Left 4 Dead (X360)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Xbox Live gamertag: kilencnad
De a lényeg amit mondani szeretnék; hogy ha itt is normális emberekkel tudsz játszani ez is kurva jó game. Viszont ha idióta botokkal vagy idióta csapattársaid vannak akkor szar game.
Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01
Ez van amikor a gameplay fölé rendelõdik a látványnak/realitásnak. Én nem bánom, baromi idegesítõ tud lenni szûk helyeken egymás kerülgetése más játékokban.
A grafika, a content mennyisége tényleg nem csúcs, viszont ez a játék nem is errõl akar szólni. A B-filmes hangulat ott van a toppon a zombifilmek minden jellegzetes helyszínével/jelenetével, és a játékmenet pedig kellõképpen egyedi, és nagyon jól balanszolt az elsõ benyomások alapján. Én is imádom a Halo-t, a Cod-ok is jók, de ez teljesen más játékélményt nyújt (ami persze nem feltétlen jön be mindenkinek).
Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero
Asrock M3A77DE ; Amd Phenom II x6 1055 2800mhz ; 4gb samsung ddr3 1333mhz 2×2gb dual chanel ati hd 5750 1gb ddr5 dx11 ; Hitachi 1tb sata 2
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
A play-asia.com-ról rendeltem amúgy, 8eFt-ból egy hét alatt itt volt a régiófüggetlen, angol nyelvû Game of the Year Edition.
Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
Asrock M3A77DE ; Amd Phenom II x6 1055 2800mhz ; 4gb samsung ddr3 1333mhz 2×2gb dual chanel ati hd 5750 1gb ddr5 dx11 ; Hitachi 1tb sata 2
ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan