PSP Go
← ElőzőOldal 2 / 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
enyhén hasonlít erre a samsungra, nem?

btw, ez azt jelenti, hogy õszre kész lesz a psp gran turismo?
Lerippeled õket iso-ba<#vigyor1>#vigyor1>
Perspektíva, objektív, szar minõségû kép/fotó/scan stb, avagy nem ezen kéne fennakadni sztem. Te se gondolod h egy ferde kijelzõs készüléket ad ki a Sony😊
Ellenben a gép kinézetébe már bele lehet kötni.. :/
Egyébként meg sztem close, van psp topik, nem szokás az sg-n új konzol revízióknak külön topikot nyitni.
Ellenben a gép kinézetébe már bele lehet kötni.. :/
Egyébként meg sztem close, van psp topik, nem szokás az sg-n új konzol revízióknak külön topikot nyitni.
My name is ios... Edios. Not Eidos you f*ck*n pr*ck!
valószínûleg azért mert megvan hajolva a lap😊
éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive
WTF? Micro SD bõvítés? Nem hiszem el, hogy nem memory stick, bûzlik ez nekem...
\"elég volt ebbõl a faszom fütty nemzetbõl egy életre\" by tirexi
És mit csináljunk a már megvett UMD-inkkel? Dugjuk fel õket a seggünkbe? Már elnézést, de akkor ezt hogyan fogják megoldani?
Szerintem ehhez elég lett volna a sima PSP topik is.
Szerintem a kép csak azért torzult, mert furcsaa szögben fotózták a tévét.
Szerintem a kép csak azért torzult, mert furcsaa szögben fotózták a tévét.
elsõ hozzászólást olvastátok? digitális magazin szivárgott ki, onnan lett fotózva: TV-rõl vannak fényképezve a képek
Youtube Video
Youtube Video
a minõség inkább ilyen újságból scannelés eredménye szerû... fura az a lényeg 😊
u dont have to listen anybody else but me
bizony jó szemed van.
namost vagy tényleg valami utómunka eredménye
vagy nagyon távolról lett fotózva (ez betutható lenne a gagyi minõségnek is)
esetleg egy nagyobb látószügõ obival a kép szélén lévõ objektum ugye torzul. de ez a 2. elmélet sok helybõl vérzik
bizony ez a psp nem párhuzamos... (ellenben a vonalaimmal)

namost vagy tényleg valami utómunka eredménye
vagy nagyon távolról lett fotózva (ez betutható lenne a gagyi minõségnek is)
esetleg egy nagyobb látószügõ obival a kép szélén lévõ objektum ugye torzul. de ez a 2. elmélet sok helybõl vérzik
bizony ez a psp nem párhuzamos... (ellenben a vonalaimmal)

u dont have to listen anybody else but me
kvarcjáték fílingje van :/
btw az elsõ kép nekem nagyon photoshoppoltnak tûnik, az egész felsõ rész valahogy el van csúszva, az arányok érdekesek
btw az elsõ kép nekem nagyon photoshoppoltnak tûnik, az egész felsõ rész valahogy el van csúszva, az arányok érdekesek
http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...
Üdv,
úgy tûnik a 2009.06.02.-i Sony E3 bejelentésekbe egy kis baki csúszott, s bár mint tudjuk véletlenek nincsenek, íme pár nappal korábban a PSP Go!
Az info a PS Store-ra kiszivárgott 06.04.-én esedékes júniusi Qore digitális magazinból származik, teljesen hivatalos.
PSP Go
- 16gb flash memória
- micro sd kártya bõvítés
- umd nincs
- kijelzõ 40%-al fényesebb
- még könnyebb mint a jelenlegi legújabb psp-3000
- megjelenés õsszel, pontos dátum és ár még nincs
- letölthetõ kisebb játékok, illetve: jak & daxter, metal gear, gran turismo, little big planet, amik biztosak
Több info az E3-on.
úgy tûnik a 2009.06.02.-i Sony E3 bejelentésekbe egy kis baki csúszott, s bár mint tudjuk véletlenek nincsenek, íme pár nappal korábban a PSP Go!
Az info a PS Store-ra kiszivárgott 06.04.-én esedékes júniusi Qore digitális magazinból származik, teljesen hivatalos.
PSP Go
- 16gb flash memória
- micro sd kártya bõvítés
- umd nincs
- kijelzõ 40%-al fényesebb
- még könnyebb mint a jelenlegi legújabb psp-3000
- megjelenés õsszel, pontos dátum és ár még nincs
- letölthetõ kisebb játékok, illetve: jak & daxter, metal gear, gran turismo, little big planet, amik biztosak
Több info az E3-on.
← ElőzőOldal 2 / 2