Nurse Jackie (TV)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

A hetedik évadhoz csak az első négy részhez van magyar felirat, kérünk a többihez is, kösz.

Mangánüzit nem írok, nem olvasok.

Bulykin
A Showtime csatorna már be is rendelte a 3.évadot!!

<#bohoc>

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fûben és mégsem szívja. &#12385;&#12403; Kicsi

Bulykin
2.évad premier ma!

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fûben és mégsem szívja. &#12385;&#12403; Kicsi

Bulykin

Bulykin
jön a Viasatra februárban a Jackie nõvér (Nurse Jackie)
<#vigyor2>

Bulykin
vége az elsõ évadnak!! 2.évad is lesz, ez már az els õrész után eldõlt😄
a feliratok az utolsó részekhez még nincsenek...

Bulykin
kúrvajó, egyre bonyolódik a szitu Jackie körül...

Bulykin
6.rész is nagyon jó volt, durván elintézik abban a kórházban a dolgokat😄
és az a Tourette szindrómás dokixD érdekes betegsége van...

Bulykin
kúrvajó rész volt! sokkal több poén volt mint az eddigi részekben😄
kíváncsi vagyok mi lesz akkor ha vki rájön h
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Jackie már házas és h gyerekei is vannak... mert kúrvára úgy tudja mindenki h egyedülállóXD

Bulykin
jee^^ nemtom miért állt le a fordítás...
végre vki aki nézi rajtam kívülXD

STREEX

Intel I5 4690k----Gigabyte GTX970 G1 Gaming----ASRock Z97 Extreme3----Geil EVO Potenza 8GB (2133mh)----Western Digital Caviar Blue 1TB----3DMark First Strike: 10036

Bulykin
ITT olvashattok egy cikket, miszerint a Nurse Jackie és a Hung egy új mûfajt teremtett meg, ami egyben sikernek is néz ki a nézettség miatt. Ez nem más, mint a félórás dráma...
Szerintetek?<#vigyor3>

Bulykin
4.rész jó volt nagyon,drámai, kezd bonyolódni kicsit a szitu Jackie körül, nagyon jó sorozat^^

Tervezem elkezdeni, de most az NCIS maraton közbeszólt 😄

REAL MADRID

Bulykin
3.résznek kicsit olyan töltelékepizód szaga volt, de számomra még mindig élvezetes^^
felirat is van...
nézi vki rajtam kívül ezt amúgy?<#idiota>

nálam még hátra van ez a bizonyos két rész.
amúgy biztos nem lehet rossz, ha már ennyi jót írnak róla, de vhogy nekem fejre nem tetszetõs ez a nõrsz dzseki. 😉

Bulykin
elsõ 2 rész letudva, részemrõl alap a folytatás, kegyetlenül bejön ez a sorozat😊 nagyon el lett találva, tudtam én h jó lesz^^ bejön ez a fekete komédia😉

Sorozatjunkie pilot kritika

Holnap megnézem az elsõ részt. Alapból nem is akartam elkezdeni, nem hiszem hogy az én világom de meggyõztek a pozitív kritikák.

REAL MADRID

Bulykin
magyar felirat is kész az elsõ részhez, lehet nézni(rem lesz vki rajtam kívül isXD)

Bulykin
Minden idõk legnézettebb premierjét hozta a Nurse Jackie a Showtime-on (1M nézõ), a csatorna pedig az 1. rész után be is rendelte a 2. évadot!!
<#wow2>

Bulykin
ez igaz, lehetne😊 de sztem jó lesz ez😉

gfreak
ez a fájadlomcsillapító-függõség olyan eredeti hogy mindjárt üvöltök...a ház dokiban is ellõtték...weeds az vicces...ezt nem tudom milyen lehet, asszem a pilotot benyomom...

Racism is a weapon of mass destruction!

passatgt
kicsit lehetne eyecandybb

Bulykin
Nurse jackie

A sorozat alapfelállása annyi, hogy van ez a Jackie nõvér, aki még törõdik a betegekkel, míg a doktorok csak lazáznak. Nem kell aggódni, Jackie-nek is megvan a maga keresztje, tudniillik fájdalomcsillapító függõ, mivel pokolian fáj a háta, de a munkát nem akarja otthagyni, még.

Akik nézik a Weeds(Nancy ül a fûben) címû sorozatot, azoknak szerintem kötelezõ bepróbálni😊
Nálam a nyár egyik legjobban várt sorozata, remélem nem fog csalódást okozni, premier ma lesz amcsiban!

Promó videó: