Deagostini Mercedes DTM

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

greg benz
Képet<#mf1>

soma22
az elsõ számban van egy felni, illetve egy lengéscsillapítónak az összes alkatrésze, kivéve a belevaló olajat.
az újság felépítése egyezik a ferkájéval:dtm történet, mercedes történet, modellezés, összeszerelés

-Olyan nincs hogy nincs. -Akkó\' van...

greg benz
Valaki rakjon már képet,hogy miket tartalmaz az elsõ szám,meg magáról az újságról is tehetnétek 1-2 képet😊

soma22
hát az passz, érdemes figyelni az újságost

Tufa
tudom, de melyik nap?

soma22
hetente jelenik meg

Tufa
Mikor lesz a következõ szám?

Igen ez lesz az elsõ modellem, mivel csináltam már ilyen alkatrészeket (persze fusiban!😄 ) tudom hogy miket és hogyan lehet.
Majdnem az összes mûanyag alkatrészt ki lehet benne cserélni értem én az alvázra a felfüggesztés elemeire, a kerékagyra.
Egy debreceni modellezõcsoport pár tagjának csináltam ilyesmiket mert ezek könnyen eltörnek.
Ezzel a mercivel kapcsolatban még nem döntöttem de valószínû igen lesz rá a válaszom!😄 Majd jelentkezem hogy mik a tapasztalataim ezzel kapcsolatban!
A modellek világában nem igazán észlelhetõ értékcsökkenés. Legfeljebb akkor lesz olcsóbb minden, ha az euró csökken. Egy 1/8-as onroad modellt nem igazán kapsz újonnan 120-140000 ft alatt.
Megéri megvenni ha nincs az embernek ennyi pénze egyben, és úgy gondolom a mai világban (Magyarország) egy darabig nem is lesz.............
Ez az elsõ modelled lesz??
Ne éld bele Magad az alkatrész gyártásba, mert nem igen van olyan cucc benne amit lehetne csinálni cnc-vel. Hirtelen csak az alváz jut eszembe. De mivel te foglalkozol ilyesmivel, majd jobban tudod......
Sziasztok!

Én is elgondolkoztam rajta, hogy belevágok elég kecsegtetõ hogy egy normális versenyautód van így részletfizetési lehetõséggel, jelen pillanatba mivel apuka vagyok így nem tudnék ennyit belefektetni egy szórakozásért!
Most jöhet a fekete leves!
A gépet 20hónap alatt rakod össze, mindig csak 2 hetente küldenek 2 lapszámot összesen 80 lapszám van. Elgondolkodtam rajta hogy tényleg megéri e hogy mennyire lesz érték csökkent a kocsi a végére...
Nektek errõl mi a véleményetek?
Egyébként az utolsó lehetõség megrendelni a lapszámot 17.-e ha utána rendeled meg az elsõ számtól az utánrendelésnek minõsül ami lapszámonként a 2400 helyett 3000!
Számomra még azért kecsegtetõ mert cnc gépkezelõ vagyok így a mûanyag alkatrészeket kapásból alumíniumból meg tudom csinálni!😄

Sziasztok!

Én úgy gondolom hogy megéri megvenni így 1,5 évre, mert modellboltban egy ilyen 1/8-as modell 140000.
Aki nem tud egyszerre kifizetni ekkora összeget, és nagyon szeretne ilyen modellt, akkor ez nem olyan rossz választás. Ennyivel többe kerül ez a fajta kivitelezés (50 forinttal).

Én végigjátszottam a Ferrarit, nem gyors a sok áttételezés miatt, de forgatni jól lehet, fõleg vizes betonon!!! Ha gyorsabban akarsz menni vele, akkor ne kanyarodj ,mert kitolja a seggét.................

Szóval ismételek, kell valami gyorsabb. A két seb.fokozattal és a 28-as motorral elég szépen fog sederni!
kemszi2
na túl vagyok az elsõ számon.de nem voltam elragadtatva tõle én se😊inkább negyedébõl összerakom a lanciát,az is építõkészlet szóval én rakom össze és legalább tudom gyengébb terepen is használni
greg benz
Nem arról van szó...csak azért az fura,hogy elvileg kyosho az autó minden porcikája,de hazai forgalmazó pl nem ismert rá,hogy az alváz az lenne..

soma22
és pl az alváz miért ennyire fontos?minden ugyanott van, mint a többi kyoshoban😄

kemszi2
az elsõ számot biztos megveszem😄
greg benz
Azért szerintem elõtte olvasgasd át itt a kommenteket,ebben a fórumban szakértõk vesézik ki a dolgot,tõlük több okosságot fogsz hallani<#vigyor4>

Ez pl felettébb érdekes: "Egy másik fórumban a magyar Kyosho forgalmazó mondta el hogy a fellelhetõ fotók szerint nem tudták beazonosítani az alváz típusát."

