Star Ocean: The Last Hope

← ElőzőOldal 3 / 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Istencsászár
az kimaradt egyenlõre, majd visszamegyek oda, valami jutalmat ad az, vagy csak fejlõdés?

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

colosseumban is el lehet tölteni pár órát, ha a ranglista élére akarsz kerülni
edge lv47
39. helyig sikerült igy elmenni

PSN ID: Tyrant_HUN XBOX Live Gamertag: TyrantHUN

Istencsászár
26de itt a vége, 27.ben átmentem a 2. dvdre, elég hosszú volt és éújabb érdekességek derültek ki, ha tudja hozni ezt a hosszságot vagy még rá is tez a 2., 3. lemez akkor szép lesz😊 másodpercet nem grindeltem, talán az elején kicsit fejlõdtem, meg persze mindent próbálok kibányászni, meg kinyitni, felfedezni

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Istencsászár
A hosszúságával nem lesz gond, 25. órában vagyok és még mindig az elsõ disc.

Látvány terén egyre szebb és szebb lesz, és még mit tartogathat a további 2 DVD😊. Stroy nekem nagynon bejön, eddig minden szál érdekes volt, meg érdemes az ûrhajon is beszélgetni és eltölteni 1-1 órácskát a küldetések közt, csomó poén, meg lelkizés stb...

Nos, tegnap sikerült játszanom vele olyan 2 órát.
Elsõ benyomások:
Elõször is nagyon szép. Végre éles textúrák vannak, értelmes plygon számmal, de ami sokkal fontosabb eszméletlen hangulatos a grafika. CG múvik nagyon ott vannak a szeren.

A harcrendszer könnyen tanulható és nagyon pörgõs, nekem nagyon bejön.
Szeretem amikor látom a terepen, hogy hol a monszta és ha akarom el is kerülhetem.

Láttam lehet benne kraftolni, gyûjtögetni, szintén plusz pont.

És van millió achievment. Juicy 😊
Már az elõzõ részben is voltak achik, pedig az PS2 volt, ott is gyûjtögettem vadul. Már ott nagyon tetszett.

A szory még csak most indult, még akármi lehet belõle, de nem tartok tõle, hogy nem lesz elég hosszú, érdekes vagy mély, a till end of time már úgy is bizonyított e téren, a the last hope se fog itt csalódást okozni, szerintem.

ps: nem tudom feltûnt-e még valakinek, hogy az ûrhajók az elején tisztára úgy néznek ki mint a Centurion a Privateerbõl (ha még emlékszik valaki rá)

Istencsászár
Most értem a Roakra, meseszép!

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
nagyon jó volt az idõutazós, Földes kis kitérõ

Közben megjött az enyém is, nem tudom mi tartott ennyi ideig a senditeseknek, de a lényeg, hogy itt van.
Este rá is vetem magam <#nyes><#nyes><#nyes><#nyes>

Túlsúlyos?
Mit rendeltél te?
Wikipédiát kinyomtatva? <#vigyor>

én meg rendeltem 2 db strategy guide-ot pénteken
tegnap jön a mail, hogy tulsulyos igy nem szállitják
rendelhettem meg külön-külön
igy jó ha hétfõre megkapom

Franc, még mindig nem jött a postás. Kezdek türelmetlen lenni.
Pedig UK-bõl olyan 3 munkanap alatt meg szokott jönni a cucc ...

Istencsászár
Ez lol😊

sikerült

meghalt mindenki a csapatból 3 perc alatt, Edgevel nekiálltam, aztán láttam, hogy a hasán kell sebezni ott 400-500+kat ad, 6-7szer kapott egy ilyen kombót oda, közbe ugrálgattam, gyógyítottam magam és sikerült is, a többiek csak összezavarnak ha ott vannak😄

már nem emlékszem rá mit csináltam ott
annyi maradt meg, hogy haver elõttem jár és neki 20 perc volt lenyomni
nekem 6 perc, direkt néztem

Istencsászár
Sahariel kétszer legyilkolt, tipp?😊

ki nem raknám a csapatból
különbözõ cerberus támadások nagyon jók, fõleg chain combo-ban
nemmellesleg 13k HP-ja van, mig a többieknek 4-5k

Istencsászár
egy a gond játékkal, hogy nem lehet abbahagyni😊

Istencsászár
ott tartok én is, nemrég szabadított ki Bacchus, jó kis karakter, a kislányt azonnal le is cserélte😊, bár az is jó volt a Cerberusa tetszett

nincs semmi gond történésekkel, felfedezõk vagyunk és elindult egy szál az elején, ez annak lesz a vége a disc 1en gondolom, nincs ezzel semmi baj, aztán jön majd egy újabb, a stori az hogy felfedezz és találj bolygót

Istencsászár
Nem semmi! nagy nehezen megvan a 200. harcom😊

Victor1103
Én jelenleg egy ûrhajón vagyok és valami kristállyal szórakoznak meg jött egy robot nemrég a képbe.A továbbiakban beindul a sztori vagy lesz valami fõ motivációs cselekmény mert idáig sajna elég laposnak találom? :/

Asrock M3A77DE ; Amd Phenom II x6 1055 2800mhz ; 4gb samsung ddr3 1333mhz 2×2gb dual chanel ati hd 5750 1gb ddr5 dx11 ; Hitachi 1tb sata 2

én 70 óránálés még nem értem a 2. disc-re
1200 csatát nyomtam le

Istencsászár
Most mentem az idegenek ûrvárosába 16. órában vagyok.

