a legcsajosabb mobil
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
webnyeremeny.hu
-tRs-Landor
Ahogy néztem nem csinálja rosszul a munkáját az említett hölgy.
Lehet hogy érdemes lenne egyszer meghallgatni hogy mit tud😊
Lehet hogy érdemes lenne egyszer meghallgatni hogy mit tud😊
Megnéztem, valóban lehet nyerni az oldalon telefont, meg van valami imázstréning is, de azt nem tudom pontosan mi, lusta voltam elolvasni😊.
Nyerj egyet! Manapság sok oldalon lehet nyerni, valamelyiken biztos sikerül.
Legutóbb azt hiszem a rexona.hu -n láttam, de keress rá gugliban😊
Legutóbb azt hiszem a rexona.hu -n láttam, de keress rá gugliban😊
<#idiota>#idiota><#idiota>#idiota>
King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.
Legtöbb csajnak nem jön be az iPhone, túl nagy az apró kezüknek 😊 Legalábbis én ezt szûrtem le az ismerettségi körömben elvégzett felmérés alapján 😊
Összesen 1 lányt ismerek aki használ, de neki akkora lapát kezei vannak hogy félek tõle 😛
Összesen 1 lányt ismerek aki használ, de neki akkora lapát kezei vannak hogy félek tõle 😛
<#wave>#wave>
-tRs-Landor
٩(̾●̮̮̃̾̃̾)۶ CefreTeam™ ๏̯͡๏﴿
<#idiota>#idiota><#idiota>#idiota>

hát azért olyat nem vennék,de ez az ericcson w595 jó lehet....
.: mobilize.hu :.
béna vagyok, nem tudom, hogyan kell a profilomban galériát csinálni
most akkor tényleg nem segít nekem senki, míg nem küldök képet? 😊
nekem is tetszik ez a sony ericcson w595,ráadásul rázásra számot vált zenehallgatás közben,hallottam hogy lehet nyerni egy ilyen telót is,csak nem tudom hol.......
Az iphone az tényleg jó csak ne lenne olyan drága. :S
aki nem ismerõs ph-n, annak ajánlom hogy keresgessen ott régi cikkek között hello kitty-s és egyéb ótvar kínai mobilok között... garantáltan sírvaröhögõs órákat eredményezhet 😊
ízelítõ 😊 ezen meg garantáltan mindenki besír, ha elolvassa...
ízelítõ 😊 ezen meg garantáltan mindenki besír, ha elolvassa...
You\'ll Never Walk Alone!!! (A véleményem mindenhol SZUBJEKTÍV vélemény->kéretik nem megkövezni érte!)
a hello kitty-s büntet! igen, az iphone nagyon jó, de nekem nem elég csajos. amit a kulinka említett, arról mi a véleményetek, fiúk? 😊
Nekem a Sony Ericsson W595, rózsaszínben tetszik 😊
tessék:

You\'ll Never Walk Alone!!! (A véleményem mindenhol SZUBJEKTÍV vélemény->kéretik nem megkövezni érte!)
valami csini mobilt keresek, ami nemcsak szép, hanem 'okos' is... van valakinek ötlete?