DJ Skinhead

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Armagedown
Azt hittem, hogy a hardcorenál nincs rosszabb, de tévedtem<#guluszem1>

Nagy az Isten állatkertje csak túl alacsony a kerítés!

Vedd fel kazettás magnóra, adj neki ilyen címet:

"A térhangzás"

Aztán másold le, vidd a fekete piacra, pénzt kereshetsz vele. <#idiota>

Ennél még az a zaj is jobb, amit akkor hall az ember, amikor Pesten napközben kiáll a Hungária és a Lehel utca sarkára. :D

WuFraZselic
" az egyetlen kedvenc speedcore zenekarom"

hát, szerintem mától már az enyém is!<#zavart2>

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

Atti12
42 mp elgé votl belõle :D köszi.

Rag Oil
de ennek az extreme terornak eredeti mixe nincs is:d érdekes:D

hw:Compaq 610 core2duo 2ghz 4gb ram os:windows 7 & ubuntu studio

Rag Oil
jó én is irogatok treket:D fl el de nem is ott a probléma hanem ez tényleg egy nagy cucc amugy összes trekje megvan skinheadnak:D

Rag Oil
jó hardtekben minden ami faja de hc ban ott tényleg én is csak a prómó kiadójátol, meg lenny dee kiadójábol halgatok+1-2 xt noise mix de ö egy balfasz:D

Ja és 6 perctõl tessék odafigyelni, nekem konkrétan úgy kellett visszalapátolnom az állam mikor meghallottam, de az MC-nek is eléggé elakad a hangja :D

Amiga 600GT QuadCore - WorkbenchHD 64bit - ThermalGive Titanium Edition - Commodore Extreme Graphics X69HD

Valóban rengeteg effektet onnan vesznek, de ez nem a lopás miatt, hanem mert tényleg tisztelik az oldskoolt, a Thunderdome korszakot. Amúgy én is csak "classicot" hallgatok :)
Konkrét BEST - egy tökéletes szett "összefoglalása" (oldskool VS nustyle zseniális elegye)

Amiga 600GT QuadCore - WorkbenchHD 64bit - ThermalGive Titanium Edition - Commodore Extreme Graphics X69HD

Nekem inkább a mai hardcore 80%-a tünik gagyinak, a maradék 20% meg erõssen hajaz a régi számokra, legalább is nekem nagyon ismerõs jópár effekt :), de azis lehet, hogy már öreg vagyok :)
Ma már elég gagyinak tûnik, de 94ben, amikor ez a szám íródott, ilyenekbõl indultak a mai hard electro mûfajok

Brolly
tessék;) tudom, hogy tetszeni fog.
DJ Skinhead - Extreme Terror

\"Kokain inhalációt követõen a V1-V2 elvezetésekben inkomplett jobbszár-blokkra emlékeztetõ terminális pozitivitás, valamint több mm-es ívelt ST-eleváció lépett fel\"

Atti12
na annyi "jót" hallottam már itt róla, valaki igazán berakhatna egy számot :D

Fruity Loops + Reason természetesen, erõsen professzionális élvonalhoz tartozó szoftverek, persze az igényesebb zenék megírásához nem árt 1 több funkciós programozható "szinti" billentyûzet + 1 torzítóval ellátott, szgéphez csatlakoztatható elektromos gitár. Persze ezekhez hozzájönnek az effekt processzorok, meg hasonlók, de ennyire mélyen nem vagyok benn abban hogy hogyan kell összeállítani 1 stúdiót (igen durva összegekbõl az biztos).
Hardcore-t meg csak régebbieket (2004-2006) hallgatok, vagy oldschoolt, ugyanúgy ahogy hardstyleból is.... meg ha így megy tovább akkor trance-bõl is :-/

dídzsé szkinhed :DDDDDDDDDDD

fotográfik kolomp edisön :D

Rag Oil
egyébként ha nagy gabber vagy nyugodtan irj a [email protected] ra. hardtechno hardcore terrorcore speedcore darkcore industrial és társai jöhet persze én is utállom a haláltémájú cuccokat mert az más sátáni eredetü...

