Belefolyt az elem

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

t3kn0k0l
ez a fórum bár egyre népszerûbb ám nem tartogat péntek délutáni rejtekhelyet a munka elõl.
több fikciót és földönkívülit, kevesebb mosószerreklámot!<#lama>

...and you\'ve just had some kind of muhroom and your mind is moving low...

tigeroo
dettó 😄Ddd
Geeryy
Mondd, hogy megbuktál nyelvtanból.

Persze. Ha összegyűjtesz egy azonos nevű *.rar, *.zip, és *.arj becsomagolt fájt, létre tudod hozni egyesített erejükből a *.exe -t ami mindenek felett áll. Sok jo ember kis helyen is : esgé

mila69en
pár sokadik söröm után😄 hirtelen azt olvastam befolyt a szemem<#idiota> mondom wtf?<#pias>

éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive

enyi macerát megérne a dolog?? <#conf>

A túlsópart és hát más volt, csak fehér házak és ápolt kertek, sok rózsaszín állat. Mindegyiken fehér szárnyak...

solo
Én aszondom, hogy hÍvjad fel a duracell mo képviseletét, és monnyad nekik, hogy kérsz egy újat, mert ez és ez történt a köcsög elemük miatt..HOLOTT! elméletileg ezeket az elemeket teszteli is a gyáran, és valami garancia is vagy mi is van rá:/

Gigabyte x48dq6,C2D E6550@3,1Ghz+CNPS9700,4x1Gb dominator 1066,ASUS 4850GFX chilla,WD 500Gb,SG 120GB ,SAMSUNG 320Gb;T27A300,logitech x530-g15,a4tech x7,Chieftech GPS-500AB, AC Zero°,Galaxy NOTE

éés megjavuult!! heppi end 😊 et már szeretem<#wink><#wink>

A túlsópart és hát más volt, csak fehér házak és ápolt kertek, sok rózsaszín állat. Mindegyiken fehér szárnyak...

mila69en
áz😄

éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive

Csirke4
Mondja ezt akinek logója sincs. :C xD
azokat is banolnám akiknek igénytelen a logójuk <#wilting>

Csirke4
Jöhetne a BANHAMMER. De most nem egyesével hanem százasával gyomlálhatná kis az ilyen kis szarokat.
és még majd csak most jön a nyáriszünet...
DarkHorSe
ugy utalom az ilyen tizenevesmukigeciket

nemtudom hogy szoktak ide sgre

Swedish people are albino monkeys&#65279;

Köszönöm a mosószeres ötletet.Bejött.Egyszercsak magához tért.Köszi mégegyszer
Terensz
Jaja, de elõtte szereld motorra, oszt dórungassad vele azt a nyákot!!4 <#eplus2>

Egy fecske nem csinál kolbászból kerítést

Lágszóróval forraszd, az a tuti...<#nyes>

Mighty
Hülye 😛

2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk

Sadist
Forrasztópistike még jobb megoldás.

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

fotózd le és rakd be a képet, úgy könnyebb mondani rá valamit

norbi4567
Szerintem mivel van kép az elektronikája sérült a cucctól.
Nézd meg a nyákot aztán ha esetleg látod hogy valahol sérült akkor próbáld meg kijavítani(elég tré megoldás de forrasztópálkával õssze lehet forrasztani <#idiota>)

daemonervosa
vagy ha minden ötlet kudarcba fulladt, kendd be szarral :=/
<#banplz>

Trolling is a art.

Dzsini
ha jól kimostad és lepucoltad az érintkezõket próbáld meg kirakni valami szellõs helyre holnap reggelig, hátha kiszárad és még helyrerázódik

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Köszönöm de sajna nem segített. welcome your remote üzenet folyamatosan.Sajnálom mert jó táv. volt.
Dzsini
nagyjából ez - de vigyázz arra, hogy amivel pucolod, az eldobható anyag legyen, az elembõl kifolyó trutyi erõsen savas, és hipphopp szétmarja a textíliát - ha a kezedre megy sürgõsen mosd le

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Loál János
Sok kárörvendõ paraszt, grat.

Valami szöszmentes textiliával pucold ki minél hamarabb. A mûanyagokról, és a fém érintkezõkrõl is szedd le teljesen a dzsúzt, esetleg enyhe alkoholos oldattal óvatosan törölgesd át, aztán szárítsd ki. Ha nem folyt be a nyákra, akkor OK lesz, ha de, akkor sajnos lehet, hogy kuka.

Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.

Az elem kb 2 hónapja volt benne.
De köszi
Hegi90
lol ha ezt tudom...

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

javítható
Szétszeded és mosószerrel kimosod kívül belül. utána egy napra kirakod száradni.

TheRock18
szervízbe próbáltad már?....

BMW Über Alles!

tommygear
Távvezérlõ javítható ha belefolyt az elem

mégse
SL
ASD:A_D?:AS_D?_A:S?DA_S😄?

&#9762; HARDSTYLE &#9762; SCANTRAXX RECORDZ &#9762;

deep
Heves önanyázás közepedte helyezd a szemét közé, majd vásárolj egy újat, amiben nem hagyod benne 4 évre az elemet😄
offkorzreg
omg<#idiota>

Hello.20 éve nem láttam folyós elemet.Tegnap viszont a Logitech harmony 525 ben találtam 3 db ot is(duracell).Azóta a kijelzõn csak az üdvözlõ üzenet van.Semmire sem reagál.Esetleg ötletek?