Star Ocean: The Last Hope

Oldal 1 / 3Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Valaki tudna nekem segíteni most visszamentem a colusseumba harcolni de csak solo-ba engedés amikor leverem az ellenfelet nem ad colusseum pontot valamint nem kapok másik ellenefelet csak folyton ugyan azt.
LV.101-es vagyok,ha ez számít.
Nos, EQ szája elkenve.
Iszonyatosan durva ez a csata.

Két caster+két tank felállásban mentem (a végére) és majdnem ott hagytam a fogam.
Nem elég hogy a 99.999 HP karaktereket 1 perc alatt leveri, de szívja a manát is és így elég nehéz durva skilleket/varázslatokat használni, de ráadásul ha bepipul, akkor elkezd területre sebezni. Ez ugyan olyan durva mint a sima támadás, csak mindenkire hat.

Hagytam a harcosokat, had agyagyugyálják és Saraval voltam, gyógyítottam, feltámasztottam és igyekeztem a csatatér átellenes oldalán elhelyezkedni. Viszonylag sikeresen 😊

Amikor már magyon szar volt a helyzet (mire feltámasztottam az egyik harcost, addig leverte a másik kettõt), akkor hoztam be a második varázslót (Muria) így sikerült életben tartani Arumaot és Maraclet (a két kedvenc harcosom), amíg elvették õkelme kedvét attól, hogy tovább rontsa a levegõt.

Olyan 15 perc volt kb. a csata, de lett néhány õsz hajszálam.

Csak összehasonlítás képpen, pont most vertem le Celeste 3. (6 szárnyas) alakját, a tollai miatt. Csak pakoltam az arcába a dragon roarokat, amíg meg nem feküdt. Semmi komoly kárt nem tudott tenni a csapatbam és 2 perc alatt megvolt. Úgy hogy aki az EQ ellen akar menni, az erre számítson.

Ja igen, mindenki 255. vagy 200. szintû, ATT vagy INT (attól függõen, hogy caster vagy tank) mindenkinek 9999, DEF mindenkinek 9999 és az összes többi tulajdonásg 5-6000. Immunis vagyok az összes elemre (20-as rez mindenre) és a veszélyesebb státuszokra (paralízis, csend, pumpkin).

Sok sikert 😊
Sok sikert.

Totti5
állat ez a dungeon, bementem kettõt harcoltam és páros lábbal rugtak ki onnan😄

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Totti5
Edgével 12. vagyok, csapatba 40 körül.

csapatban csináld meg
ad egy fegyót a collekcióba

PSN ID: Tyrant_HUN XBOX Live Gamertag: TyrantHUN

Totti5
<#worship> thx, akkor megnyugodtam, megyek is + még Colosseumba megszerzem az 1. helyet😊

jót választottál
visszadob a calnus-hoz, onnan mehetsz megcsinálnni az elmaradt quest-eket
lenyomod a dragont, ad dark ring-et
go colosseum, onnan nyilik a cave of the seven stars

Sir Quno Jedi
nemtom

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Totti5
Akkor beszoptam kemínyen, mert hiába töltöm vissza az utolsó mentést nem nyílik ki egy kapu sem, csak egy portal van jobbra, amivel vissza tudok menni a hajómra, de onnan viszont nem tudok visszajönni ide, bal oldalon pedig van egy Undead Dragon miniboss, de mást nem látok... játék végén mikor valami mentést mondott az elsõt választottam autómatikusan, de akkor lehet hogy a 2.at kellett volna?

Néha amúgy úgy érzem, hogy a késztítõk arra mentek, hogy megsz@passák azt a szerencsétlent, aki volt olyan botor, hogy megvette a játékukat ...
Éppen a Wandering dungeonban nyomulok, van egy olyan feladat a szintek között, hogy hozzak 8-18 Geostonet.
Ezt szörnyek dobják és van 1-2 ládákban is.
Tegnap 18-at kellett (volna) összegyûjtenem, hogy átmenjek a 7-rõl a 8. szintre és fél óra farmolás után 1 - azaz egy (!) - darabot volt képes dobni, pedig betettem a csapatba Muriát is, akinek demon drop növelõ skillje van.
Hát, gratulálok ...

Dehogynem lehet megcsinálni a mellékküldiket.
Egyedül az aeosi Exporation Basen és a lemurisi Triomban vannak olyan küldetések, amik elvesznek a szori elõrehaladtával.
Minden mást meg lehet csinálni akkor, amikor kedved van hozzá.

