Deagostini Mercedes DTM
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
az újság felépítése egyezik a ferkájéval:dtm történet, mercedes történet, modellezés, összeszerelés
-Olyan nincs hogy nincs. -Akkó\' van...
Majdnem az összes mûanyag alkatrészt ki lehet benne cserélni értem én az alvázra a felfüggesztés elemeire, a kerékagyra.
Egy debreceni modellezõcsoport pár tagjának csináltam ilyesmiket mert ezek könnyen eltörnek.
Ezzel a mercivel kapcsolatban még nem döntöttem de valószínû igen lesz rá a válaszom!😄 Majd jelentkezem hogy mik a tapasztalataim ezzel kapcsolatban!
Megéri megvenni ha nincs az embernek ennyi pénze egyben, és úgy gondolom a mai világban (Magyarország) egy darabig nem is lesz.............
Ez az elsõ modelled lesz??
Ne éld bele Magad az alkatrész gyártásba, mert nem igen van olyan cucc benne amit lehetne csinálni cnc-vel. Hirtelen csak az alváz jut eszembe. De mivel te foglalkozol ilyesmivel, majd jobban tudod......
Én is elgondolkoztam rajta, hogy belevágok elég kecsegtetõ hogy egy normális versenyautód van így részletfizetési lehetõséggel, jelen pillanatba mivel apuka vagyok így nem tudnék ennyit belefektetni egy szórakozásért!
Most jöhet a fekete leves!
A gépet 20hónap alatt rakod össze, mindig csak 2 hetente küldenek 2 lapszámot összesen 80 lapszám van. Elgondolkodtam rajta hogy tényleg megéri e hogy mennyire lesz érték csökkent a kocsi a végére...
Nektek errõl mi a véleményetek?
Egyébként az utolsó lehetõség megrendelni a lapszámot 17.-e ha utána rendeled meg az elsõ számtól az utánrendelésnek minõsül ami lapszámonként a 2400 helyett 3000!
Számomra még azért kecsegtetõ mert cnc gépkezelõ vagyok így a mûanyag alkatrészeket kapásból alumíniumból meg tudom csinálni!😄
Én úgy gondolom hogy megéri megvenni így 1,5 évre, mert modellboltban egy ilyen 1/8-as modell 140000.
Aki nem tud egyszerre kifizetni ekkora összeget, és nagyon szeretne ilyen modellt, akkor ez nem olyan rossz választás. Ennyivel többe kerül ez a fajta kivitelezés (50 forinttal).
Én végigjátszottam a Ferrarit, nem gyors a sok áttételezés miatt, de forgatni jól lehet, fõleg vizes betonon!!! Ha gyorsabban akarsz menni vele, akkor ne kanyarodj ,mert kitolja a seggét.................
Szóval ismételek, kell valami gyorsabb. A két seb.fokozattal és a 28-as motorral elég szépen fog sederni!
Ez pl felettébb érdekes: "Egy másik fórumban a magyar Kyosho forgalmazó mondta el hogy a fellelhetõ fotók szerint nem tudták beazonosítani az alváz típusát."
Mert akkor szerintem egyáltalán nem lehúzós ez az újság dolog,inkább egy nagyon jó "részletfizetési" lehetõség azoknak,akik amúgy nem engedhetnék meg maguknak,hogy ilyet vegyenek<#eljen>#eljen>
nézz utána a kyosho honlapján, vagy a modellfutár-on
Core 2 Duo E8200 @ 3.00GHZ | Cooler Master Hyper N-520 | Gigabyte EP-45 DS3 | CSX 4x1GB 1066Mhz DDRII CL-5 | Gainward HD4850 512MB Samsung SyncMaster T200(20\") | Logitech G9 | Logitech G35 |
Core 2 Duo E8200 @ 3.00GHZ | Cooler Master Hyper N-520 | Gigabyte EP-45 DS3 | CSX 4x1GB 1066Mhz DDRII CL-5 | Gainward HD4850 512MB Samsung SyncMaster T200(20\") | Logitech G9 | Logitech G35 |
pedig a ferka után én nem akartam😊
😄DDD
Dell 7567 - i7 7700HQ, Nvidia GTX 1050 Ti 4 GB GDDR5, 8 GB DDR4, Samsung 850 EVO 250 GB M.2, 1 TB SSHD ; Xiaomi Mi9
BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D
magyar honlapja:
http://www.amg-mercedes-rc2008.hu/
mehetne a bannerbe
BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D
Dell 7567 - i7 7700HQ, Nvidia GTX 1050 Ti 4 GB GDDR5, 8 GB DDR4, Samsung 850 EVO 250 GB M.2, 1 TB SSHD ; Xiaomi Mi9
barátnõm hazaállított az újság elsõ részével, mondván õ fizeti nekem, merthogy látta a reklámot, és tudja hogy imádom a modelleket. mit mondjak, örülök😊
egyébként érdekes dolgok derültek ki az újságból:
ennek az on-road gépnek egy igen sikeres off-road adja az alapot, mégpedig az inferno. ebbõl kiindulva tényleg lehet egy exkluziv gép, ami kevésbé lesz irreális végösszegben mint anno a ferrari volt
már maga a big block 50 fölött van, plusz ugye inferno alap...hát nemtudom.örülni fogok ha összeáll, fõleg ajándékként😊
Némelyek szerint szörnyűséges ember lehetek, de ez nem igaz. Gyermeki szívem van - egy befőttesüvegben az íróasztalomon.