Sir Quno Jedi
Nnna, így 20egynéhány óra után volt az elsõ diszkcserém. Hmmm, kíváncsi vagyok meddig tart ki a 3 diszk (kicsit már rohantam az elsõ vége felé).

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Istencsászár
szólj egy moderátornak

Istencsászár
persze, szerdán már megvettem😊

Ha már idegesítõ: megvan Carth a KOTOR-ból?
Csak azért nyomtam végig gonosz nõi karakterrel (gonosz férfival alapból mentem term.), hogy lecsaphassam.
Mekkora élvezet volt<#gonosz2>! Egyszerûen idegesített a folyamatos nyávogása.

Ne msok gémet vezsek a megjelenés napján, de az FF13 az ilyen lesz.
Meg most a SO:TLH 😊

Mivel a konzolosok fórumában lett nyitva ...
Ha nagyon érdekelnek a jrpg-k, akkor egészen jó áron már be lehet szerezni egy ps2-öt és máris neki eshetsz az elõzõ résznek: SO: Till the end of time (még mind mindig megvan, pedig a ps2-õt már eladtam) FFX (dettó megvan még) és ha már itt tartunk akkor az összes ánglisul kiadott FF (tehát a 3 kivételével, jéé ezek is itt ülnek a polcon <#vigyor>) és még sorolhatnám napestig.
Vagy egy SNES-t esetleg Dreamcastot, bár szerintem ezekre már nehezebb gémeket szerezni mostanság.

Neked már meg is van?
Nekem a Blue Dragon is nagyon bejött, bár elsõre kicsit gyerekesnek tûnt, de sokkal mélyebb, mint az ember elsõre gondolná és NAGYON szórakoztató.
És még gondolkodom az Enchanted Armson is.

Tényleg. Ki tudom valahogy javítani?

Victor1103
Én most egy új bolygón járok és hát már ott találkoztam ezzel a kölyökkel aki olyan szinten idegesítõ hogy alig várom hogy végre kivehessem a csapatból(egyébként is csak áll mint egy merev f@sz és semmit nem csinál XD)de a ruhája, a hangja meg úgy az egész gyerek nagyon nem szimpi:S Valamilyen szinten ez se tetszik a játékban hogy míg a 3. részben a figurák tök szolidak voltak egyszerû ruhákkal itt olyan szinten giccses mindenki ruházata hogy nekem nem tetszik...

Asrock M3A77DE ; Amd Phenom II x6 1055 2800mhz ; 4gb samsung ddr3 1333mhz 2×2gb dual chanel ati hd 5750 1gb ddr5 dx11 ; Hitachi 1tb sata 2

Istencsászár
naja, az angol szinkron sem a legjobb, de a szájak mozgása zavaró sokszor, ennyire a japó nyivákolásra lett optimalizálva? vagy ott is ilyen össze vissza?

Victor1103
Szerintem se rossz a játék de a szájak mozgása botrányosan szörnyû.Engem nagyon zavar de majd megszokom.Egyébként a grafika meg harcrendszer rendben van, a történet is ok.

Ha az utóbbi 8 év konzol és PC játékait nézem,akkor azt veszem észre,hogy egyre kevesebb a különbség köztük. Konzol és PC között egyre kisebb a választóvonal.(Gondolok itt a konzolos netezésre,multipléjerre,telepítésre,letölthetõ dolgokra)

Egyedül a játékosok között van még nagy különbség. (PC-sek utálják a konzolosokat, konzolosok piszkálják a pc-seket, stb) Persze keveseknek van elég pénzük,és eszük,hogy a mutogatás helyett kiélvezzék a PC és a konzol elõnyeit is.Sajnos.

Istencsászár
játékosok közt nincs, a legtöbb játékstílus megegyezik fps, tps, akció, rpg

konzolon népszerû a Hack n' Slash ( DMC, Ninja Gaiden stb... ) és jrpg

pécén népszerû az MMO, RTS ( bár ez is kezdi magát megvetni konzolom, legalábbis a könnyedebb sima ríl tájm rtsek pl CnC és társaik ) és a szimulátorok

Konzol és Pc között játékok szempontjából nincs különbség,csak a játékosok között.

Istencsászár
mindenkép érdemes, Lost Odyssey, Eternal Sonata, Tales of Vesparia, Infinite Undiscovery, The Last Remnant ( ez van pécére is ), Star Ocean, jövõre FF13

remek játékok, el vagyunk kényeztetve😊

Istencsászár
Konzol és pécé közt azért van különbség. Elõször fura volt hogy xboxra jönnek a jrpgk, de így pár év után már nem az.

Timbo
pedig engem pont a square enix munkássága érdekelne 😄 de hát majd egyszer 😄 ha sok pénzem lesz beújítok egy konzolt 😊

\"First escape you own faults before you free yourself to critize others.\"

Ugyanezt mondták egyesek az Xbox360 megjelenésekor.😊

Istencsászár
jrpg, nem az a kimondottan pécére szánt mûfaj😊

Timbo
én naiv.. 😄 azt hittem PC 😞

\"First escape you own faults before you free yourself to critize others.\"

Istencsászár
Tetszik a játék, kicsit mass effect utánérzés, saját ûrhajó és csapat és felfedezés, most kaptam meg a hajót és indultam el az elsõ küldetésemre mint kapitány

Istencsászár
The Last Hope

Mivel tegnap jelent meg és még nincsen saját topicja. Ez tarthatatlan! 😊
Tegnap meg is rendeltem, hamarosan a mancsomban lesz. Várok ide mindenkit, akinek véleménye, kérdése van vagy csak elakadt a játékban.
Szívesen segítek.

← ElőzőOldal 3 / 3