NKS (Nem Közölt Sáv)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

tigeroo
ma végighallgattam vonaton az *****-t

még mindig geccinagy :o

kutyahús a fav róla (asszem...végülis mind jó de ebben tetszik hogy zenk verzéje alatt csezi állandóan "aházik" meg ugat stb...)
tigeroo
se báj se kéj ne féj nem fáj ez nem blá blá itt a klikk klikk idõ u u érjutó'

😄
Lacee
megy ez 😄

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

fook
bankos- terrritorium :d

fook
keresek egy számot ! 😄 idõ urai az biztos 😄 valami ilyesmi a refrén hogy : ez itt a fame nem a blá blá itt az ido u-u 😄

tigeroo
saiid azt mondta az év végére, de állítólag még csak a trekkek felét vették fel... (és mondjuk meg...ahhoz képest hogy a zenebuddhizmus kijött már áprilisban... jól húzzák-halasztják)
Danka88
csak hülyültem... nemlehet tudni, hogy mikor jön ki, de már jóideje azt mondják, hogy "na majd most kijön"...
Idén se fog kijönni, ez biztos, szerintem olyan 2010 év végére fog kijönni, kb, de biztosat nemlehet tudni.<#szomoru1>

Loop, én vagyok az apád, az apád, az apád...

fook
ahj akkor még 6 év 😞

Danka88
coming soon....
in 2015. ^^

fook
akph ?😄

tigeroo
úgytudom hogy idén pedig ki kellene jönnie...
Danka88
nem, még nem.

Lacee
megjelent már az új lemez? hol lehet megszerezni? 😊

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

tigeroo
újalbumrólinfóóó

vagy valami trekk van-e?😄

up
leho94
Jövõre remélem indulok is 😄

\"Minek inni és mászni, ha lehet szívni és szállni?\"

hunbasser
én is 😊

ReaL MaDRid x siempre

leho94
Én ott leszek 😄

\"Minek inni és mászni, ha lehet szívni és szállni?\"

Lacee
jóvanna, gondoltam megosztom 😛
ha esetleg valaki úgyis kint lesz (pl én 😊), akkor tudjon róla...

hunbasser

ReaL MaDRid x siempre

hunbasser
29-én meg OSG-n NKS,Bankos,Norba,Funk,Punnany Massif,Gõz,Artos,Kasko,Zefil,Györemix,Jam-i,Dj Deez,na,és ez még ingyenes is 😄😄

ReaL MaDRid x siempre

Danka88
szép névsor <#finom>

Lacee
Sziget, augusztus 16, 19:00
Bankos - NKS - Norba - Kool Kasko - Akkezdet Phiai

<#vigyor3><#vigyor>

hunbasser
mit lehet mit tenni?

ReaL MaDRid x siempre

gfreak
delbanthx

Racism is a weapon of mass destruction!

fook
már hallottuk <#levele>

H!

Egy lehetõséget szeretnék kínálni minden zeneszeretõ és (vagy) zenével foglalkozó embernek.
MÛFAJ NEM SZÁMÍT! Ha fel szeretnéd venni a zenédet (akár a zenekaroddal akár egyedül) vagy felénekelnél egy régi kedvenc számodat,
akkor én ebben tudok neked segíteni. Profi minõségû
technikával és több éves tapasztalattal
állok az érdeklõdõk rendelkezésére. Az árak rugalmasak, NINCS ÓRADÍJ... a részleteket minden komolyabb érdeklõdõvel e-mail-ben szívesen megosztom.
E-mali: [email protected]
birdo
Az ))

A valóság az, ami akkor sem tűnik el, ha már nem hiszünk benne.

tigeroo
komment:

hunbasser (6 hours ago)
0
Reply
a rappem narkó,attól zöldült be a Hulk
most úgy néz a Kampókéz mint akinek sok volt a mák 😄

de nagyon adja, énis fújom a szöveget rá 😄Dd az a durva, hogy ebben a zenében nincs is dob, csak rálöksz egy hiphop beatet és készvan 😄d
hunbasser
Danka88
ahha ok, köszi.

hunbasser
igen 😄

ReaL MaDRid x siempre

gfreak
<#nyes> Norba & NoOne <#nyes>

hunbasser
nem,van egy 2008-as kislemeze is 6 számmal Hanyag elegancia címmel.