Sir Quno Jedi
Clear save-et folytatod és akkor betesz a fõellenfél elõtti szobába, ahol volt két, eddig nem nyíló ajtó és...

ASSZEM! 😄

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Totti5
Melléküldiket gondolom utólag már nem lehet megcsinálni. Nyíltak új dungeonok, ezeket a saját csapatommal tudom továbbvinni? ha igen hogyan? hogy lehet folytatni?

Totti5
Végigjátszottam, nagyon jó volt! Sajna csak Reimi ending lett meg😞

Most vettem észre, hogy az ENII sanctuaryban van 2 rejtett bányász hely.
Totál véletlenül vettem õket észre.
Így már maximum 4 magical clayt lehet bányászni egy körrel.
Iszonyatosan sok magical clayt használok, mert sokkal ehyszerûbb ezt bányászni, mint minden komponenst külön-külön órákig gyûjtögetni.

Közben meglett a 100% quest, letoltam Celeste 6 szárnyú formáját (2x is, kell a toll) nem volt túl nehéz.
Most jöhet az EQ 😊

Totti5
köszi, próbálkozok majd😊

Igen, az EN II sanctuary tényleg jó hely, annyival kiegészítve, hogy ha csinálsz XP bónuszos tárgyakat, akkor akár 6-8 szoros xp-t is kaphatsz a csatákért, ami azért sokkal durvább fejlõdés.
A második végigjátszás nekem (fõ sztorivonal) 48 óra volt. 58 óránál a 4 fõ karakterem mind 255. szinten volt. Ennyire durva tud lenni az xp bónusz, ha jó helyen használod (Seven Star, Wandering).

EN II sanctuary! Ahol kinyírtad a boss-t van egy recovery point, mellette a fõnix (annak tûnik, neve nem jut eszembe 😊 ), meg chimera-k. A terep kicsi, ki-be járkálással mindig újratölti a bentlakókat!

Totti5
Legyûrtem Koabielt, hogy hogyan az mellékes😄 jobb nem tudni. Meglett a Lézer kard is. Most a Nox Obscurouson vagyok, de ezekkel dark katonákkal nem bírok, hol lehetne fejlõdni olyan emberiesen?

Közben szépen csenben haladgetok tovább az új végigjátszásban.
Megvan Crowe és Faize endingje is. Az elõbbi kifejezetten meglepõ 😊
Megvan az összes láda, még kell a fegyver/monster/quest acsi.

Letoltam a seven star dungeont, mint a bélyeget, Gabriel Celeste borult, mint a pohár 😊

Most a Wandering Dunegeon megy. Ehhez képest a seven stars egy sétagallop volt.
Viszont találkoztam Santaval. Szerény az öreg, ott hagytam nála 46 milliót. Eszméletlen drága cuccai vannak, de nagy részük használhatatlan, mert mire jó egy olyan feyver, aminek van +7000 ATK, de -2000 DEF. Azonnal lecsapódok. Viszont vettem nála tri-embelemet (ami, mint kiderült rohadtul nem ugyan az, mint a tri-emblum) iszonyat durva magában is, de szintetizálva is. Szerényen 2M Fol darabja. Vettem huszat 😊
Sikerült végre találnom Philosofers Stonet, vadul duplikálom 😊

Most éppen az ultimate Gear összeálltásán dolgozom (hogy elkenjem az Ethereal Queen száját), majd megírom miket raktam össze 😊

Na, újrakezdtem a ládák, a questek meg Crowe és Faize endingje miatt.
Gyorsan haladok, mint állat, nyolc óránál már túl vagyok a második bosson 😊

Itt pl. olcsó is, annyi, hogy kb. egy hónapot kell várni rá:
Star Ocean First Departure

Sosem az er?, mindig a szellem gy?z.

Sir Quno Jedi
Amúgy asszem gametrailers-en is van review ezekbõl. Érdemes utánuk olvasni, megnézni videókat róluk. Mondjuk élõben nagyságrenddel jobban mutatak, mint kisfelbontású, mákos videókon.

Jah, meg a PSP-t ki lehet kötni TV-re is (pl. PSP komponens kábellel) és úgy kb. a PS2 legjobb képminõséget kapjuk.

Sir Quno Jedi
Használtan 30k körül, újonnan a legdrágább spéci színû 3000-es 41k. Én is pár hete vettem, szal. képben vagyok.