kemszi2
én így szerintem belevágok,hogy nem akkora ráfizetés mintv az elején gondoltam
greg benz
Mindenesetre aki elkezdi építeni,az majd írkáljon ide a fórumba,meg képeket is toljátok dögivel<#vigyor4>

soma22
a hajtáslánc ugyanaz, méret is, szerintem megéri

soma22
legalábbis kisebbet buksz mint a ferkával anno

greg benz
És az ugyanazt tudja/tartalmazza,mint amit az újsággal részletekben kapunk meg?
Mert akkor szerintem egyáltalán nem lehúzós ez az újság dolog,inkább egy nagyon jó "részletfizetési" lehetõség azoknak,akik amúgy nem engedhetnék meg maguknak,hogy ilyet vegyenek<#eljen>

soma22
ami ennek a kocsinak az alapját adja(kyosho inferno)

nézz utána a kyosho honlapján, vagy a modellfutár-on

greg benz
Mármint micsoda 180 a boltban?<#fejvakaras>

norbi56
Ugyérzem tényleg beszélni kell faterral😄

Core 2 Duo E8200 @ 3.00GHZ | Cooler Master Hyper N-520 | Gigabyte EP-45 DS3 | CSX 4x1GB 1066Mhz DDRII CL-5 | Gainward HD4850 512MB Samsung SyncMaster T200(20\") | Logitech G9 | Logitech G35 |

norbi56
Ha 180k a boltban ez meg 189 akkor megéri nem?És legalább nem unatkozol,nem fogod abbahagyni ha már elkezdted😊

Core 2 Duo E8200 @ 3.00GHZ | Cooler Master Hyper N-520 | Gigabyte EP-45 DS3 | CSX 4x1GB 1066Mhz DDRII CL-5 | Gainward HD4850 512MB Samsung SyncMaster T200(20\") | Logitech G9 | Logitech G35 |

greg benz
Ja tényleg,írtad is már<#kuss>

soma22
ferka abbamaradt a felénél, és eladtam az alkatrészeit, aminek az árából vettem egy RTR kyosho fazert.

greg benz
Jaaa,ráadásul ferkád is van...bázmeg,szarjátok a pénzt<#eplus2><#eplus2><#eplus2>

greg benz
legyen 220<#zavart2>

Amúgy lehet az elsõ számot megveszem,van benne fasza poszter😄

soma22
persze, mire odaértem meg is rendelte.

pedig a ferka után én nem akartam😊

kemszi2
én egyik shell kúton ma láttam az egyik számot
kemszi2
én meg veszem 180-ért.ráírom a nevemet és te akkor visszavásárolhatod 200-ért
greg benz
Egyébként sajnos fórummoderátor csak az 500. komment után lehet😞 Addig se banner,se más

greg benz
Ha valaki megveszi 180ért a ferrarimat,megígérem,hogy elkezdem ezt a mercit venni<#buck>Csak,hogy lássátok milyen rendes vagyok<#idiota>
😄DDD

greg benz
Errõl felvilágosítottad szegénykét?<#hehe>"az 1. szám 390 Ft, 2. szám 1290 Ft, a 3. számtól kezdve pedig az egységes ár 2400 Ft"

Sordoran
jah, tényleg, csak megkavart a kéthetente 2 szám XD

Dell 7567 - i7 7700HQ, Nvidia GTX 1050 Ti 4 GB GDDR5, 8 GB DDR4, Samsung 850 EVO 250 GB M.2, 1 TB SSHD ; Xiaomi Mi9

HTS s3rg1nh00
<#taps>

BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D

HTS s3rg1nh00
na,kicsit utánanéztem a dolognak,most 80 szám lesz,és elõfizetésben összesen 189k lesz...itt meg található róla pár dolog magyarul.

soma22
megrendelheted neten az elsõ számtól kezdve is.

magyar honlapja:

http://www.amg-mercedes-rc2008.hu/

mehetne a bannerbe

soma22
Megnéztem, az az inferno off road modell, amiben ugyanez a technika van, 180ezer kompletten

HTS s3rg1nh00
baszki,akkor nekem is utána kéne nézni az újságárusoknál,csak fogalmam se nincs,miskolcon hol lehet majd kapni<#wilting>

Tufa
havi 9600 elõfizetve

Sordoran
havi 5k-t vállalt magára, nagyon szerethet 😄

Dell 7567 - i7 7700HQ, Nvidia GTX 1050 Ti 4 GB GDDR5, 8 GB DDR4, Samsung 850 EVO 250 GB M.2, 1 TB SSHD ; Xiaomi Mi9

soma22
ma erõs meglepetés ért:

barátnõm hazaállított az újság elsõ részével, mondván õ fizeti nekem, merthogy látta a reklámot, és tudja hogy imádom a modelleket. mit mondjak, örülök😊

egyébként érdekes dolgok derültek ki az újságból:
ennek az on-road gépnek egy igen sikeres off-road adja az alapot, mégpedig az inferno. ebbõl kiindulva tényleg lehet egy exkluziv gép, ami kevésbé lesz irreális végösszegben mint anno a ferrari volt

már maga a big block 50 fölött van, plusz ugye inferno alap...hát nemtudom.örülni fogok ha összeáll, fõleg ajándékként😊

greg benz
Ha nem is egyszerûbb,de talán olcsóbb<#smile>

N3TuddKi
egyszerûbb neten összeszedegetni az alkatrészeket. még, ha ebay-rõl akkor is.

Némelyek szerint szörnyűséges ember lehetek, de ez nem igaz. Gyermeki szívem van - egy befőttesüvegben az íróasztalomon.

greg benz
Igen,erre lehetett számítani,a ferrari is ugyanígy volt kb<#buck>

Sordoran
én megnéztem, és az oldal GYIK-ja szerint 80 szám lesz, kiszámítva 188000 Ft lesz az összes szám, nekem nem éri meg XD

kemszi2
jaja van nekik.sokszor szemeztem már vele.vaterán volt is egy menetkész új 50ezerért
greg benz
Olyan sose lesz,törvénybe iktatom,hogy ne csinálhassanak<#eplus2>
Egyébként a tamiya-nak asszem van deltája