Zeneválság
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Reklám anyag, intro-outro, hanganyag promóhoz.
Külföldi és hazai dalok instrumentáljánk elkészítése. Karaoke, fellépés, egyéb komolyabb felhasználásra.
Egyedi beatek saját igény szerint stílustól függetlenül színes palettán. Hazai legjobb rap beatek innen származnak!
Gyors válasz és munkaidő! Több év a szakmában! Egyszerűbb igénytől slágerszintű premium kategóriáig!
Érdeklődés : [email protected] email címen!
Ceki Productions
Külföldi és hazai dalok instrumentáljánk elkészítése. Karaoke, fellépés, egyéb komolyabb felhasználásra.
Egyedi beatek saját igény szerint stílustól függetlenül színes palettán. Hazai legjobb rap beatek innen származnak!
Gyors válasz és munkaidő! Több év a szakmában! Egyszerűbb igénytől slágerszintű premium kategóriáig!
Ceki Productions
Ceki Productions
Ceki Productions
Én még csak amatõr szinten ûzöm a zenélést, de remélem, hogy egyszer majd ismertebb leszek a magyar zenei életben :
Nézzétek meg az elsõ klipemet, és ha tetszik kérlek szavazzatok rám az RTL Dalversenyén:
http://www.rtlklub.hu/dalverseny/6769_kevinkain_-_se_nyugat_se_kelet
Csak egy gyors regisztráció, amihez még e-mail visszaigazolás se szükséges, és már szavazhatsz is 😊 (ha van, akkor több e-mail címrõl is szavazhatsz 😊 ).
Ha tetszett terjeszd ismerõseid között, és töltsd le a lemezemet a weblapomról (http://kevinkain.hu/).
Elõre is kösz minden szavazatot 😊.
ENNYI:
<#idiota>#idiota>
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
http://althir.org
Turn Me On Dead Man
Akkoriban még nyoma se volt zeneválságnak...
\"Gondoltál már valaha arra, hogy egyszer egy olyan emberrel fogsz találkozni, akivel nem kellene baszakodni?\" -Clint Eastwood- TRABANT-VOLVO-ZSIGULI
Egy lehetõséget szeretnék kínálni minden zeneszeretõ és (vagy) zenével foglalkozó embernek NAGYON OLCSÓN.
Ha fel szeretnéd venni a zenédet (akár a zenekaroddal akár egyedül) vagy felénekelnél egy régi kedvenc számodat,
akkor én ebben tudok neked segíteni. Profi minõségû
technikával és több éves tapasztalattal
állok az érdeklõdõk rendelkezésére. Az árak rugalmasak, NINCS ÓRADÍJ... a részleteket minden komolyabb érdeklõdõvel e-mail-ben szívesen megosztom.
E-mali: [email protected]
kérdés, hogy akkor miért mutogatják...
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
Van egy új formáció (ha jól tudom, Debreceniek, de ez most mindegy), az énekes néni Madam X-otic "mûvész"néven "énekel".
Ez önmagában nem probléma, hiszen én is szoktam néha - jó zenét hallván - megpróbálni az eredeti dallamra a szöveget elõadni, kevés sikerrel. Mondhatnátok, akkor miért kritizálom a tehetségtelen, ám lelkes hölgyet.
Mert: már a TV2, RTL Klub, meg úgy nagyjából az összes kereskedelmi tv meghívta õket vendégségbe, egyre népszerûbbek. Ne értsetek félre, tényleg nem sajnálnám tõlük, ha lenne oka a népszerûségüknek.
Következõ lépcsõfok tényleg ez lesz: Oszkárdíjas mozifilm: "A segg", legnépszerûbb sorozat: "Jaj, a golyóim"
Egy fecske nem csinál kolbászból kerítést
http://www.myspace.com/widhun
Amúgy full fölösleges is lenne hozzá a szinkron, alig van benne ugye párbeszéd😊
Láttad már a filmet? és tudod a háttér dolgait a Wallnak?
Nah az egy IGAZI concept album... még 1 olyan nincs a világon😊
A The Wall újbóli meghallgatásához pl. a következõ életem kell :-) De mivel a rock- és bluestörténelem érdekel, úgy érzem: kötelezõ ismernem.
