NKS (Nem Közölt Sáv)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
még mindig geccinagy :o
kutyahús a fav róla (asszem...végülis mind jó de ebben tetszik hogy zenk verzéje alatt csezi állandóan "aházik" meg ugat stb...)
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
Idén se fog kijönni, ez biztos, szerintem olyan 2010 év végére fog kijönni, kb, de biztosat nemlehet tudni.<#szomoru1>#szomoru1>
Loop, én vagyok az apád, az apád, az apád...
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
ha esetleg valaki úgyis kint lesz (pl én 😊), akkor tudjon róla...
ReaL MaDRid x siempre
Bankos - NKS - Norba - Kool Kasko - Akkezdet Phiai
<#vigyor3>#vigyor3><#vigyor>#vigyor>
Egy lehetõséget szeretnék kínálni minden zeneszeretõ és (vagy) zenével foglalkozó embernek.
MÛFAJ NEM SZÁMÍT! Ha fel szeretnéd venni a zenédet (akár a zenekaroddal akár egyedül) vagy felénekelnél egy régi kedvenc számodat,
akkor én ebben tudok neked segíteni. Profi minõségû
technikával és több éves tapasztalattal
állok az érdeklõdõk rendelkezésére. Az árak rugalmasak, NINCS ÓRADÍJ... a részleteket minden komolyabb érdeklõdõvel e-mail-ben szívesen megosztom.
E-mali: [email protected]
hunbasser (6 hours ago)
0
Reply
a rappem narkó,attól zöldült be a Hulk
most úgy néz a Kampókéz mint akinek sok volt a mák 😄
de nagyon adja, énis fújom a szöveget rá 😄Dd az a durva, hogy ebben a zenében nincs is dob, csak rálöksz egy hiphop beatet és készvan 😄d
ReaL MaDRid x siempre
Loop, én vagyok az apád, az apád, az apád...
ReaL MaDRid x siempre
ReaL MaDRid x siempre
ReaL MaDRid x siempre
Az operációs rendszeren is túl...
Racism is a weapon of mass destruction!
Racism is a weapon of mass destruction!
de fankát nagyon oltották amúgy a pirománia elõtt. egyet sajnálok csak: a szuperhõsöket nem nyomták 😞 viszont volt terrirórium,garázsmenet,oh la la,isten tuggya mé,kutyahús,pirománia,legpestibb,- és + újonc nélkül (nem tudom miért nem maradt ott,így éjjel 1 körül mi dolga van már az embernek? vagy nem volt jól,vagy nagyon be volt készülve,ami amúgy látszódott is a fején),volt brigád is killakikittel (sõt,funknak rapa is featelt,de ez most mellékes 😊),zenk asszem a váratlanban featelt,meg asszem még a fárasztó volt,meg volt még pár feat,de már nem nagyon emlékszem 😄
ReaL MaDRid x siempre