A pápaság története
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"If you can dream it, you can do it\" (Enzo Ferrari); \"A.C. Milan, Tu sei tutta la mia vita\" \"Racing is life. Anything that happens before or after... is just waiting\" (Steve McQueen)
ugye minden ép elméjû tudja, hogy az egyik legnagyobb mafia az egyház😊
éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive
Golyót mindegyikbe, Isten majd kiválogatja!
a történelmet mindig a gyõztesek írják
akkor a németek,osztrákok,olaszok,meg mi lettünk volna a szentek...tehát mind1
BMW Über Alles!
Golyót mindegyikbe, Isten majd kiválogatja!
A túlsópart és hát más volt, csak fehér házak és ápolt kertek, sok rózsaszín állat. Mindegyiken fehér szárnyak...
Egyébként nem tudom ez mennyire igaz, de azt hallottam a mostani pápáról, hogy volt vmi náci múltja.. csak nem emlékszem már pontosan mi is. A sztori kiesett a fejembõl. Vki nem tud errõl esetleg vmit?
A túlsópart és hát más volt, csak fehér házak és ápolt kertek, sok rózsaszín állat. Mindegyiken fehér szárnyak...
Azt hiszem nem teljesen világos a téma tartalma... szeretném tisztázni, nem a kereszténységet szeretném vitatni, hanem a PÁPÁKról szeretnék csevegni. Pl, hogy XVI. Benedek címerében mit jelent a kagyló, vagy hogy XXIII. János nevû pápából 2 is akadt, stb. Pápai érdekességek na, talán így érthetõbb.
\"If you can dream it, you can do it\" (Enzo Ferrari); \"A.C. Milan, Tu sei tutta la mia vita\" \"Racing is life. Anything that happens before or after... is just waiting\" (Steve McQueen)
legalábbis én az egyházat messze elválasztom a vallástól..:S
ez nem az én hibám,hanem az egyházé...
több bûn van már ott is,mint jó...
BMW Über Alles!
Szeressük sorsunkat, bármilyen is. Aki szeretni képes a rossz napokat, becsülni tudja majd a szép pillanatokat. Higgy az álmaidban! http://www.evanescence.com/
REAL MADRID
.:Kiskorú Gabec:. Kormányzott kereket hajtani???? wtf? ? Omegaforever ?
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Kedvcsinálónak a pápák nemzetiségérõl egy statisztika:
A 265 pápa közül 215 a mai Olaszország területén született, és csak 50 máshol. Közülük 16 francia földön, nyolc Görögországban, 6 a mai Németország területén, 4 Szíriában, 3 Spanyolországban, kettõ-kettõ Afrikában, Palesztinában és Dalmáciában és egy-egy Püroszban, Törökországban, Angliában, Portugáliában, a Németalföldön és Lengyelországban.