A többi régi Floydot egyébként bármikor szívesen hallgatom. (Wish You Were Here FTW!) A szóló albumai meg annyira nem érdekelnek. Kis adalék: hi-end cuccokat szoktak velük tesztelni.
Videó fõ érdekessége: mennyire jót tett Waters hangjának az öregedés <#eplus2>#eplus2> Még szerencse, hogy a Floyd-os idõszakban Gilmour volt a fõénekes.
Amúgy ez a kiszállós hercehurca nagyon hasonlatos volt egy klasszikus válóperhez, a nevet a többi tag kapta meg, Waters pedig a The Wall album kizárólagos jogát.
Így a fõmûvét említve sem ismerõs?
Egyik tanárunk úgy tanította, hogy csak 3 féle zene van, jó,rossz, és a nem zene 😄
Yanninak az összes zenéje ilyen, nekem 2 DVD-je van meg, már nem is tom hányszor hallgattam végig. Fantasztikusak.
Én meg ezt a Roger Waterst nem ismertem, thx 😄
Ha a komolyzenét próbálom megmagyarázni zene szempontból; a harmóniák és az összetettsége a fontos, minden szólamra oda kell figyelni, stb., megint csak zsákutca a modern komolyzenénél (lásd pl.: Schönberg - Pierrot Lunaire - ami egyértelmûen komolyzene, illetve amit linkeltem a Yannit, ahol zenekar, sok szólam és hangszer van, és harmóniailag tudatosan épülnek fel - habár nem klaszikus szabályok alapján!).
Minden szemszögbõl ugyan így járunk, akár elõadásmód, hangszerelés, összetettség, stb.. Nem lehet így két részre osztani a zenéket, hogy komoly vagy klasszikus, nincs határa. Yanni-tól is vannak olyan számok, amikben fõleg klasszikus hangszerek vannak - bár többnyire mindig van 1-1 különleges hangszer (mint pl. szintetizátor, egzotikus, õsi hangszerek ,vagy ének, vagy ilyesmi).
Ha valakinek van hasonló kérése, tegye meg mielõbb, mert nem érek rá midig <#idiota>#idiota>
Hasonló emberek döntenek arról, hogy egy irodalmi alkotás hová sorolandó. Így pl. Rejtõ Jenõ munkássága a mai napig nem számít szépirodalomnak, pedig biztos vagyunk jópáran, akik erre méltónak tartják.
Amúgy meg annyira nem is fontos az egész... Szerintem Vivaldi, Mozart, Beethowen, Chopin, stb. hatalmas zeneszerzõk voltak, de legalább akkora zeneszerzõnek tartom pl. Roger Waters-t és Ian Anderson-t is, pedig soha nem fogják komolyzenének minõsíteni az "okosok" a mûveiket. Én viszont annak minõsítem, mert megtehetem <#eplus2>#eplus2>
Úgyhogy a tanulság röviden: ha tetszik valami, hallgasd <#alien>#alien>
Az más persze, ha a zenetörténet érdekel. Ezesetben bele kell törõdnöd: sajnos a nagy pop/rock/jazz/blues legendákat soha nem fogják oda sorolni, ahová valók.
\"Félni nem kell, de óvatosnak lenni igen\" ( Teller Ede )
Az utóbbi meg... hát nem is tudom... én ezt is könnyûzenének gondolnám, mert nincs úgy megszerkesztve mint pl egy Vivaldi...
De lehet az is hogy tévedek😛😊
"A könnyûzene kötöttségektõl mentes, míg a klasszikus zenénél több szabályt is figyelembe kell venni"
komoly zene = klasszikus zene? Ezekszerint a modern, nem klasszikus komolyzene már nem is komolyzene? 😄 Pl. Bartóknál, Schönbergnél, Bernsteinnél milyen szabályok vannak, amik alapján írhatták? 😊
Pl ez komolyzenéhez, vagy könnyûhöz tartozik? Vagy filmzenék, pl. ez
#228: hát igen, ezt mondom, hogy azért sok olyan ember van aki jó zenét szeret😄 (Persze a jó zene az megint relatív😛)
Még szerencse, hogy mi ilyen jó érzékekkel és ízléssel rendelkezünk 😊
de én a deathgrindet jobban csípem 😊
\"Gyülekeznek a koporsóban, negyven fok meleg lesz!\" - Madaras