Megveszed, letolod amit kell, eladod. (mondjuk nekem marad, mert van párerer órányi mászthev listám rá... 😄)

Sir Quno Jedi
Amúgyis így kell tolni a játékot végig, hogy ne kelljen gyógyítgatni és mana cuccokat tolni.

hmm ... tempting 😊
Mennyi most egy psp? (Mindját utána nézek én is)

Taktika, ami nekem bevált a dungeon os seven startsban:
felépítettem 6-8 lila lapocskát (+1% hp&mp/battle) ez olyan 150-200 mp regen a csaták végén. Így lehet tolni, ami a csövön kifér és a csata végén még mindíg fullban lesz mindenki.
A csatákban Reimit használtam, így a közelembe se jutottak a monszták, a bónusz board biztonságban volt (a regen miatt).
Végig lehet tolni egész szinteket gyógyítás vagy mp regen tárgyak használata nélkül. Baba.

Sir Quno Jedi
Ajánlom figyelmetekbe PSP-n a Star Ocean: First Departure és a Star Ocean: Second Evolution játékokat. Ezek végülis PS2 átiratok, viszont az elsõ részbõl nem is volt nemjapó verza anno, így ezek kisebb csodák. Kurva jó, rajzolt, profi anime betétekkel vannak teli (mint egy AAA rajzfilm) és nagyon hangulatosak mind zeneileg, mind sztorira!

Aki SO-s annak ezeket is végig kell tolnia (akár újra)...

Aréna elsõ hely.
King of Dragons nem veszélyes, csak iszonyatosan sok hp-ja van.(lehet vagy 1-1,5M)
Az volt a megoldás, hogy vagy 12x pofán kellett verni a másodikat mire engedett a KoD-al verekedni.
Kaptam érte egy egészen jó medált.

Viszont most vettem észre, hogy kihagytam két látdát a Cardianon Mothershipen.

Lehet neki megyek earth levelen, csak a ládák/questek/fegyverek/ûrhajók miatt. Csak végigszaladok.

végeztem universe level-en is a sztorival
dungeon of seven stars brutális
fõleg 110-es party-val
de igy legalább van izgalom :-)

Sikerült végre megcsinálnom a sajátmagamnak felállítot achievmentet:
1M xp from a silgle combat.
Kérem szépen, dungeon of seven starts lev 3 boss: 1.144.000 xp 😊))
Az akkor 190 feletti karakterek léptek 2 szintet 😊))

Edge éppn most lett nálam lev.200. Hamar megy ez 😊
Most játszok kicsit a többi karakterrel is, hogy gyûljenek a battle trophyk.

Sir Quno Jedi
ejnye

Totti5
azt leöltem kétszer, csak még valamit kellett volna csinálni hogy megkapjam érte a végsõ jutalmat, de már nem volt kedvem rohangálni miatta

Ne is mond, elõszõr azt hittem, hogy bug ...

Sir Quno Jedi
yep

Totti5
az oázis mellett?

Sir Quno Jedi
Jah, sivatagikaktuszlocsolós az jóbuli volt. Ámde a sivatagi nagy madarat, ami a futóhomokot gerjeszti, na azt is többször kell megnyúvasztani, mert az öreg kimegy oda.

Nos, véget ért a fõ szotrivonal.
115 óra, level 160. Sikerült megszerezni Faize kivételével az összes spec endinget (nem vol nagy cucc, csak beszélgettem velük sokat és igyekeztem nem bunkó/hülye lenni).
Összes láda/quest/fegyver/monszta/ûrhajó/battle trophies még várat magára.
Arénában még mindig nem tudok megküzdeni a dragon kinggel, pedig a másodikat már vagy ötször letoltam.

Bedugtam az orrom a dungeon of seven starsba is.
Komoly. Ezen a szinten már nem életveszély, de csak úgy marad életben a csapat, hogy "nyomd-ami-a-csövön-kifér" taktikát alkalmaz mindenki.
Csatánkét olyan 200k xp beesik és az elõ szint bossa 745k xp volt. Szerény.
Amíg ott voltam (elsõ szint) 3 szintet léptek a 160 feletti karakterek.
Azért így lehet haladni 😊

Nem igazán grindeltem a játékban, csak betápoltam az xp bónuszokat és csináltam szorgalmasan a mellék küldiket. Amíg a kék rózsákat összeszedtem léptem vagy 20 szintet. És ez csak egy quest.

Azt tudtátok, hogy a sivatagban meg lehet locsolni a kiszáradt kaktuszokat?
Ha végig csináljátok, klassz cuccokat kapni a végén.

