Sony Walkman

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

hello
vásároltam NWZ-A826-os sony walkman mp4 lejátszót. a problámám az hogy fontos lnne nekem lejátszási listákat rakni lejátszóra de ez udomásom szerint csak a saját programjával(Media menager for walkman) lehetséges ami nem mûkõdik újratelepítést és minden mást is megpróbáltam már de mikor rádugom az ezközt a gépre az XP felismeri de a programban nem jelzi hogy csatlakoztata van és hiába nyomkodok csatlakozásara semmit nem regála program.

pls help!

5c0rp330n
hát, ez így ebben a formában eléggé nagy baromság.
a flash lehet sokkal gyorsabb is a hdd-nél. a véletlen elérése pedig minden flash-nek sokkal gyorsabb a hdd-nél. egyébként kisebb is, könyebb is, kevesebbet is fogyaszt, és nincs benne mozgó alkatrész, így üzembiztosabb is. a nagyobb tárhelyen és olcsóságon kívül nem sok érv szól a hdd mellett, hordozható eszközökre ez hatványozottan igaz.

Én meg úgy tudom, hogy a flash memória gyorsabb beolvasásra, a HDD-vel pedig nagyobb átviteli sebességet lehet elérni.
sambauer
tudtommal a HDDn lévõ fájlokat lényegesen gyorsabb beolvasni mint a flash memórián lévõket.

Turn Me On Dead Man

Nekem mobilmba van és lassan 2 éve. Zsebbe bedobom és megy a zene, otthon is néha leesik, és eddig semmi baja nincs😊

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

csgery
Na meg azis.
n3whous3
nem azért lassú egy gép feltétlen meg mp3-as is, mert töredezett a hdd, hanem a felpörgés, lepörgés, keresés mûvelet sokkal lassabb, mint egy memória mûvelet

púúúúú

csgery
Mert mondjuk a HDD töredezett?
5c0rp330n
nem értem az összefüggést. miért ne lassulhatna be attól, hogy HDD-s? egyébként ennyire nem ismerem a cuccot, élõben nem is láttam talán.

5c0rp330n
igaz, de telefonban csak félig sony 😊

SrAta
telefonban H.U.G.Y.

Octane One Void 3.0|Truvativ Hussefelt hajtás,kormány|Truvativ XR középcsapágy|Truvativ Holzfeller stucni|Novatec agyak|Sun felnik|Hayes GX-2 fék|MAXXIS|SCHWALBE|Octane One Warp k.csapi.|BTS pedál

sambauer
de ha HDD-s akkor telipakolva mért lassul be a menü, mér tölt annyit ?

Turn Me On Dead Man

Nitramk
Nekem NWZ-S615F van és tökéletesen bírja másfél éve, lemerülve még nem volt 😄

Team Fortress 2: Dauer \"Az élet egy rohadt szar játék, de a grafikája baromi jó!\" \"Héj jú!Gív dat máni bekk!\"

5c0rp330n
az úgy már kicsit más 😊
hát jah, az bizony hdd-s walkman, nem flash memóriás, ezért zabálja az aksit. ugyanabból a szériából van nekem flash memóriás: kisebb, könyebb, aksija 40+ óráig bírja.

5c0rp330n
sonynál minõségibb márkát nem sokat fogsz találni.

sambauer
igazad van, NW-A1000 a típusa viszont a 7-8 óra az tényleg annyi, meg voltam én is lepve.

Turn Me On Dead Man

SrAta
barátnõm sony mp4e fél évet bírt...
10esével vitték vissza azt a szériát a telefonjuk is szar, nekem is sony ericssonom van
sonyt és sonyericssont soha többet, egy életre leírták magukat elõttem...

Octane One Void 3.0|Truvativ Hussefelt hajtás,kormány|Truvativ XR középcsapágy|Truvativ Holzfeller stucni|Novatec agyak|Sun felnik|Hayes GX-2 fék|MAXXIS|SCHWALBE|Octane One Warp k.csapi.|BTS pedál

5c0rp330n
-AW-10000 típusú walkman nem létezik tudtommal, nézd meg azt a típust mégegyszer
-7-8 óra? az furcsa. a sony walkmanek, fõleg a régiek tipikusan 40-50 óráig bírják.
-(ezt a fikázóknak is) sonicstage-et a sony évek óta nem használ, az összes kicsit is újabb lejátszójára teljesen szabadon lehet másolgatni bárhonnan. és egyébként sem rosszabb sokkal, mint egy alig fikázott ótvar itunes
-sonicstage-ben ha rendezni akarsz, csinálj playlisteket, oda húzogasd be a számokat, ennél egyszerûbb nagyon nem lehetne a dolog..
-ha semmiképpen nem akarsz sonicstage-t használni, asszem vannak más megoldások (mp3 file manager, voidmp3fm), de ezek nem biztos h mûködnek a te modelleden.

sambauer
nana nem flémelni ejnye ! 😄 tény hogy én is utána gondoltam arra hogy egy walkman mobillal többet értem volna, de az ilyen zenés telefonokkal eddig csak rossz tapasztalatom volt (vagy elhagytam 😄, vagy elszaródott a füles bemenet stb.) Ipod érdekelne viszont, ha van MAPPA nézet. A Go Gear topikban is emiatt nyavajogtam hogy mért nem lehet egy MP3/MP4ben mappa szerint válogatni a számokat. Ipodnál van erre lehetõség vagy az is elrendezi full magátol ?

