Left 4 Dead 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
XP Home SP3, Pentium E5300, 2 GB RAM, Geforce 8600 GT 256MB Steam ID: Harbinger, LIVE ID: GladFob4; Origin ID: Harbinger-HU \"A man chooses. A slave obeys.\"
Konfig: Junoszt TV, Commodore64, CPU Mos 6510 1,25 Mhz|RAM 64Kb Datasette magnó, 2db joystick
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
"...közösség elleni izgatás, már lassan minden nyelvbotlás..."
#5187: ez ismert jelenség. Egyetlen tanács, hogy legyen más valaki a leader. Mert pl. localban szörnyû ping tud kijönni.
XP Home SP3, Pentium E5300, 2 GB RAM, Geforce 8600 GT 256MB Steam ID: Harbinger, LIVE ID: GladFob4; Origin ID: Harbinger-HU \"A man chooses. A slave obeys.\"
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Why so serious?
"A barátok olyanok mint a hópelyhek. Ha lepisiled őket eltűnnek" :)
Why so serious?
<#eplus2>#eplus2>
Why so serious?
Aztán olyat néztem...! XD
Mondjuk engem totál nem érdekel az egész l4d, inkább half life ep3 kellene.
Konfig: Junoszt TV, Commodore64, CPU Mos 6510 1,25 Mhz|RAM 64Kb Datasette magnó, 2db joystick
Why so serious?
inaktivitás miatt kibaszcsiztak 😞
Why so serious?
Új L4D még annyira sincs tervben, mint HL. Valve a második rész után nyilatkozta is - amin persze változtathat egyszer - hogy a L4D2-vel kimerítették a témát.
[merlinw.org]
Radioaktív kiscicák áron alul eladók vagy Playstation-re cserélném. Érdeklődni: Balatonalmádi, Nagymező u. 27.
Why so serious?
"A barátok olyanok mint a hópelyhek. Ha lepisiled őket eltűnnek" :)
Beszélnek olyanról külföldi fórumokon, hogy lesz a spitter-nek valami tovább mutálódott változata, ami hogyha leköp te is zombivá válsz, ergo irányíthatatlanná válik a karaktered és a társaidnak kell majd kinyírniuk.
Bár biztos lesz ellenszer, amit magánál hordhat majd a játékos, de ugye ez is helyet foglal el az igen csak szûkös inventory-ban, és persze csak kevés idõ van a beadására. És valószínûleg ebben az esetben csak a kövi pálya elején éled újra a játékos.
Meg beszélnek láthatatlan és teleportáló zombiról is. Mondjuk ez már kicsit Singularity-s beütésû, de majd kiderül hogy válnak be.
Mindenesetre tököm sem akar belefutni egy láthatatlan Wiccs-be...<#nyes>#nyes>
"nem ezek azok a droidok amiket keresnek"
intel core i5 2500k vga: nvidia geforce 560 ti oc 2x2 gb kingston hiperx hitachi 1,5 tb 7200 rpm
Ennek oka, hogy a közutálatnak örvendõ Vesebajos Szpitter megfenyegette õket (családi veszekedések, indokolatlanul összehányt park, a hisztirohamában szélkakasra tekeredett Boszi) és rájuk küldte verõemberét Gyúrós Csárdzsert. Boszi ekkor felkereste Cingár Hántert és megkérte õt, hozza össze a leghosszabb nyelvû, legbüdösebb szájú, görnyedt utcagyerekkel, mert hogy nyomósabb indokra volt szüksége a zokogáshoz, mint hogy elvesztette dagadt, ragyás szüleit. Megkapta, azóta is itatja az egereket. Akkor még nem tudta, hogy milyen vizuális és verbális borzalmak várnak rá Rosel személyében... Szomorú történet...
[merlinw.org]
A Wichrõl meg már nem is szólva aki egy hisztis ribanc volt már életében is. 😊
Why so serious?
Azt õ nem tudhatja hogy nekem mennyi töltényem van, akkor miért ilyenkor jelenik meg állandóan?
Máskor meg a vonatban kapott el úgy, hogy õ a tetején állt én meg alatta... hogy mehet át a nyelve a szilárd vonattetõn?
A special zombik közül ez a kis monszta csal a legtöbbet.
Radioaktív kiscicák áron alul eladók vagy Playstation-re cserélném. Érdeklődni: Balatonalmádi, Nagymező u. 27.