NKS (Nem Közölt Sáv)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

hunbasser
nem tudok csatlakozni 😞

ReaL MaDRid x siempre

hunbasser
ja,most látom,hogy ezek vannak benne....😄ddddddd (Y) akkor különösen szedem 😊

ReaL MaDRid x siempre

gfreak
akkor te is húzzad a lent megadott ftp-rõl nyugodtan 😉

Racism is a weapon of mass destruction!

Lacee
már szedem is, köszi... ez alapból több szerintem, mint amennyi rapzeném összesen van, úgyhogy mûvelõdhetek 😄

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

gfreak
aztán kincsek fellelhetõek még Kool Kasko mixtapejein (nekem három van meg: Bimaz And Benz, Off The Traks és az Optimus Krime), meg van még három Faktorlabor...

itt a B meg az N egyre éberebben benne minden lében, BP szívében, a dzsungelében, két hõs a képregényben a KB nevében, az igaz védelmében

hunbasser
na,ezek mind jöhetnének nekem is 😄😄😄

ReaL MaDRid x siempre

Lacee
errõl jut eszembe, az egyik koncerten (talán az idei CENen) mondták be Irie Maffiáék, hogy a következõ számot a spanoknak küldik, akkezdeték, NKS, Brains, Copy con... jó kis reggae/dancehall szám volt, a refrénje meg hogy
"van cannabis, van cannabis, van cannabis...
SATIVA!"

jót mosolyogtunk, ki másnak küldenék 😊)

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

gfreak
mármint 2000 körüli damn xD

gfreak
szívesen srácok 😉

Az Idõ Urai album ami benne van olyan 200 körüli, albumcímet nem tudok 😉

Pakoltam hozzá egy live-ot is, ami inkább gyûjtõi érték mint hallgatható matéria (de fasza lenne ha az interfunk-tól valaki hozzámvágná azt a cuccot amina kriminális c. szám található)

Aztán Norba (& No-One) cucca, isten tudja mikorból az is lehet hogy új (bár nem nagyon láttam még senkinél)

Meg persze a kihagyhatatlan, a klasszikus, aaaa...Zsebrakéta Rádió vol1 xD

tigeroo
nah nekem már jön!
köszönöm mégegyszer!
mazsola89
<#kuss>

hunbasser
"kb egy óra múlva szedhetitek"

ReaL MaDRid x siempre

tigeroo
1 host már fenntvan azt írja...
de passz
mazsola89
mé nem tok bejelentkezni? :S

tigeroo
nagyon hárásó 😄

köszönöm! megsasolom akkor!
gfreak
yo zdlr! kösz a cuccot, már le is rántottam, nagyon fasza, de sajnos a soul trouble sena nélküli változata nincs rajta egyiken sem 😞 asszem myspacerõl volt meg anno...de már ott sincs fent...pedig mekkora volt xD

fõleg ahogy cloumbo nyomta...mint a burro banton a boom wha dis-ben 😄

gfreak
na emberek

ftp.extra.hu

user: drbob
pwwd: freak

kb egy óra múlva szedhetitek...aztán fent hagyom mondjuk egy-két napig 😉

gfreak
uuuwwhhhaaaaaattt? gyémántfog meg aranyvödör!

ja, elfelejtettem Onyxot ajánlani (bár az még csúnya REPP!!! xD)

mazsola89
Yeeeja!! Whaaatt??? Okééy!!!<#idiota>

gfreak
nem egyszerû, de nem is lehetetlen...diggydas efx-et leszámítva nagyjából minden akkori hipbiddihop crew nyomott egy-egy ilyet...

ajánlatom a következõ, a teljesség igénye nélkül: gangstarr, a tribe called quest, de la soul, del tha funky homosapien (nagyon ósuli, vigyázat), afu-ra, dj premier cuccok, dj format, kis MOP, egy kevés Wu...igazából rengeteg, sorolhatnám még napestig...kezdetnek elég ha távol tartod magad a G(ay)-Unittól, aztán jó lesz (na meg persze Lil'John se pörögjön nagyon)

Tudom nem ide tartozik, de hatha tud valaki segiteni: Szoval olyan zenet keresek, legyen az magyar vagy kulfoldi, ami leginkabb a Das EFX-hez hasonlit. Ugy latom ez a fajta zene kedveloi vagytok, ezert gondoltam hogy tudtok majd segiteni. Tehat ez a fajta stilus tetszett meg nagyon, foleg ez a szo vegi allando "iggedy". Koszonom a segitseget!