Turn Me On Dead Man

Csabesz6
T1000
XD

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"

n3whous3
Hagyd, ez a jövõbõl jött.

púúúúú

davidka003
Tegyük fel, hogy bemegyek a városba és nincs nálam mobil. Akkor hogy érsz el? MSN nem játszik.
Szükség van mobilra, felesleges ebbõl vitát indítani.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑

n3whous3
Lehet te Japánban élsz, de nincs mindenkinek okostelefonja wifivel meg minden sarkon wifi.

púúúúú

werkfilm
így 2010tõl percekre alap lenne elmondani hogy aki épp nem online az alszik, vagy nem él - ha már a kutyasétáltató robotok nem jelentek még meg.

n3whous3
😄

púúúúú

davidka003
Én is az MSN-t kedvelem jobban ha a barátnõm is gép elõtt ül de ez kb napi 1-2 óra. Szükség van mobilra is.
Egyébként szerintem a gyereknek nincs barátnõje és kb 12 éves lehet.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑

n3whous3
Igen, bárkit elérhetsz msn-en, aki épp online van. Úgy látszik te is meg ismerõseid is atom kockák lehetnek, ha neked elég az msn elérhetõség. Barátnõd is szék elé van szögezve egész nap?

púúúúú

Nekem is walkman mobilom van, lehet rá pakolni total commanderben, de a lejátszó ugyanúgy maga rendezi a számokat, tehát ilyen elõadók, év, meg még ki tudja mi szerint szóval rémes. Lejátszási listákat ugyan lehet csinálni, de ez csak amolyan fél megoldás.

werkfilm
30-40k egy ipod touch
telefonálni meg akar a f*sz az msn meg ingyen googlesms korszakban.

n3whous3
meg telefonálhatsz is XD

púúúúú

davidka003
Én még azon csodálkozok, hogy vesz valaki sima walkmant.
Sony Walkman mobil és minden meg van oldva. Arra pakolhatsz Total Commanderben mp3-at.

Az ipod szerintem nem olcsó, ráadásul a hangzása is hagy maga után némi kivetnivalót. Ráadásul ha jól tudom kell ahhoz is egy külön program (itunes) tehát akkor már ugyanott volna mint a sony-val.

kraawz
nekem is anno iRiverem volt, nagyon szépen szól, csak az akksija már nem bírta. Most az iPodnál nincs jobb lejátszó ár/érték arányban szerintem, bár itthon ez is jóval drágább, mint mondjuk 1 éve volt külföldön (mikor nekem hozták, a 8 GB-os akkori áron számolva kb 30,000 Ft volt)

Ha érdekel 8500 ft szinte ingyenes sportfogadási bónusz, írj üzenetet!

n3whous3
Hát ez elég gáz, vegyél motorola telefont vagy ipodot 😄

púúúúú

Szerintem vegyél egy másikat. A sony-nak mindig is ilyen idióta felfogása volt, ugyanilyen bugyuta módon vannak rendezve a számok a a sony ericcson telefonokban is. Iriver-t tudom ajánlani mp3 lejátszónak, korrekt hangzásuk van és csak intézõbõl vagy total commanderbõl át kell húznod rá a számaid.

Carlos
A páromnak is valami sony mp3 lejátszója van (nemtom a típust) nála nincs lassulás (legalábbis nem panaszkodott).
Viszont õ is szidja a Stage szart. Ráadásl úgy beeszi magát a windows-ba, hogy az félelmetes!
Szóval engem is érdekelne, hogy hogyan lehet megkerülni azt a szart.

Þór vígi þessi rúnar

sambauer
U.I.: jha igen másik aranyos momentum hogy ez a SonicStage néhány mp3 fájlt csak úgy poénból error hibával kidob hogy "nem találja a fájlt". Egyszerûen hihetetlen hogy a Sony ilyen ocsmány módon ad ki egy MP3mat.

Turn Me On Dead Man

sambauer
Sziasztok ! Nos a helyzet az hogy nekem egy AW-10000 sorozatszámú Sony MP3-mam van, és lenne néhány kérdésem amibe remélem segíteni tudtok.
Meglepõdve tapasztaltam hogy az aksi egy MP3-hoz képest csak 7 max 8 órát bír, a menü néha nagyon lassú, sokat tölt de ami a legrosszabb: kizárólag keretprogrammal lehet rámásolni, külön egy úgynevezett ATRAC formátumban, tehát az "átmegyekhaverhozzenével" dolgot ellehet felejteni, kivéve ha másnál is fel van rakva ez a Sonic Stage cucc. Nagy nehezen mondjuk mindezt meglehetne szokni, viszont ez a progi olyan szinten különválogatja a muzsikát hogy utána egy fél napba is beletelik az embernek mire végigkeresi õket (nem beszélve arról hogy külön az mp3mon belül is szétvan válogatva egy teljes album). A kérdésem tehát az hogy az elöbb említett belassulós problémák nálatok is jelen vannak e, és hogy esetleg szoftvert nem lehetne e valahogy cserélni a készüléken. Elõre is köszönöm.

Turn Me On Dead Man