
Van Tequila ízû is.

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

<#eljen>Európai gyomor nincs, csak elõítélet.

Szerintem nincs. Melegebb éghajlaton él meg.

ProGabe
semmit sem KELL megenni. ha ilyen szarokat ennénk hús helyett, akkor meg azt mondanánk, hogy az mekkora baromság

de tovább megyek: olyan helyeken, ahol nem terem meg mindenféle, európai gyomornak elfogadott, számunkra általános étel, ott szerinted mit esznek?

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.