hoy ehh

tigeroo
ez itt a kerekerdõ, kicsi pincsi, ahol az ordas farkasok a stricik, a szemedet nyisd ki és jól nézd meg hogy mivan, mert csapdába kerülsz hogyha megcsal a szimat, mindíg más szõrét nyúzza, ez a dzsungel divat
tigeroo
M M M MULTIKILL 😄
hunbasser
ki mondta neked azt hogy nos'chez ma veszt? hogy ez csak teszt? mint az octooberfeeeest 😄

ReaL MaDRid x siempre

tigeroo
én nem álltam meg,semmit sem bántam meg,túúúl az óperencián szálltam meg
tigeroo
jah, ezt elírtam 😄

mi? si
hunbasser
*BP

ReaL MaDRid x siempre

tigeroo
ez nem Ó-Z-D, meg majkapapa
hanem a B-B city, madafaka
gfreak
faszááááás! kösz bástya!

Bankos: most csak három albumot pörgetek tõle folyamat: Rapmotel, Boldal, na meg az mlkk xD az utóbbi a legnagyobb xD

gfreak
hehe..múltkor a pista nyomott egy számot a kurvákról, hát elég betegre sikerült...senával ment is a visítozás 😉

gecirégen volt kombathelyen valami értelmes hibbidihoppos megmozdulás, pedig idõ urai volt többször is..fasza is volt...csak a hangosítás nem 😉 de a srácok kenték rendesen, mi meg megosztottuk amink volt xD

megvan az a maffia cucc, az egész "demó", mikor még kemon volt sena helyett, meló után dobok linket.
van még bankosom, ha érdekel valakit.
tigeroo
jaja bevédtük a stéget😛

sajna irie mafia kérésben én nemtudok segíteni
gfreak
itt szól a zutcca 😄

és most a "megszállók" is szépen elillantak 😉 nem is maradtunk sokan 😉

kicsit off: az irie-nak van a soul trouble c. száma, és az album elõtt egy olyan verzámn volt, amin sena helyett kemon osztotta a refrént, a columbo meg ilyen burro banton-osan küldte...ha valakinek még megvan átpasszolhatná, mert elszállt egy remek zenés hddvel együtt :S

tigeroo
kellett már egy ilyen topik😄

csak arról beszélünk mit a magunk fajta ért meg😄
hunbasser
gondolom küldözgetett pár tracket,amiket nem dobtak rá a korongra 😊

ReaL MaDRid x siempre

ScarY MAN
és nem csak az album van meg 😛

...

hunbasser
*nincsen

ReaL MaDRid x siempre

hunbasser
mondjuk elég jó,hogy a 2500 ft-os albumot így átküldi neked 😄 ezért kérdeztem,hogy ennyire jóban vagytok-e 😄

ReaL MaDRid x siempre

hunbasser
Szent Péter egy felhõn ül és hív ha nincs rajtad bûn
Mefisztó a pokolból üzeni ez nem deja vu csak jó a fû 😄

ReaL MaDRid x siempre

ScarY MAN
egyszer kétszer beszeltünk, meg partyztunk együtt meg vicceltünk😛 . de amúgy ennyi. haverom országos cimborája, csak elvan tûnve munka miatt szal nem nagyon hallottunk mostanában felõle, csak keveset 😄

...

hunbasser
hát az. amúgy te ennyire jóban vagy crainékkel?

ReaL MaDRid x siempre

ScarY MAN
a topic hatása <#idiota>

...

hunbasser
nagyon szlengeskedsz Ádámkám 😄ddddddddd

ReaL MaDRid x siempre

kuci06
:o

1. Maffiózó
2. Landwirtschafts Simulator 2008-2009
3. Modellautók
4. NKS (Nem Közölt Sáv)
5. Euro Truck Simulator
6. Humoros és aranyos képek, videók
7. Football Manager
8. Hír topik
9. F1CHL - Retro
10. FORMA1

http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...

gfreak
kriminális a szövegünk xD

satuba szorítom a rímet, szívom a weedet, szívom a weeeedet xD

Lacee
öt csillagon kívül engem is érdekelne minden, majd nyomjátok be ide a linket pls

tigeroo
rendben, most nekemis zsa van, a városban mozgok, délután akkor ütközünk és kokettálunk.
gfreak
mondjuk legyen így: meló van hatig, hazaszteppelek, aztán feldzsezzentem megauploadra amim van (van még pár ósuli cucc is valahol kint korongon, azokat még elõ kell kotorni)

tigeroo
hát jóhlenne az összes! az oldal az mindegy szerintem
Idõ urai, meg kiadatlan NKS (nekem csak az öt csillag és a mekvart szlenges trekkek vannak meg), meg esetleg nos'chez ha van...

szóval ha feltöltenéd valahova azt nagyon nagyra értékelném!😊