ReaL MaDRid x siempre

Danka88
hall, Norbának csak ez az "Amig a Város Alszik" lemeze van?

fook
nabazz 😄 pedig annyira örültem 😞😄

hunbasser
nekem az kellett,hogy mi a fa' mi a szösz,merry christhmas 😄

ReaL MaDRid x siempre

fook
megvan a számod 😄😄 amibe van a szenyós 😄 Az Idõ Urai-ORION-Budapest Feat Praha 😄

fook
Nos jazz amit mixel mindig XXL 😄

hunbasser
mint az lsd a lelkedbe hatol be 😄 de a geciek a tenor elsõ részét is lenyúlták 😄

ReaL MaDRid x siempre

fook
az nks sose farcol be ... 😄

hunbasser

ReaL MaDRid x siempre

fook
fook
pár akph stb szám 😊

hunbasser
szélsõjobbos lett,és a hip hop eszméivel eléggé ellent mond,amiket õ csinál meg amiket õ mond,magyarán a hip hop meg fanka tûz és víz,õ azonban még mindig "repp"-nek tartja,amit csinál. meg kb mindennek ellene van amiket cheziék szeretnek (pl. weed),meg úgy kiutálta az egész magyar hip hop társadalom.pont amiatt,mert olyanná vált,akit a hip hopos emberek szívbõl gyûlölnek.

ReaL MaDRid x siempre

Blacksheep333
attól a pár poszttól nem dõl össze a világ, amúgy is pang a topic, de ha gondolod elküldheted privátba is.

Az operációs rendszeren is túl...

gfreak
hosszú is lenne itt magyarázni, meg hát bírja a topik az off-ot bizonyos határokig, de a csávó nevének az említése is annyira offtopik, hogy ne is menjünk bele <#ravasz1>

Blacksheep333
Fankával mi a bajuk?

Az operációs rendszeren is túl...

gfreak
nagyon fasza bulinak hangzik..fankát szerintem nyugodtan oltogathatják tovább (bocs mindenki aki szereti, én ki nem állhatom az embert <#ravasz1> ) ez a közös fellépõsdi már-már hagyomány, emlékszem amikor itt volt utoljára idõ urai, akkor is mindenki mindenkivel nyomta, fent voltak a színen egyszerre vagy tízen 😄 Peti megint befáradt ezek szerint, ez is lassan megszokott <#nyes>

hunbasser
hát,hozták a formájukat,szerintem elég ha ennyit mondok és ebbõl vágja mindenki,hogy akkor milyen lehetett 😄 egyébként úgy volt a dolog,hogy nks,bankos,norba és nem egymás után jöttek fel,hanem egyszer ez,egyszer az,de a lényeg,hogy több nks szám volt,mint bankos meg norba együttvéve 😄 meg ugye a sok feat miatt is inkább egyszerre léptek fel,ez csak annyiban volt rossz,hogy meg volt nekik adva,hogy 1 órát nyomhatják,és így be kellett sûríteni õket.

de fankát nagyon oltották amúgy a pirománia elõtt. egyet sajnálok csak: a szuperhõsöket nem nyomták 😞 viszont volt terrirórium,garázsmenet,oh la la,isten tuggya mé,kutyahús,pirománia,legpestibb,- és + újonc nélkül (nem tudom miért nem maradt ott,így éjjel 1 körül mi dolga van már az embernek? vagy nem volt jól,vagy nagyon be volt készülve,ami amúgy látszódott is a fején),volt brigád is killakikittel (sõt,funknak rapa is featelt,de ez most mellékes 😊),zenk asszem a váratlanban featelt,meg asszem még a fárasztó volt,meg volt még pár feat,de már nem nagyon emlékszem 😄

ReaL MaDRid x siempre

gfreak
bõvebben? <#ravasz1> mi itt kombathelyen nagyon ki vagyunk éhezve már egy jó hippiddihop bulira <#nyes>