Rag Oil
zenekar jelentése:több elöadó ad elö számo(ka)t mivel discogs.com on is band azaza zenekar néven van fent.bár 1 hónapja frisitve lett a discogs.com azelött o.chesler volt csak dj skinhead és nem zenekar volt...
mind1 arra lettem volna amugy kiváncsi hogy mivel készitették nem hogy min játszák ezeket... jó kétértelmü a dolog.

Zsír, speedcore, de rég hallottam róla :D személy szerint a terrorcore nekem jobban bejön. A darkos hangzás híve vagyok, de hangszer ide vagy oda, a hörgést és a halál témát szeretem mellõzni :)

Petka
"dj skinhead - dj skinhead (muthefucka rmx)"

pffff...<#idiota>

gz8
Tudod, hogy mit takar a zenekar fogalma?

Mi haszna a hatalomnak, ha nem gyakoroljátok? Ha egy férfi nem mutat elég tiszteletet irántatok, akkor annyit se hagytok a rohadt kocsmájából, hogy gesztenyét pirítson rajta, értve? GEÕÕ

zsebrocky
zenekar nem csak a zeneakadémián van...

ilyesmiken szokták:

meg ilyesmiken:

Rag Oil
jolvan thx csak anyira még nem jöttem rá hogy mien eszközökön tolják ezt.
aki meg nem hallot rólla az mért irja teli hogy deszar... nem lehet egyforma az izlés.mind1 le se szarom az ilyet
ilyen hangmintákat keresek amik benne vannak.
föleg ami a dj skinhead - dj skinhead (muthefucka rmx)számban van benne.
kössz.

rooney8
dejótápig :D

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

[HUN]FaTaL
Igazi igénytelen zene, jesszus. :/

http://goo.gl/gd6Zi5

immovable
LOL
jackcsabi

Szeressük sorsunkat, bármilyen is. Aki szeretni képes a rossz napokat, becsülni tudja majd a szép pillanatokat. Higgy az álmaidban! http://www.evanescence.com/

"dj skinhead az egyetlen kedvenc speedcore zenekarom eöadóm"

Most döntsd már el, hogy együttes vagy elõadó.
Zenekar a Zeneakadémián van.

Mellesleg ide is befért volna bõven.

Thunderdome 1-24, Terrordrome 1-10 válogatás itt figyel a gépemen, jó kis helyben futás sosem rossz <#buck>
Atti12
felröhögtem :D

tökjó<#idiota>
Bulykin
jól nyomod<#eljen>

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fûben és mégsem szívja. &#12385;&#12403; Kicsi

DJS8
ték

toysoldier
rólla

He has gone to bring us back our heart&#8217;s desire. What is our heart&#8217;s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.

Mr_no_NaMe
vaszisztlósz dajcslaaand xDD
ruffirant
áhhhh ez olyan szar hogy már meg lehet hallgatni:P

it egy jó kis spoiler volt...de észrevették

Czdano
Elég érdekes zenéket csinál ;O

Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX

SötétBarom
Ennél szarabbat rég hallottam :o

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

BB7
xD
"kedvenc zenekarom<...>" "<...>csak nem tudok rólla semit."

Szép topikkezdés
cicai

De a pénztõl 20 nõbõl 10 boldog. A maradékból 1-nek szerelem kell 8-nak diszkó drog 10 szerelmes nõbõl 1-et szeretnek csak viszont. Mert 10-bõl 8-an nem szerelmet keresnek csak viszonyt

cicai
fail

De a pénztõl 20 nõbõl 10 boldog. A maradékból 1-nek szerelem kell 8-nak diszkó drog 10 szerelmes nõbõl 1-et szeretnek csak viszont. Mert 10-bõl 8-an nem szerelmet keresnek csak viszonyt

Rag Oil
dj skinhead az egyetlen kedvenc speedcore zenekarom eöadóm... csak nem tudok rólla semit. pl mivel csinálták azokat a zenéket hol stb...