Átverés
← ElőzőOldal 2 / 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Vigyél el ismerõst, aki majd átnézni a motort. Ennyi <#wow3>#wow3> Használt kocsinál mi garantált vágod. Elviszed ismerõst, aki ért hozzá, 1 napig körbenéztek mit akarsz venni esetleg, ennyi.
púúúúú
Ezt a témát kifejezetten az autós átverések miatt nyitottam, mert autót szeretnék venni használtan. kellenek az infók.az eredetiség vizsgálatot minden eladó autónál elvégzik, ha magánszemély az eladó, az biztos. de nem tudnak kideríteni mindent a motor állapotáról és egyéb dolgokról...
Eredetiség vizsgálat elõnyeit talán ki kéne élvezned......... Egybõl megállapítja, hogy törött, hogy úgy van összeheggesztve 3 darabból. Aki hülye az haljon meg.
púúúúú
hát ha átverésrõl van szó akkor lehetett volna globálisan nézni a dolgot és nem kimondottan autóra :/
például kocsmákban az italokat elõszeretettel hígítják...
például kocsmákban az italokat elõszeretettel hígítják...
A visszatekerés már vicc kategóriába is esik mostanában, mert arra alkalmas szoftverrel egy kattintás levenni a km jelet a beépített elektronikából 😄
púúúúú
Én is hallottam már jó pár turpisságról, pl : külföldrõl behozott rossz állapotban lévõ, esetleg összetört autókból összeraknak egy jónak látszó verdát, aminek nem sokkal azután jönnek ki a rigolyái, miután megvetted.
Én pl eladom a mergát is csapot sörnek, vizezem a vodkát, és céges bulin 1.5x szorzóval húzom a strigulákat. Ha megromlik egy hordó sör, eladom mint akciós csapolt búzasört!
<#idiota>#idiota> <#idiota>#idiota> <#idiota>#idiota>
Igazából nem, de olyat ahol ezeket megcsinálták, konkrétan tudok
<#idiota>#idiota> <#idiota>#idiota> <#idiota>#idiota>
Igazából nem, de olyat ahol ezeket megcsinálták, konkrétan tudok
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Sziasztok!
Ezt a fórumot azért nyitottam, hogy fény derüljön a kereskedõk átveréseire. Azt mindenki tudja, hogy szinte minden autónak visszatekerik a km számlálóját. Milyen egyéb "fogásokról" tudtok még?
Ezt a fórumot azért nyitottam, hogy fény derüljön a kereskedõk átveréseire. Azt mindenki tudja, hogy szinte minden autónak visszatekerik a km számlálóját. Milyen egyéb "fogásokról" tudtok még?
← ElőzőOldal 2 / 2