Átírás

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

marsu
Olyan kérdésem lenne, hogy vennék egy autót, az a probléma, hogy a mostani tulaj amikor megvette nem íratta át a saját nevére.
nekem úgy adná el, hogy a kereskedõ ad neki egy adásvételi szerzõdést, õ pedig nekem ad egy adásvételit.
tehát én két adásvételivel állítólag áttudom íratni az autót??
És milyen következményei vannak, vagy lehetnek ennek???
Petka
Persze, már csak azt lenne jó tudni, hogy mi köze ennek a topikhoz...

zsebrocky
ez rohadt jó<#nevetes1>

Petka
Végülis kinek mi a sok... 😊

0ppika
jah, mindennel együtt egy trabant átiratása is 40 ropi ...

http://epica.nl

Zetorg
20ezer nem sok, ha nem egy trabantról van szó

fifi
ugye te nem nagyon írattál át autót még?

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

Banano

\"A repülést hagyd a madarakra\":)) PS3 ID_USA: b4n4n0x_xVcL PS3 ID_EU:mrbananox007

Petka
Néhány ezer?...

Alexease
Es miert fontos vagy baj hogy eltoroljek? Nehany ezer forint, az auto arahoz kepoest semmi, megeri. De lehet, hogy felhalmozodtak a lopott autok, es lassan mar ertekesiteni kellene oket😉))))))
Petka
Volt róla szó, de még nem törölték el.

The Protector
LOL.Ezt aztán jó megaszontad.

Annyit sem érünk, mint az égrõl zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

Slayerboy
#2-re LOL

Voltam zárás elõtt. _______________

Slayerboy
<#taps><#lama>

Voltam zárás elõtt. _______________

Talán úgy "függ ide", hogy az átíráshoz kell az eredetiség vizsga, másrészt nem csak átírással kapcsolatban lehet ide írni, ha elolvasod a fórum leírását. Illetve sok cikket olvastam az eltörlésérõl.

n3whous3
Most ehhez 1részt hogy függ ide az átírás,

másrészt nincs errõl szó se

púúúúú

Sziasztok!
Nem tudom van-e valaki aki tudja a választ, de arról hallottam, hogy eltörölték a kötelezõ eredetiség vizsgát. Igaz ez, vagy csak el akarják törölni?