Háromszor mentem neki a végének. A Bossokkal nem volt nagy gondom, de kétszer is el kellett mennem otthonról, mielõtt vége lett volna a moziknak. Ma du. aztán végignéztem. Az utolsó mentõ helytõl olyan másfél óra volt a "The End" felirat (ebbõl 10 p csata, a többi mozi) OMG!

Nagyon tetszett, ráadásul még nincs vége: van egy csomó quest, aréna, nyuszi versenyek, egy csomó tárgyat lehet még fabrikálni és ott vannak a bonusz dungeonok. El leszek egy ideig 😊))

Ami a legkevésbé tetszett: 20 lehet nálad minden tárgyból. Agyhalál összerakni valami komolyabbat...

Seth
"Így a Nox elején olyan 1-1,5 óra játék után felszaladtak a srácok olyan 90. szintre 😄DD "

akkor már csak 1-1,5 hónap és eléred a max 250. szintet XD

PSN ID.: Beegabor

Na, ez érdekes:
Második vagyok az arénában és nem enged megmérkõzni a Dragon Kinggel, aki az elsõ. Így nehezen leszek arena champion.

Vagy van valami elõfeltétele, hogy kihívhassam?

Egy kis korrekció:
A tapasztalatok azt mutataják, hogy a bonus board nem összeszorzódik a bónusz xp-kkel, csak hozzáadódik.
Tehát az elérhetõ max xp szorzó tárgyakkal 6,8x, max bonus boarddal 8,2x.
Azért ez sem rossz 😊

Most a nox elején járok, van az a "három ufo fantom" encounter.
A lista szerint darabja 3.900 Xp-t ér (11.700 a három), azért a csatáért én 89.700 xp-t kapok 😊))

Így a Nox elején olyan 1-1,5 óra játék után felszaladtak a srácok olyan 90. szintre 😄DD

ha visszanész a vége után, ott a leggyengébb monsztának 94.685 HP-ja van és 6.695 XP-t ad
a legmagasabb ami nem boss az 477.858 HP, 41.197 XP

Sir Quno Jedi
Teli van 20-40k exp körüli ellenfelekkel a végsõ "villa"😄.

Amúgy a Nox az uccsó "bolygó", de elleszel vele. Végigjátszás után clear save-vel lesznek új dungik, meg a régi questeket is lehet folytatni, miegymás, szal. nincs vége.

Most érkeztem a Nox Obsurusra.
Ez már az utolsó helyszín vagy van még?
Hol az a utolsó pont, ahonnan még vissza lehet menni a Calnusra?

Most kezdtem beleásni magam jobban a szintetizálásba.
Iszonyat durva.

Elkezdtem XP-t adó tárgyakat kreálgatni. Még nem sikerült mindenkire xp-s cuccokat aggatni, de olyan 6x-os szorzónál tartok most. A vége szerintem olyan 8x-os lesz. Plusz a bonusboard. Hát szerintem össze lehet hozni a végére 20x szorzót az xp-re, a bonusboarddal.
Iszonyat 😊))

Na, ha jól számolom a vége 18,72x-es xp bónusz. De még ezen is lehet tolni xp növelõ kajákkal meg löttyökkel olyan +40-80%-ot.
Vicces lehet 30-40.000 Xp-t érõ bosst 30x szorzóval letolni.
Az több mint 1.000.000 Xp 😊))

Közben nyomulok az arénában is, olyan 22. hely körül járok.
Nem olyan veszélyes, de pl. a Shiny Scumbag elég rendesen megizzasztott 😊))

Sir Quno Jedi
Ugyan, az már csak grind. Engem ez a része nem érdekel a jRPG-knek (sõt soxor idegesít). Én kizárólag a sztori miatt játszok ezekkel. Afféle japó sztájli kalandjáték-pótlók.

kár hogy nem próbáltad ki a cave of the seven stars-t
azthittem jó a csapatom
ugy elvernek ott a sima monszták, hogy öröm nézni

Sir Quno Jedi
Nekem máris van rá több vevõm jóáron és így nem bukok rajta sokat. Úgyis már mással tolom és van még eppár amit kéne. 😄 Nextgen jRPG-ket nem nagyon tartok meg.

én is végeztem
Lv72

no personal ending :-(
na majd a universe level-en

fnal boss ellen összejött edge-nak a "Deal at least 70,000 points of damage" battle trophies

Lv65

Istencsászár
<#eljen>

Gyûjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Oldal 1 / 3Következő →